Volledige versie bekijken : Is dat spyware? snap er niks van

27 augustus 2005, 18:55
deze email kreeg ik :crazy::crazy:

There appears to be a problem on this page of your site.

On page http://www.martijnc.be/posting.php?mode=reply&t=5
when you click on "FAQ",
the link to http://www.martijnc.be/%7BU_FAQ%7D
gives the error: Not found.

As recommended by the Robot Guidelines, this email is to explain
our robot's visit to your site, and to let you know about one of
the problems we found. We don't store or publish the content of
your pages, but rather use the link information to update our map
of the World Wide Web.

Are these reports helpful? I'd love some feedback. If you prefer
not to receive these occasional error notices please let me know.

Roy Bryant

Roy Bryant, roybryant@seventwentyfour.com
SEVENtwentyfour Inc.
http://www.seventwentyfour.com (http://www.seventwentyfour.com/)

27 augustus 2005, 19:11
Ik zou dat gewoon negeren. Ik heb net even de links uitgetest, en daar was niets mis mee.

27 augustus 2005, 21:26
kweet niet is wel raar want waarom zou een site die eindigt op .be je een email sturen in het engels

27 augustus 2005, 21:31
Het is mijn site en de email komt niet van mij site

27 augustus 2005, 22:28
Als je er op gaat reageren, dan denk ik dat je een boel spam-mails mag verwachten...

28 augustus 2005, 01:01
Ziet er nogal verdacht uit. en er is niets mis met die link, net zoals Beamerke zegt!

28 augustus 2005, 14:47
dus het beste negeren, en zeker NIET op reageren.....(dat rijmt) ;)