• [ALG] Playstation Mobile

  4 oktober 2012 23:03 door
  Afgelopen woensdag heeft Sony zijn mobiele gamingsdienst Playstation Mobile voor Android geintroduceerd. Als je een telefoon bezit die gecertificeerd is voor Playstation ( HTC One X bijvoorbeeld) dan kan je de store bereiken.

  Playstation Mobile komt het eerste in Duitsland, Frankrijk, ItaliŽ, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Japan, de VS, Canada en AustraliŽ. Of en wanneer Nederland en BelgiŽ volgen is niet bekend. Bezitters van een PS Vita krijgen een nieuwe tab in de store te zien, deze tab heeft de naam Playstation Mobile. Wie een telefoon heeft die gecertificeerd is voor Playstation kan de applicatie tegemoet zien.
  Onder de Android-apparaten die de dienst ondersteunen vallen een aantal van Sony's Xperia modellen en de Tablet S en P. Ook de HTC One S, V en X worden ondersteund.
  De games die verkrijgbaar zijn in Playstation Mobile zijn te vergelijken met casual games die je in Google Play en de App Store kan krijgen.

  Bij de start van Playstation Mobile heeft Sony 21 games in het assortiment. Hieronder vallen spellen als: Super Crate Box, Aqua Kitty en Twist Pilot. Wie een game heeft gekocht kan deze op max 3 apparaten installeren.

  Bron: Tweakers.net