Weergegeven resultaten: 1 t/m 1 van 1
 1. #1
  In memoriam   Nostradamus's schermafbeelding
  Geregistreerd
  13 oktober 2005
  Locatie
  Deurne, Antwerpen
  Berichten
  4.201
  Bedankjes
  6.747
  Bedankt
  8.822 keer in 3.469 posts

  Uitroep Reglement forum Fotografie


  Foto’s door de leden gepost op het forum fotografie van Minatica zijn beschermd door het auteursrecht en mogen niet worden gebruikt door anderen voor enig commercieel doel of ingezonden worden in wedstrijden zonder de toestemming van de auteur of zijn gemachtigde.


  - Indien er foto’s genomen zijn/worden van personen die duidelijk herkenbaar zijn en het hoofdonderwerp uitmaken van deze foto zoals bvb bij portret- en modelfotografie, zal er aan deze personen toestemming moeten gevraagd worden (liefst een schriftelijke toestemming) met vermelding dat deze foto’s gebruikt mogen worden op het forum fotografie van Minatica, het internet en ingezonden mogen worden om deel te nemen aan eventuele fotowedstrijden.


  Bij het publiceren van de foto’s op het forum fotografie van Minatica neemt de webmaster alsook de leden van zijn team geen enkele verantwoordelijkheid op zich/hun, deze verantwoordelijkheid ligt ten volle bij de auteur.
  Dit om u, de auteur, te beschermen tegen eventuele klachten alsook om de privé van de desbetreffende gefotografeerde persoon te respecteren.


  Foto’s die racistisch getint zijn of foto’s die in strijd zijn met de goede zeden (porno bvb) mogen niet ingezonden worden, anders worden deze direct verwijderd.


  Foto’s die onder het copyright vallen van een andere auteur mogen ook niet ingezonden worden en vallen onder de verantwoordelijkheid van de inzender.


  De ingezonden foto’s kunnen gebruikt worden door de leden die de lessen Animation Shop, Powerpoint of Paint Shop Pro volgen. Verstuur daarvoor een verzoekje via PM aan de fotograaf en maak vermelding van de auteur in je crea.

  Bij deelname aan de fotografie activiteiten op het forum fotografie van Minatica verklaart de deelnemer zich automatisch akkoord met bovenvermelde punten.


  Zoals alle berichten op dit forum, zijn ook deze lessen auteursrechtelijk beschermd.
  Duplicatie van de lessen, afbeeldingen en foto’s in welke vorm ook is in strijd met de Belgische wetgeving zonder voorafgaande toestemming van de auteur.  Deze punten worden aangehaald in het belang van de inzender/auteur om onnodige last en financiële schade te besparen.

  © Nostradamus
  Laatst gewijzigd door peenif; 11 januari 2011 om 12:52
  Zij die het opgeven weten nooit hoe dicht ze bij hun doel waren!
  Breng ons hier ook eens een bezoekje:
  Fotografie - Paint-Shop-Pro-(PSP) - Animation-Shop - Powerpoint - Photoshop

 2. De volgende 10 gebruikers bedanken Nostradamus voor deze nuttige post:

  atlantis ( 3 november 2006), Baloeke (16 oktober 2006), compuchrisje (15 oktober 2006), delinquente ( 2 oktober 2007), eplerra (28 januari 2007), ghost (15 oktober 2006), Icemar (15 oktober 2006), nojs (20 oktober 2006), PeterN (17 oktober 2006), siegy ( 3 november 2006)

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Momenteel bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Soortgelijke discussies

 1. Vuurwerk fotografie hoe...
  Door Beatje in forum Fotografie
  Reacties: 14
  Laatste bericht: 24 maart 2007, 20:21
 2. Nieuw op Minatica: fotografie lessen/tips
  Door PeterN in forum Mededelingen
  Reacties: 29
  Laatste bericht: 5 november 2006, 14:51

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •