• Nieuwe headset voor gamers

  9 januari 2017 01:02 door
  Gamers zullen ten volle kunnen genieten met hun Logitech G533 draadloze koptelefoon.


  Wie nog een cadeau tegoed heeft, kan alvast verwijzen naar deze fikse headset. De Logitech G533 heeft Pro-G Drivers en DTS Headphone:X 7.1 surround geluid.
  Het gebruikersgemak én de audioprestaties zijn bij deze draadloze versie grote pluspunten. Bovendien gaan de batterijen zeer lang mee en geeft de headset een comfortabel gevoel, zelfs bij langdurig spelen, dank zij het ergonomisch design.  Geavanceerde audioprestaties
  De geavanceerde Pro-G drivers - waarop patent is aangevraagd in de VS - zijn voorzien van hybride mesh-materialen. Deze leveren audioprestaties die voorheen alleen waren weggelegd voor de high-end koptelefoons voor echte audiofielen. De drivers zorgen voor heldere hoge en lage tonen met minimale vervorming.

  De zeer realistische DTS Headphone:X surround sound-technologie repliceert een 7.1 speakerset en maakt zeer accurate audiopositionering mogelijk. Zo kun je in-game omgevingsgeluidseffecten en positionele audio, zoals hoe ver vijanden nog van je verwijderd zijn en van welke kant ze komen, precies zo horen zoals de game-ontwikkelaars ze bedoeld hebben. Je kunt daarnaast het volumeniveau van elk van de zeven audiokanalen afzonderlijk instellen.

  Superieure draadloze technologie
  De Logitech G533 beschikt over digitale audiotransmissie waarbij geen data verloren gaat, zodat gebruikers tot wel 15 meter vanaf de bron genieten van een ongelofelijk heldere sound. De headset houdt altijd een goede verbinding, zelfs in situaties waarin er veel andere draadloze signalen aanwezig zijn (hoge elektromagnetische interferentie (EMI)). De draadloze verbinding heeft een zeer lage latency, die ervoor zorgt dat er praktisch geen lag zit tussen je audio en je game. Dit geldt ook wanneer je een film kijkt of media gaat streamen.

  High performance design
  Dankzij het gebruik van moderne materialen en fabricagetechnieken heeft de Logitech G533 Gaming Headset een zeer duurzaam en tegelijkertijd lichtgewicht design waardoor je deze uren achter elkaar kunt dragen. De headset beschikt over een lichtgewicht over-the-ear-design en over ademende sport-ear pads die je kunt verwijderen om schoon te maken.

  Smart mute en microfoon
  De Logitech G533 is voorzien van de populaire auto mute-functie voor de inklapbare microfoon en heeft verbeterde noise cancelling en EQ tuning voor heldere audio in game chats en spraakcommunicatie. Het nieuwe pop-filter dempt eventuele sissende en knallende geluiden.

  Batterijduur
  Oplaadbare en vervangbare batterijen zorgen ervoor dat de headset 15 uur lang non-stop gebruikt kan worden na slechts één keer laden. Dat maakt het de perfecte draadloze headset voor marathon gaming-sessies. Je kunt de Logitech Gaming Software (LGS) gebruiken om je power level in de gaten te houden, zodat je niet tijdens het gamen zonder stroom komt te zitten.

  Stel je controls in
  De Logitech G533 Wireless Gaming Headset heeft een inklapbare, externe noise cancelling-microfoon voor kristalheldere chats en communicatie. De volume- en mute-knoppen voor de microfoon op de linker cup zijn goed bereikbaar en maken het aanpassen van audio-setting tijdens het spelen eenvoudig. De microfoon gaat automatisch op de mute-stand wanneer je hem inklapt. Voor het finetunen van je settings gebruik je LGS om de equalizer, surround sound, bijgeluiden en microfoon-levels per game in te stellen. Je kunt ook andere functies toewijzen aan de mute-knop, zoals 'play/pauze' of het starten of stoppen van je media.

  Prijs en beschikbaarheid
  De Logitech G533 Wireless Gaming Headset is naar verwachting vanaf begin januari 2017 beschikbaar via retailers en op Logitech.com voor de adviesprijs van €149. Ga voor meer informatie naar onze website.