• Nieuwigheden bij Logitech

  23 juni 2017 00:28 door
  Regelmatig komt Logitech met nieuwe snufjes aanwaaien, aan u om te oordelen

  De Circle 2-camera is alvast handig voor wie er een tijdje op uit trekt. Zowel binnen als buiten te gebruiken en heel eenvoudig te plaatsen. Nadien nog verbinding maken met de app en je kan gerust de deur uit.
  De camera kan zowel in bedrade als draadloze versie gekocht worden, de software is ook geschikt voor iOS en Android. Bovendien kan je het geheel nog optutten met extraatjes.  De Circle 2 werkt met scala aan mounts en accessoires waarmee je hem volledig kunt aanpassen en de beveiliging van jouw huis naar hoger plan niveau tilt.

  Compatible mounts en accessoires
  ● Circle 2 Window Mount - Krijg binnen nog meer beeld van wat zich buiten afspeelt. Bevestig de Window Mount eenvoudig aan de camera en plaats deze in elke willekeurig vensterbank voor een goede blik op de buitenwereld.
  ● Circle 2 Plug Mount - De Plug Mount laat je je huis bekijken vanaf elke muur. In de keuken, de garage of zelfs laag bij de grond om je huisdier te kunnen zien.
  ● Circle 2 Weatherproof Extension - De Weatherproof Extension zorgt ervoor dat je bedrade Circle 2 nog verder reikt, zowel binnen als buiten. Dankzij de Weatherproof Case zijn al je kabels beschermd tegen alle weersomstandigheden.
  ● Circle 2 Rechargeable Battery - Een extra oplaadbare batterij (die tot drie maanden meegaat) maakt dat je de batterij van de draadloze Circle 2 snel kunt verwijderen om hem op te laden.

  Circle 2 werkt met een groot aantal smart home-platformen. Via een software-update ondersteunt Circle 2 binnenkort zelfs Apple HomeKit. Daarnaast werkt Circle 2 met de door Logitech zelf ontworpen POP Smart Button waarmee je je camera eenvoudig kunt bedienen via een druk op de knop. Door een update van de apps (wanneer deze beschikbaar zijn), werkt de integratie met Logitech POP ook met Logi Circle.

  Circle 2 is voorzien van enkele hoogstaande functies, inclusief unlimited 1080p HD streaming, nachtzicht, een 180 graden wide-angle-lens en een tweeweg functie om te praten en te luisteren. Elke Circle 2-camera wordt geleverd met gratis 24 uur veilige, versleutelde data-opslag in de cloud. Wanneer je meer opslagmogelijkheden wilt zijn twee extra Circle Safe-opties beschikbaar. Circle Safe Basic biedt 14 dagen aan veilige opslag en Circle Safe Premium biedt 31 dagen aan veilige opslag en extra functies zoals aanpasbare Motion Zones en Person Detection.

  Prijs en beschikbaarheid
  Circle 2 kan via een pre-order besteld worden via Logitech.com en wordt in juli 2017 verstuurd. Circle 2 Wired kost 199 euro en Circle 2 Wire-Free kost 229 euro. De Circle 2 mounts en accessoires variëren in prijs van 29 tot en met 59 euro. Circle 2 is binnenkort ook beschikbaar via retailers. Ga voor meer informatie naar logitech.com en bekijk onze video.

  Daarnaast vinden we ook nog nieuwe muizen die vooral gericht zijn op gamers of professionals.

  Logitech G POWERPLAY is 's werelds eerste draadloze oplaadsysteem voor gaming-muizen dat ervoor zorgt dat je muis wordt opgeladen tijdens zowel het gamen als de momenten tussendoor. Je hoeft je muis dus niet meer aan de lader te leggen of in het dock te pluggen om hem op te laden. In navolging van POWERPLAY komt Logitech ook met de LIGHTSPEED-technologie. Deze is gebaseerd op tientallen jaren ervaring met wireless techniek en bestaat uit een end-to-end systeemoptimalisatie die zorgt voor ongekende connectiviteit en een zeer krachtige performance.

  Ook introduceert Logitech G twee nieuwe vlaggenschepen onder zijn gaming-muizen: de Logitech G903 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse en de Logitech G703 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse, die ook compatibel zijn met het POWERPLAY wireless oplaadsysteem.  Logitech G LIGHTSPEED wireless technologie
  De LIGHTSPEED wireless technologie wordt wereldwijd geroemd door gamers en e-sport professionals. Deze technologie kan namelijk het verschil maken tussen winst en verlies. Met een report rate van een milliseconde en end-to-end systeemoptimalisatie, zorgt LIGHTSPEED ervoor dat deze draadloze muizen vele malen sneller reageren dan de gemiddelde gaming muis. Jaren ervaring met het ontwikkelen van wireless oplossingen heeft ervoor gezorgd dat de signaalsterkte van LIGHTSPEED nu 16x (12dB) sterker is dan die van concurrerende partijen. Daarnaast heeft Logitech G het Frequency Agility Mechanism ontwikkeld, dat automatisch problemen in de verbinding opspoort, wat zorgt voor optimale, consistente prestaties.

  LIGHTSPEED is compatible met zowel het POWERPLAY-oplaadsysteem als met de G903 en G703 gaming muizen. Dit betekent dat deze devices direct gekoppeld kunnen worden aan de geïntegreerde LIGHTSPEED wireless ontvanger voor optimale signaalsterkte en het gemak van opladen en data versturen via één USB-kabel.

  POWERPLAY wireless oplaadsysteem
  POWERPLAY vindt draadloos opladen opnieuw uit. Bij ouderwetse oplaadsystemen moet je device aan een draad op één plek liggen om op te laden. Met POWERPLAY laadt de muis draadloos op, terwijl je aan het gamen bent. Het draadloze systeem gebruikt een innovatieve toepassing van elektromagnetische resonantie wat een energieveld om de POWERPLAY (275mm x 320mm) heen creëert en wat de muis draadloos van energie voorziet, zonder dat je hoeft in te leveren op tracking- en datatransmissiesnelheid.

  De POWERCORE module transformeert de energie uit het POWERPLAY energieveld in stroom die gebruikt kan worden om devices op te laden. Door middel van een magneet, koppelt de POWERCORE module automatisch aan verschillende apparaten, waaronder ook de nieuwe Logitech G903- en G703-muizen.

  Logitech G903 and G703 LIGHTSPEED wireless gaming muizen
  De jongste telgen in een lange lijn van high performance gaming muizen, de G903 en de G703, voldoen aan de eisen van het merk om superieur te presteren en van ongeëvenaarde kwaliteit te zijn, terwijl ze ook draaien op de nieuwe LIGHTSPEED-technologie. De extra compatibiliteit met het POWERPLAY wireless oplaadsysteem zorgt voor draadloos gameplezier, ongelimiteerd opladen en weergaloze prestaties. De G903 en de G703 beschikken allebei over:
  ● Pixel-Precies Sensor: de Logitech G903 en G703 zijn beiden uitgerust met de PMW3366 optical sensor, door gamers en e-sporters wereldwijd uitgeroepen tot de beste gaming muis sensor. Dankzij jaren van innovatie heeft de PMW3366 geen last van smoothing, filtering of versnelling op de gehele DPI-schaal (200 - 12.000 DPI). Het resultaat is ongelooflijke tracking nauwkeurigheid en consequente responsiviteit, zelfs bij snelheden hoger dan 400 IPS.
  ● Geavanceerde, mechanische button-spanning: de nauwkeurig afgestelde veren en mechanische draaischarnieren van de G903 zorgen ervoor dat je linker- en rechtermuisknop altijd 'klikklaar' zijn. Met deze technologie voelen en reageren de buttons van je muis beter dan ooit. Logitech G heeft geïnvesteerd in het design en daarmee de duurzaamheid van de buttons 2,5x vergroot tot 50 miljoen clicks.
  ● Superieur comfort en kwaliteit: beide muizen zijn lange tijd comfortabel te gebruiken. De Logitech G903 maakt gebruik van een aanpasbare button lay-out en een tweehandig design waardoor zowel rechts- als linkshandigen gebruik kunnen maken van de muis. Bovendien werkt de muis met elke grip stijl, of je nu je hele handpalm of alleen je vingers gebruikt. De Logitech G703 bestaat uit een lichtgewicht, ergonomisch verantwoorde behuizing die precies in je hand past. Rubberen strips op de zijkanten zorgen voor nog betere controle over je bewegingen. De muizen zijn allebei direct uit de verpakking bruikbaar of je kunt Logitech Gaming Software (LGS) gebruiken om de muis te configureren naar jouw wensen en game(s).

  Prijs en beschikbaarheid
  Het POWERPLAY wireless oplaadsysteem is naar verwachting vanaf mid-september 2017 verkrijgbaar voor de adviesprijs van €129,-. De Logitech G903 en G703 LIGHTSPEED wireless gaming muizen worden wereldwijd ook mid-september verwacht en kosten respectievelijk €179,- en €119,-. Bezoek de website voor meer informatie.

  Bron