• Tom Clancy's H.A.W.X.

  26 april 2010 23:17 door
  Voor de demo van deze maand hebben we ons oog laten vallen op Tom Clancy’s H.A.W.X. De game is een combat flight simulator, dat ontwikkeld en uitgegeven wordt door Ubisoft. H.A.W.X. staat voor “High Altitude Warfare eXperimental squadron”.  De game speelt zich af in het jaar 2012. Overal ter wereld ontstaan er PMC’s (Private Military Companies), die zich niks aantrekken van wetten en regels die op dat moment actief zijn. Uiteraard heeft één van deze PMC’s zijn oog laten vallen om de Verenigde Staten, wat tot een heftige strijd gaat leiden. Daarom kruipt de speler in de huid van een US fighter piloot, die zijn team moet assisteren met luchtsteun. De speler krijgt een heel arsenaal aan wapens, radars, incoming missile detection, team commando’s en nog zoveel meer tot zijn beschikking. Daarnaast is het ook mogelijk om in verschillende perspectieven te spelen: first-, third-, cockpit- en distant-third-person view. De ERS (Enhanced Reality System) dat zorgt voor alle net vermelde info, kan men op elk moment uitschakelen om zo de game moeilijker te maken en het vliegtuig beter manoeuvreerbaar te maken.

  Heb jij er altijd al van gedroomd om door de wolken te scheuren en je vijanden van bovenaf eens goed tussen te nemen? Aarzel dan niet en probeer deze demo!

  Systeemeisen Tom Clancy's H.A.W.X.
  2,0GHz processor
  1024MB RAM
  128MB videokaart met shader model 2.0
  7,0GB harde schijf
  Windows XP/Vista
  DirectX 9.0c

  Te downloaden op:


  Reacties 2 Reacties
  1. tom906's schermafbeelding
   tom906 -
   Heeey !
   De link werkt niet meer maar,
   ik zit met een andere vraag.
   Kun je de demo ook in de PSN Store Kopen ?
  1. ultddave's schermafbeelding
   ultddave -
   H.A.W.X. 1 Demo was verkrijgbaar in de PSN Store. Maar aangezien ik geen PS heb, kan ik niet checken of hij nogaltijd beschikbaar is.

   Mvg,
   Dave