Volledige versie bekijken : probleem outlook



Matrix
28 januari 2006, 11:49
hallo allemaal

ik heb gust nieuwe pc gekocht
maar krijg outlook niet ok fout melding

Er is een time-out opgetreden tijdens de communicatie met de server. Account: 'in.telenet.be', Server: 'in.telenet.be', Protocol: POP3, Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Foutnummer: 0x800CCC19

en

Kan de host in.telenet.be niet vinden. Controleer of u de naam van de server juist hebt opgegeven. Account: 'in.telenet.be', Server: 'in.telenet.be', Protocol: POP3, Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Foutnummer: 0x800CCC0D

thxx matrix

trebel
28 januari 2006, 12:08
in.telenet.be en uit.telenet.be ingevuld??

Rosty
28 januari 2006, 12:14
Kijk eens bij mailaccounten(eigenschappen) of volgende juist ingegeven is:

accountnaam: in.telenet.be
bij servers: inkomende mailserver: in.telenet.be
uitgaande mailserver : uit.telenet.be
bij geavanceerd: postvak uit(SMTP) 25
: inkomende mail(POP3) 110

Als dat alles juist is ingesteld eens de stekker van de modem uittrekken en na een minuut terug insteken.


Grtz,

Rosty.

nielsvandesype
28 januari 2006, 19:20
Je kan ook de timeout instellingen veranderen. Dat is voor je timeout probleem voor je accountprobleem moet je de instructies volgend die reeds gegeven waren.
Klik op E-mailaccounts in het menu Extra.

Selecteer Bestaande e-mailaccounts weergeven of wijzigen en klik vervolgens op Volgende.
Klik op de e-mailaccount die u wilt wijzigen en klik op Wijzigen.
Klik op Meer instellingen en klik vervolgens op het tabblad Geavanceerd.
Sleep de schuifregelaar onder Time-outs voor server richting Lang.
Klik op OK, klik op Volgende en klik vervolgens op Voltooien

Smokey
1 februari 2006, 21:49
het is mail-in.telenet.be

en mail-out.telenet.be

J.W.
1 februari 2006, 22:23
het is mail-in.telenet.be

en mail-out.telenet.be

Gewoon: enkel voor personen die reeds lang bij Telenet zijn:
in.pandora.be
uit.pandora.be

Voor iedereen die pas of reeds lang bij Telenet is:
in.telenet.be
uit.telenet.be

Smokey
1 februari 2006, 22:57
http://img393.imageshack.us/img393/6708/server8lj.th.jpg (http://img393.imageshack.us/my.php?image=server8lj.jpg)

hierbij een screenshot van mijn instlln. ik gebruikt het telenet tooltje ;)


pop.telenet.be

-
-

smtp.telenet.be

grtzz

J.W.
2 februari 2006, 00:48
hierbij een screenshot van mijn instlln. ik gebruikt het telenet tooltje
grtzz

Bij Telenet heeft men verschillende mogelijkheden om die gegevens in te vullen.
Wat ik bedoelde was: zoals ik het hier doorgegeven heb was de eenvoudigste manier.

Wat betreft uw screenshot: hoe kan ik die afbeelding leesbaar maken?