• PES 2012

  1 september 2011 11:08 door
  Ben jij een grote voetbalfan? Wil jij graag opscheppen met je voetbalskills? Probeer dan zeker de PES 2012 demo!

  PES 2012 betekent weer een enorme sprong voorwaarts voor de populaire voetbal titel. Teamwork en een nieuwe meer instinctieve gameplay vormen de basis van PES 2012’s nieuwe ‘Active AI’. Dankzij deze Active AI, zullen voetballers niet langer op een kluitje rond de bal staan, maar zullen zij zich strategisch verplaatsen om ruimte te creëren. Tegelijkertijd zullen zij zichzelf vrijspelen, vrijlopen en zichtbaar aanbieden om de bal aan te nemen, waarbij de middenvelders de man aan de bal zullen ondersteunen. De nieuwe Active AI streeft ernaar om de snelheid en flow van het echte voetbal zo goed mogelijk weer te geven, met een maximum aan speelbaarheid, voetbal uitdagingen en realisme.

  Deze eerste demo toont de individualiteit van de vele teams in het spel. Gebruikers kunnen kiezen uit zes teams en hun speelstijlen, en ze vervolgens 10 minuten lang uit te testen in wedstrijd. De teams die in deze beschikbaar zijn gesteld, zijn als volgt: Manchester United, AC Milan, FC Porto, S.S.C Napoli, Santos FC, and C.A. Panarol.
  De demo toont ook belangrijke Challenge Training elementen, waar fans de praktijk van de nieuwe controlesystemen kunnen oefenen om ten volle te genieten van het spel.

  De demo is 1.24GB groot.

  Minimale systeemeisen
  - OS: Windows XP SP3, Vista SP2, 7
  - Processor: Intel Pentium IV processor 2.4GHz or equivalent
  - Geheugen: 1 GB of RAM
  - Videokaart: Videokaart met DirectX 9.0c ondersteuning en 128MB RAM (of hoger)
  - Toetsenbord
  - Muis

  Aanbevolen systeemeisen
  - OS: Windows XP SP3, Vista SP2, 7
  - Processor: Processor Intel Core2 Duo 2.0GHz or equivalent
  - Geheugen: 2 GB or better
  - Videokaart: Videokaart met DirectX 9.0c ondersteuning en 512MB RAM (of hoger)
  - Toetsenbord
  - Muis

  Demo te downloaden op:
  Konami
  Gamershell
  FilePlanet
  ShackNews