VideoSpin 2.0.0669

Toegevoegd door Baloeke - 29 mei 2008
Ontwikkelaar Ontwikkelaar Pinnacle Systems
Bestandsgrootte Bestandsgrootte 162,00 MB
Downloads Downloads 434
+ Download
Videospin kan je gebruiken om van je (eigen) foto's een video te maken of om video’s te bewerken. Deze software is zeer aanlokkelijk voor wie niet te veel tijd wil steken in het maken van films. Het is zeer gebruiksvriendelijk, leuk en bovendien gratis.

In enkele minuten kan men films maken met foto's, video's en muziek die op de harde schijf van je PC te vinden zijn, gewoon door te slepen naar de tijdslijn. Titels toevoegen is ook geen enkel probleem.

Als alles klaar is kan men de film converteren naar de bestandsformaten AVI, MPEG, Realvideo of WindowsMedia. Deze film kan bekeken worden op elke pc of ander geschikt media.

Om dit programma in volle functionaliteit te gebruiken moet men een Codec Pack aanschaffen. In deze proefversie is het codecpack beschikbaar voor een proefperiode van 15 dagen. Dit Codec Pack is voor gebruikers van MPEG-2, MPEG-4/DivX om hun video's te kunnen bewerken en uitvoeren.
Maar het is best mogelijk om dit programma nog verder te gebruiken zonder het Pack.

OPMERKING: De download link zelf is maar 294 KB groot. Bij het starten van deze exe file wordt 163 MB gedownload. Let op de vinkjes voor de extra toolbaar.


Versie 2.0.0.669
Freeware
Nederlands
Windows XP/Vista

Opmerking: Registratie gebeurt bij de eerste opstart van het programma.
Laatste update op 30 april 2012 door Baloeke

Afbeeldingen

  • VideoSpin 2.0.0669