• V6 Advanced System Care

  18 oktober 2012 22:49 door
  IOBit blijft er prat op staan dat zijn opruimsoftware van topklasse is

  Gisteren werd de nieuwste versie van Advanced System Care (ASC) voor het publiek gebracht. Met weer een nieuwe interface en nieuwe functies. Hiermee blijft IOBit bij zijn concept: een krachtige tool met groot gebruiksgemak leveren.
  Wie het pakket - want ASC is niet zomaar één programma - al langer gebruikt, is al bekend met de mooie interface en het gemak om met één klik de pc te optimalizeren. Het kostte IOBit dan ook vele uren om zowel design, stabiliteit en functionaliteit met elkaar te laten overeenstemmen.
  Men hoeft geen technisch expert te zijn, ook beginners kunnen vlot weg met de functies. Daarvoor bestaat er de One Button functie, die alle nodige acties op een veilige manier uitvoert. De meer gevorderden zullen zich eerder aangetrokken voelen tot het uitgebreide toolpakket in de Expert Modus.

  Gebaseerd op vroegere ervaringen, is ASC 6 nu nog veiliger met een verbeterde online surfbescherming die voorkomt dat bedreigingen tijdig worden gedetecteerd en afgeweerd, afkomstig van riskante websites of andere internetgevaren.
  Bovendien blijft Advanced SystemCare 6 ook waken over de gezondheidstoestand van het systeem in real-time. Een nieuwe generatie tools zorgen voor optimalisatie van internet en een krachtiger defragmentatie-tool, zodat je hele systeem een pak sneller wordt.
  Advanced SystemCare 6 is compatibel met de nieuwe Windows 8 die binnenkort op de markt komt.

  Bij de lancering zei Michael Zhao (MD van IObit):

  The launch of ASC V6 comes at just the right time for PC users looking for a new way to get the most out of their PC.Our intention is to help Windows users keep their PC running as fast as possible and free from malware threats. The best way we can do this is by creating the most powerful, dependable software on the market, and that is exactly what ASC V6 is.


  Advance SystemCare V6 voorziet in een altijd beschikbare, automatische all-in-one PC care Service. Het omvat het verwijderen van malware, het beschermen van je privacy, verbeteren van computerperformance, systeemopruiming, surfprotectie en internet boost, kortom: het haalt het maximum uit je systeem.

  Info en download
  Reacties 1 Reactie
  1. Koshke's schermafbeelding
   Koshke -
   ... en de pro versie is niet eens duur. Op zeker moment werkte het niet bij de update maar was binnen 12 uur opgelost.