Volledige versie bekijken : banner



Pilote
10 augustus 2005, 12:56
hallo , wie kan mij helpen ?

ik he een banner van 400x40.
maar deze zo moeten komen op 270 x60.

met welk programma kan ik deze veranderne???

MartijnVDD
10 augustus 2005, 12:58
MGI PhotoSuite SE denk ik
kan ook zijn dat het lukt maar dat hij dan niet meer beweegt ofzo

Pilote
10 augustus 2005, 14:02
deze heb ik niet !! :close ;) :close

Beatje
10 augustus 2005, 15:26
Animationshop 3 doe ik dat altijd mee pilote.
Kan zijn dat je de randjes dan op moet vullen.
Je mag hem naar me sturen dat ik het probeer.
Animationshop kan je ook uitproberen zelf.
Hoor het wel van je.

Je kan hem ook veranderen in photoshop of paintshop pro kan je bij beide de afmeting ook instellen.

Pilote
10 augustus 2005, 18:25
http://users.telenet.be/AngeloGarreyn/piloteivanh/Nieuwe%20map/pilote.gif

hier is die banner suc6

Beatje
10 augustus 2005, 20:24
http://img300.imageshack.us/img300/8274/pilote11oo.gif

Deze was geen 400x40 pilote maar 210x27.
Als ik de middenbaan groter maak vind ik de letters niet duidelijk meer.
Dus heb ik hem vergroot todat je de letters nog duidelijk zie en zwart erbij gedaan kan ook rood of blauw worden.

Whiteman
10 augustus 2005, 20:25
mooi gemaakt beaaatje

Pilote
10 augustus 2005, 21:00
http://img300.imageshack.us/img300/8274/pilote11oo.gif

Deze was geen 400x40 pilote maar 210x27.
Als ik de middenbaan groter maak vind ik de letters niet duidelijk meer.
Dus heb ik hem vergroot todat je de letters nog duidelijk zie en zwart erbij gedaan kan ook rood of blauw worden.

thx bea voor de hulp

Icemar
10 augustus 2005, 21:31
http://i15.photobucket.com/albums/a399/Icemar/hIfBri122.gif

zo iets ;)

Pilote
10 augustus 2005, 21:32
thx icemar , deze is prachtig

Pilote
10 augustus 2005, 21:37
deze mag op slotje

MagisterMagic
10 augustus 2005, 21:48
hier eentje...is 270x60:

http://users.telenet.be/Please-HelpMe/images/Pilote.gif