Weergegeven resultaten: 1 t/m 6 van 6
  1. #1
    Beginner  
    Geregistreerd
    29 juli 2010
    Berichten
    7
    Bedankjes
    0
    Bedankt
    2 keer in 2 posts

    Vraag Windows 7 backup verwijderen.

    Hoi,

    Ik heb een tijdje geleden nieuwe laptop aangekocht en de harde schijf is in 4 verdeeld,
    C (OS) - D (Data) - E (Recovery) - F (HP Tools)
    Nu heb ik op de D partitie een backup gemaakt maar die geraakt steeds vol door de backup, heb het al 2 x verwijderd, maar hoe kan ik die back up volledig verwijderen blijkbaar lukt dat niet en ik heb toch niet echt die backup nodig heb toch de E (Recovery).
    Bedankt

  2. #2
    Erelid   PeterN's schermafbeelding
    Geregistreerd
    3 mei 2005
    Locatie
    Genk
    Berichten
    9.881
    Bedankjes
    9.944
    Bedankt
    15.901 keer in 6.082 posts
    Je backup zal gepland staan in windows 7 en wordt om de x tijd terug gemaakt. Ga naar configuratiescherm en kies rechtsboven bij 'categorie' voor 'kleine pictogrammen'. Kies in de lijst 'backup maken en terugzetten'. Aan de linker kant in het menu kan je als eerste link de geplande backup's afzetten (de juiste benaming ken ik niet in het engels is het 'turn off schedule).

  3. De volgende gebruiker bedankt PeterN voor deze nuttige post:

    peenif (29 juli 2010)

  4. #3
    Erelid   peenif's schermafbeelding
    Geregistreerd
    6 december 2005
    Locatie
    De mooiste stad van Vlaanderen : Brugge
    Berichten
    5.077
    Bedankjes
    27.832
    Bedankt
    15.369 keer in 5.730 posts
    Overigens is het idee dat je die backup niet echt nodig hebt, vermits je over een recovery partitie beschikt, compleet verkeerd gedacht hoor. Uw recovery partitie (lees ook even uw handleiding of je aan de hand van die partitie geen herstelschijven moet maken) kan uw pc herstellen naar de configuratie zoals die was bij aankoop, maar uw data (foto's, muziek, documenten, geïnstalleerde software) horen daar niet bij. Het best is een image en een backup, optimaal op een externe harde schijf.

  5. #4
    Beginner  
    Geregistreerd
    29 juli 2010
    Berichten
    7
    Bedankjes
    0
    Bedankt
    2 keer in 2 posts
    Bedankt voor de reacties :-)
    Wel bij deze heb ik het in orde gekregen, wel als ik mijn laptop nog eens winkelstand terug zet zal ik af en toe eens een back-up maken op mijn externe harde schijf.
    Euh nog iets als ik mijn laptop terug in winkelstand zet wordt mijn D partitie dan ook gewist?
    Groeten
    Laatst gewijzigd door g0rn; 29 juli 2010 om 20:18

  6. De volgende gebruiker bedankt g0rn voor deze nuttige post:

    peenif (29 juli 2010)

  7. #5
    Erelid   PeterN's schermafbeelding
    Geregistreerd
    3 mei 2005
    Locatie
    Genk
    Berichten
    9.881
    Bedankjes
    9.944
    Bedankt
    15.901 keer in 6.082 posts
    Bij winkelstand, dus de herstel recovery, maakt over het algemeen ook uw partities terug aan dacht ik, dus ja die is dan weg...

  8. De volgende gebruiker bedankt PeterN voor deze nuttige post:

    peenif (30 juli 2010)

  9. #6
    Beginner  
    Geregistreerd
    29 juli 2010
    Berichten
    7
    Bedankjes
    0
    Bedankt
    2 keer in 2 posts
    Oh ok bedankt voor de reactie

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Momenteel bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Soortgelijke discussies

  1. Backup verwijderen.
    Door Haganibbo in forum Windows
    Reacties: 0
    Laatste bericht: 19 maart 2010, 17:06
  2. Windows XP pro verwijderen
    Door Ludanto in forum Windows
    Reacties: 5
    Laatste bericht: 5 januari 2009, 18:07
  3. windows verwijderen
    Door BlackPuma in forum Windows
    Reacties: 11
    Laatste bericht: 19 augustus 2008, 15:35
  4. backup in windows xp home
    Door minoe in forum Tips & Trucs
    Reacties: 0
    Laatste bericht: 1 december 2006, 15:19
  5. Windows Backup werkt niet na format en reinstall
    Door Praga Khan in forum Windows
    Reacties: 8
    Laatste bericht: 18 september 2005, 09:38

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •