Weergegeven resultaten: 1 t/m 8 van 8
  1. #1
    Games   Mrjraider's schermafbeelding
    Geregistreerd
    7 december 2010
    Locatie
    Nederland
    Berichten
    857
    Bedankjes
    228
    Bedankt
    569 keer in 311 posts

    HALO 2 voor Vista spelen op Windows 7?

    Hallo,

    Ik heb het spel Halo 2 gekregen en wilde deze gaan installeren en spelen, nu las ik op de achterzijde van het hoesje dat je als OS Windows Vista moest hebben? Ik dacht ja boeie! en installeerde deze gewoon.
    Maar hij werkt gewoon niet. Nu Google ik ook wel eens xD en kwam daar tegen dat je via via de map CATROOT (te vinden: C:\\Windows\System32) moet wijzigen in CATROOT2 en dat het spel dan gewoon werkte. Dus ik volgde de stappen totdat ik de map wilden hernoemen, ik kwam CATROOT en CATROOT2 tegen in C:\\Windows\System32. En zit dus nu muurvast kan iemand mij helpen!!?

    Mijn pc draait op WINDOWS 7 ULTIMATE SP1

    Bedankt

    Hulp gevraag voor de gamesectie. Lijkt het je leuk om een steentje bij te dragen aan Minatica en heb je vooral een interesse in games en lijkt het je leuk hier wat over te schrijven? Stuur een Pm naar Compuchrisje.

  2. De volgende gebruiker bedankt Mrjraider voor deze nuttige post:

    ultddave (28 juni 2011)

  3. #2
    Games   Mrjraider's schermafbeelding
    Geregistreerd
    7 december 2010
    Locatie
    Nederland
    Berichten
    857
    Bedankjes
    228
    Bedankt
    569 keer in 311 posts
    lol wordt wel bekeken maar niet beantwoord xD

    Hulp gevraag voor de gamesectie. Lijkt het je leuk om een steentje bij te dragen aan Minatica en heb je vooral een interesse in games en lijkt het je leuk hier wat over te schrijven? Stuur een Pm naar Compuchrisje.

  4. De volgende gebruiker bedankt Mrjraider voor deze nuttige post:

    ultddave (28 juni 2011)

  5. #3
    Erelid   Nijntje666's schermafbeelding
    Geregistreerd
    9 juli 2006
    Locatie
    Halsteren, Noord-Brabant
    Berichten
    858
    Bedankjes
    467
    Bedankt
    1.440 keer in 499 posts
    Misschien dat je hier op Technet een antwoord terug vindt:

    http://social.technet.microsoft.com/...d-f4a08ec2e0ec

    Het probleem ligt nogal gecompliceerd zie ik, er wordt daar een workaround geboden.
    Laatst gewijzigd door Nijntje666; 21 juni 2011 om 22:51
    Live Life to the Fullest


  6. De volgende gebruiker bedankt Nijntje666 voor deze nuttige post:

    ultddave (28 juni 2011)

  7. #4
    Games   Mrjraider's schermafbeelding
    Geregistreerd
    7 december 2010
    Locatie
    Nederland
    Berichten
    857
    Bedankjes
    228
    Bedankt
    569 keer in 311 posts
    Zou halo ook werken in virtual pc? Dat ik in de virtual pc windows vista zet?

    Hulp gevraag voor de gamesectie. Lijkt het je leuk om een steentje bij te dragen aan Minatica en heb je vooral een interesse in games en lijkt het je leuk hier wat over te schrijven? Stuur een Pm naar Compuchrisje.

  8. De volgende gebruiker bedankt Mrjraider voor deze nuttige post:

    ultddave (28 juni 2011)

  9. #5
    Erelid   Nijntje666's schermafbeelding
    Geregistreerd
    9 juli 2006
    Locatie
    Halsteren, Noord-Brabant
    Berichten
    858
    Bedankjes
    467
    Bedankt
    1.440 keer in 499 posts
    De pros & cons staan hier zo'n beetje wel beargumenteerd: http://blogs.msdn.com/b/virtual_pc_g...irtual-pc.aspx
    Live Life to the Fullest


  10. De volgende gebruiker bedankt Nijntje666 voor deze nuttige post:

    ultddave (28 juni 2011)

  11. #6
    Geek   ultddave's schermafbeelding
    Geregistreerd
    24 juni 2006
    Locatie
    Belgie > Limburg > Genk
    Berichten
    2.012
    Bedankjes
    5.528
    Bedankt
    2.545 keer in 1.277 posts
    Ik heb al eens games gespeeld op een virtuele XP: geen problemen ondervonden. Maar dat waren oude games (1996). Maar ik vermoed wel dat Halo gaat werken.

    Mvg,
    Dave
    "Friendship. It’s the hardest thing in the world to explain. It’s not something you learn in school. But if you haven’t learned the meaning of friendship, you really haven’t learned anything." ~ Muhammad Ali


  12. De volgende gebruiker bedankt ultddave voor deze nuttige post:

    Nijntje666 (29 juni 2011)

  13. #7
    Gevorderd   robkeke junior's schermafbeelding
    Geregistreerd
    8 maart 2006
    Locatie
    houthalen-oost
    Berichten
    172
    Bedankjes
    91
    Bedankt
    15 keer in 13 posts
    Misschien helpt dit ook, hierbij moet je ook catroot hernoemen maar ook enkele andere dingen doen:

    1) Go to Start
    2) Search for CMD
    3) Right click on CMD
    4) Click Run as Administrator
    5) Type net stop cryptsvc
    6) Go to My Computer
    7) Go to Local Disk
    8) Go to Windows
    9) Go to System32
    10) Find "Catroot" (without quotes)
    11) Right click "Catroot"
    12) Click Rename
    13) Type in "Catroot2"
    14) Hit enter
    15) Go back to the CMD window
    16) Type net start cryptsvc
    17) Open Halo

    Bron: http://www.youtube.com/watch?v=5mHHvhSFpGM

  14. #8
    Games   Mrjraider's schermafbeelding
    Geregistreerd
    7 december 2010
    Locatie
    Nederland
    Berichten
    857
    Bedankjes
    228
    Bedankt
    569 keer in 311 posts
    Mag op slot.

  15. De volgende gebruiker bedankt Mrjraider voor deze nuttige post:

    peenif ( 1 april 2012)

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Momenteel bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Soortgelijke discussies

  1. [Vista] update van Service pack 1 voor vista
    Door ocraM in forum Windows
    Reacties: 7
    Laatste bericht: 18 januari 2010, 12:47

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •