Niet vertrouwen deze site, onze SiteCom Cloud security geeft aan dat het een gevaarlijke website is.
Niet vertrouwen deze site, onze SiteCom Cloud security geeft aan dat het een gevaarlijke website is.
Hulp gevraag voor de gamesectie. Lijkt het je leuk om een steentje bij te dragen aan Minatica en heb je vooral een interesse in games en lijkt het je leuk hier wat over te schrijven? Stuur een Pm naar Compuchrisje.
minoe (13 januari 2012)
Geen blokering ondervonden. Heb daar wat zitten rondneuzen en niets ervaren.
Wil je zulke vragen als deze eerst zelf eens naderbij bekijken, dan kan je terecht op een keurings-website.
Voor specifiek deze website werd er geen review gemaakt op deze pagina, maar het scoort toch zeer slecht (dan op welke review?):
http://www.webutation.net/go/review/windows-product.com#
Op McAfee geeft een 'blijkbaar ervaren' keurder een negatief advies :
http://www.siteadvisor.com/sites/win...ct.com/msgpage
Zelf hebben ze de website nog niet onderzocht !
Mijn idee : misschien veilige site maar vermoedelijk met namaakproducten met een product-key die niet kosjer is.
Mag verwachten dat het juridisch moeilijk aanvechtbare site is (China of dergelijks) Ze zijn alleszins héél discreet over hun eigen.
Oplossing vinden gaat soms sneller dan een vraag stellen.
compuchrisje (12 januari 2012), minoe (13 januari 2012), Mrjraider (12 januari 2012), salmax (12 januari 2012)
Het is wel bedenkelijk ja, maar het is wel raar dat dan verschillende AV progs de boel blokkeren.
Hulp gevraag voor de gamesectie. Lijkt het je leuk om een steentje bij te dragen aan Minatica en heb je vooral een interesse in games en lijkt het je leuk hier wat over te schrijven? Stuur een Pm naar Compuchrisje.
minoe (13 januari 2012)
Mag slotje op.Was te mooi om waar te zijn.
Baloeke (13 januari 2012), compuchrisje (13 januari 2012)
Momenteel bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)
Favorieten/bladwijzers