Weergegeven resultaten: 1 t/m 6 van 6
  1. #1
    Gevorderd   Ludanto's schermafbeelding
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Limburg
    Berichten
    318
    Bedankjes
    121
    Bedankt
    48 keer in 35 posts

    Vraag Opnieuw installeren zonder cd

    Hallo,

    Ik had graag mijn laptop eens volledig geformateerd (terug naar fabrieksinstellingen).
    Aangezien ik geen windows 7-cd heb gekregen bij de aankoop van mijn laptop en ook geen dergelijke cd had gemaakt bij de opstart ervan, heb ik een windows 7 iso bestand afgehaald. Geen probleem denk ik aangezien ik een legale windows versie heb.

    De installatie is gelukt, het probleem is nu echter dat mijn windows in het engels staat..

    is het daarom mogelijk om
    ofwel een taalpak af te halen?
    of de echte originele instellingen terug te installeren?

    Ik heb een asus laptop 64 bit ter informatie..

    alvast bedankt
    History Is Made By Those Who Break The Rules

  2. #2
    mam@minatica   compuchrisje's schermafbeelding
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Waasland
    Berichten
    17.099
    Bedankjes
    14.000
    Bedankt
    34.257 keer in 13.550 posts
    De taalkeuze zit toch ingebakken in de installatie? Toch bij een legale Windows 7 en dan nog enkel bij de Ultimate. Je product ID zal dus niet pakken op wat je nu hebt staan.
    Heb je de Ultimate (en had je die voordien ook), kan je via het configuratiescherm de land- en taalinstellingen naar wens zetten en ook die voor je toetsenbord natuurlijk.

    Medewerkers gevraagd voor IT-nieuws, Windows all, Besturingssystemen!!! Ben je gemotiveerd? Contacteer dan één van de admin's

  3. #3
    Erelid   Baloeke's schermafbeelding
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Beverst
    Berichten
    8.562
    Bedankjes
    20.293
    Bedankt
    14.709 keer in 7.186 posts
    Heb je een restore gedaan? Mogelijk heb je het scherm niet goed gevolgd en je systeem in het Engels laten installeren.
    Groetjes Baloeke
    De beste manier om een probleem op te lossen, is de humor ervan te ontdekken.

  4. #4
    Erelid   peenif's schermafbeelding
    Geregistreerd
    6 december 2005
    Locatie
    De mooiste stad van Vlaanderen : Brugge
    Berichten
    5.113
    Bedankjes
    27.884
    Bedankt
    15.443 keer in 5.786 posts
    Ik heb vier herstelschijven bij mijn ASUS zelf aangemaakt direct na aankoop, heb je die ook niet? Indien je de herstelpartitie niet verwijderd hebt druk je tijdens het opstarten op F9 en kan je ook uw systeem herstellen. Je hebt trouwens niet goed uit uw vroegere lessen geleerd me dunkt http://www.minatica.be/threads/70797-vista-formateren
    Je hebt nu een andere laptop en toch zorg je niet bij ingebruikname dat uw herstelschijven gemaakt zijn, ik vind dat eigenlijk nalatigheid, sorry dat ik het zo stel.

  5. #5
    Up-to-date   christleven's schermafbeelding
    Geregistreerd
    24 mei 2005
    Locatie
    Vlaams-Brabant (Wolvertem)
    Berichten
    46
    Bedankjes
    13
    Bedankt
    29 keer in 21 posts
    Als je geen ultimate versie hebt kun deze eens proberen http://www.pc-helpforum.be/f280/hoe-...ijzigen-15624/. ​Zo ben ik er toch in geslaagd een Franstalige versie om te zetten naar een Nederlandstalige versie.
    In de meeste gevallen staat er een herstelpartitie op de harde shijf die je bij het opstarten kan aanspreken door op F10 te drukken, dan wordt je Computer terug in oorspronkelijke staat gezet.



  6. #6
    Erelid   butskristof's schermafbeelding
    Geregistreerd
    21 september 2007
    Locatie
    Wiekevorst (Heist-op-den-Berg)
    Berichten
    903
    Bedankjes
    317
    Bedankt
    851 keer in 422 posts
    Als je geen gewijzigde versie hebt kan je deze inderdaad gewoon activeren met je huidige Windows-licentie hoor . De taal wijzigen kan bij Ultimate door gewoon het bestand of de update te installeren. In de Home versies is dit echter ook mogelijk maar via een omweg, googel maar eens naar Vistalizator (werkt ook met Windows 7 hoor).

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Momenteel bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Soortgelijke discussies

  1. XP Home Opnieuw installeren zonder aan te melden
    Door voiratsou in forum Windows
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 1 maart 2010, 19:50
  2. Hoevaak opnieuw installeren
    Door Snuifje in forum Windows
    Reacties: 9
    Laatste bericht: 24 september 2005, 18:28
  3. xp opnieuw installeren
    Door Vlier in forum Windows
    Reacties: 3
    Laatste bericht: 11 september 2005, 23:57
  4. opnieuw installeren USB-hub in win 98 FE
    Door Gruwelijk in forum Windows
    Reacties: 3
    Laatste bericht: 28 juli 2005, 18:35

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •