Volledige versie bekijken : filters in photoshop cs



bazeke
6 oktober 2005, 18:45
Hallo allen,

Weet er iemand of je na het opstarten van photoshop, nog filters ergens apart kunt opladen.
Heb namelijk veel veel filters, maar dan duurt het minutenlang eer photoshop opstart...
Ik weet dat het met brushes en shapes zou moeten gaan, maar wat filters betreft, vind ik het niet !

Suggesties altijd welkom.

dj_lunatic
7 oktober 2005, 13:34
Via Mijn documenten kunt u mappen aanmaken van gedownloade plug-ins inclusief de bijbehorende documentatie. De daadwerkelijke plug-in bestanden plaatst u met een shortcut in de plug-in folder (of subfolder) van het beeldbewerkingspakket. Daarmee houdt u een overzicht over welke filters u beschikt en kunt u eenvoudig weer filters verwijderen.


http://www.icnet.de/plugin_manager/index.html


<TABLE height=100 cellSpacing=2 cellPadding=2 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD vAlign=top>Grtz,
Dj Lunatic

</TD></TR></TBODY></TABLE></DIV?

Pilote
7 oktober 2005, 13:40
thx voor de info .

zal deze eens uit testen

dj_lunatic
7 oktober 2005, 14:44
No Prob ;)
Daarom zijn we lid van ivanhoejupiler h&#233; om elkaar te helpen :);)

bazeke
7 oktober 2005, 16:48
Alvast bedankt voor de reply DJ Lunatic.
Ik heb nu gedaan wat je voorstelde, maar dan bekom ik hetzelfde alsof je ze
daadwerkelijk in de folders plaatst.
Met als gevolg dat ze bij het opstarten opgeladen worden.
Wat dus mijn probleempje is. Het duurt onnoemelijk lang alvorens dit allemaal
opgeladen is.

Vandaar eigenlijk mijn vraag, of je deze filters niet kunt importeren als je photoshop al
gestart hebt ??
Zodat je ze kunt selecteren ?
Als je begrijpt wat ik bedoel .
Ik heb alvast die plugin manager gedownload en zal ze eens apart bekijken.
Dan kan ik het kaf al van het koren scheiden en bij gebrek aan een oplossing,
een deel verwijderen.

Alvast bedankt.