Weergegeven resultaten: 1 t/m 8 van 8

Discussie: Traktor DJ Studio 3

  1. #1
    Gevorderd  
    Geregistreerd
    18 december 2005
    Berichten
    265
    Bedankjes
    12
    Bedankt
    14 keer in 12 posts

    Traktor DJ Studio 3

    Kent er iemand het programma: Traktor DJ Studio 3

    Ik heb het zonet binnen. Ik heb het afgehaald om volgende reden:
    Op oudejaar geven we zelf een etentje, en zonder muziek gaat dit niet é. Dus leg ik mn laptop aan mn stereo en laat zo de muziek spelen.
    Dus dacht ik, ik laad een heleboel tracks, druk op 'automixing' ofzo, en dan kunnen we een tijdje voort é met de muziek.
    Echter, ik open het program, ik laad in deck A en deck B een track. En dan nog een heleboel voor in de playlist.

    Wat kom ik tegen, in deck A, druk ik op play. Het liedje loopt en komt ten einde. Het is helemaal gedaan, deck B begint niet te spele en er wordt geen volgend liedje in deck A geladen...

    Weet er iemand wat ik verkeerd doe?
    Ik weet dat ik 'automixing' niet aan staan heb, maar ik vind dit nergens...

    Weet iemand hoe ik dit doe, of is er een beter program voor mij?

    Alvast bedankt é.

  2. #2
    PC-Freak   GuntherS's schermafbeelding
    Geregistreerd
    11 mei 2005
    Locatie
    Limburg, Riemst
    Berichten
    1.703
    Bedankjes
    361
    Bedankt
    690 keer in 411 posts

    Re: Traktor DJ Studio 3

    Dit is de allernieuwste versie van Traktor DJ Studio.
    Ik heb alleen maar ervaring met Traktor DJ Studio 2.
    Daar stond de automix knop net onder het mengpaneeltje in het midden, kweet niet hoe dat nu is.

    Automixing zit in de meeste dj programma's hoor.
    Virtual DJ is zeer makkelijk in gebruik, BPM Studio is ook fijn.
    Ik zou jou Virtual DJ aanraden, je kan daar zelf ook mooie skins bij afhalen om het een ander uiterlijk te geven.
    MacBook Air 13" (2011): Intel Core i5 1.7GHz - 4GB DDR3 RAM - 256GB SSD - Mac OS X 10.9
    iPhone 5 16GB (White) - iPad mini Retina 32GB (Space Gray)
    AppleTV 2 (Black)

  3. #3
    Gevorderd  
    Geregistreerd
    18 december 2005
    Berichten
    265
    Bedankjes
    12
    Bedankt
    14 keer in 12 posts

    Re: Traktor DJ Studio 3

    Hier is een screenshot:

    http://users.skynet.be/kurt002/BPM.jpg

    Mss ben je hier iets meer mee...

    Mss ondertss es die BPM proberen...
    (Op hoop van zegen )

  4. #4
    Gevorderd  
    Geregistreerd
    18 december 2005
    Berichten
    265
    Bedankjes
    12
    Bedankt
    14 keer in 12 posts

    Re: Traktor DJ Studio 3

    Kheb dus die virtual dj afgehaald (is wel trial...)

    ik probeer enkele skins te installeren, maar dat lukt gelijk niet...
    kheb ze in mapke skins gezet, moaar in hoofdprogramma ziet hij dit gelijk niet (zijn pb bestanden).

    Bestaat er een skin op 1440 x 900?

    En als ik automixen doe, da gaat dus, moar dat gaat héél rap, nog niet één seconde ofzo... hoe kan ik da instellen dat het bv fkes 5 seconden 2 liedjes door elkaar zijn...

    Alvast bedankt é.

  5. #5
    Up-to-date  
    Geregistreerd
    14 mei 2005
    Berichten
    29
    Bedankjes
    0
    Bedankt
    1 keer in 1 post

    Re: Traktor DJ Studio 3

    BPM studio wordt ook in cafés gebruikt, dus denk ik dat da het beste is da je kan gebruiken. gewoon tracks toevoegen, ze laten inlezen, en gewoon laten afspelen.

    was overtlaatst bij ne maat en die gebruikte n ander programma. mix master pro ofzo dacht ik da t noemde. da ging ook zeer goed!

  6. #6
    Erelid  
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Berichten
    2.353
    Bedankjes
    3.483
    Bedankt
    2.515 keer in 1.105 posts

    Re: Traktor DJ Studio 3

    Dubbelklik op je liedje dan gaat liedje naar A dubbel klik nog een keer op een liedjee en hij zit in B.
    Kan je eens proberen mis lukt dat in traktor ook zo?
    Avatarloos

  7. #7
    Up-to-date   ron's schermafbeelding
    Geregistreerd
    18 september 2005
    Berichten
    14
    Bedankjes
    1
    Bedankt
    0 keer in 0 posts

    Re: Traktor DJ Studio 3

    ligt normaal aan de instellingen van tracktor ( audio ) verandert het type ( indien mogelijk ) je zal zien dat het dan wel werken zal

    ps , is het een 5.1 kaart zoja dan ligt het zeker aan dat veel geluk

  8. #8
    Beginner   Widowmaker's schermafbeelding
    Geregistreerd
    30 januari 2006
    Berichten
    1
    Bedankjes
    0
    Bedankt
    0 keer in 0 posts

    Re: Traktor DJ Studio 3

    Waar heb je die Traktor Dj Studio 3 gevonden(gedownload)
    En is het een Full Version?
    Merci

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Momenteel bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Soortgelijke discussies

  1. bmp studio
    Door kenzie in forum Audiovisueel
    Reacties: 7
    Laatste bericht: 18 augustus 2006, 11:00
  2. Studio 10
    Door Emtec in forum Overige software
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 12 januari 2006, 12:54
  3. pinnacle studio 9.4
    Door rafc in forum Grafisch algemeen
    Reacties: 4
    Laatste bericht: 12 november 2005, 20:56
  4. bpm-studio
    Door joxer in forum Audiovisueel
    Reacties: 4
    Laatste bericht: 12 augustus 2005, 19:41
  5. handleiding BPM studio NL ?
    Door sidgubo in forum Audiovisueel
    Reacties: 3
    Laatste bericht: 19 mei 2005, 17:55

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •