Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 1 t/m 10 van 13
  1. #1
    Gevorderd   MabadosS's schermafbeelding
    Geregistreerd
    29 mei 2005
    Locatie
    Brugge Sint-Andries
    Berichten
    234
    Bedankjes
    105
    Bedankt
    43 keer in 33 posts

    Vraag W8 Apps niet te installeren/updaten

    Beste,


    Ik ben recent overgestapt op Windows 8 en zit met een probleem waar ik momenteel nergens een oplossing voor kan vinden.


    Gewone programma's installeren of windows updates doen lukt zonder problemen.
    Echter apps uit de Windows App Store installeren en/of updaten lukt niet.


    Telkens krijg ik een foutcode a la 0x80070002 (zoektocht op die foutcode leverde geen relevante resultaten voor win8 op).
    De foutcode is soms ook een andere combinatie.


    Zie ook http://www.jave.be/opslag/app.png


    Op zich vervelend voor mij omdat skype enkel nog als app beschikbaar is.


    Iemand enig idee?
    Alvast bedankt.
    Mvg MabadosS

  2. #2
    Spyware Slayer   Rosty's schermafbeelding
    Geregistreerd
    19 mei 2005
    Locatie
    Zandvliet/ Ledegem
    Berichten
    4.183
    Bedankjes
    1.107
    Bedankt
    2.640 keer in 1.710 posts
    Ik heb geen problemen met instaleren van de apps in W8!

  3. #3
    Gevorderd   MabadosS's schermafbeelding
    Geregistreerd
    29 mei 2005
    Locatie
    Brugge Sint-Andries
    Berichten
    234
    Bedankjes
    105
    Bedankt
    43 keer in 33 posts
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Rosty Bekijk bericht
    Ik heb geen problemen met instaleren van de apps in W8!
    Fijn voor u.

    Ik dus wel...
    Mvg MabadosS

  4. #4
    mam@minatica   compuchrisje's schermafbeelding
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Waasland
    Berichten
    17.684
    Bedankjes
    14.958
    Bedankt
    35.814 keer in 14.501 posts
    Eerst een vraagje, heb je de beveiliging tijdelijk uitgeschakeld tijdens installatie? Zo ja, probeer het dan eens op die manier. En anders is hier een probleemoplosser van MS zelf.

    Dit hulpprogramma kan sommige problemen met apps automatisch opsporen en oplossen. Dit hulpprogramma is alleen beschikbaar in het Engels, maar werkt in alle talen.

    Medewerkers gevraagd voor IT-nieuws, Windows all, Besturingssystemen!!! Ben je gemotiveerd? Contacteer dan één van de admin's

  5. #5
    Gevorderd   MabadosS's schermafbeelding
    Geregistreerd
    29 mei 2005
    Locatie
    Brugge Sint-Andries
    Berichten
    234
    Bedankjes
    105
    Bedankt
    43 keer in 33 posts
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door compuchrisje Bekijk bericht
    Eerst een vraagje, heb je de beveiliging tijdelijk uitgeschakeld tijdens installatie? Zo ja, probeer het dan eens op die manier. En anders is hier een probleemoplosser van MS zelf.
    Had ik allemaal gedaan, ook de probleemoplosser van Microsoft.

    Ook op het forum van Microsoft zelf hadden ze onder andere dat voorgesteld.

    Nu, ik heb het zelf kunnen oplossen door een nieuwe MS account aan te maken en toe te voegen aan Win8.
    Het heeft me wel een dagje werk gekost om terug alle instellingen en documenten over te plaatsen, maar alles werkt terug.
    Mvg MabadosS

  6. #6
    Spyware Slayer   Rosty's schermafbeelding
    Geregistreerd
    19 mei 2005
    Locatie
    Zandvliet/ Ledegem
    Berichten
    4.183
    Bedankjes
    1.107
    Bedankt
    2.640 keer in 1.710 posts
    Weet je toevallig ook hoe je het gewone windows bureaublad terugkrijgt (lees: win7 of winxp)?
    Het vrouwtje werkt niet graag met het win8 bureaublad.

  7. #7
    Gevorderd   MabadosS's schermafbeelding
    Geregistreerd
    29 mei 2005
    Locatie
    Brugge Sint-Andries
    Berichten
    234
    Bedankjes
    105
    Bedankt
    43 keer in 33 posts
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Rosty Bekijk bericht
    Weet je toevallig ook hoe je het gewone windows bureaublad terugkrijgt (lees: win7 of winxp)?
    Het vrouwtje werkt niet graag met het win8 bureaublad.
    Het bureaublad in Win8 is exact hetzelfde als in xp,vista,7, alleen kom je er niet rechtstreeks op en is er geen start knop meer.

    Wil je naar het bureaublad gaan, klik dan in je 'START' van de nieuwe metro interface op de knop bureaublad weergeven.

    Wil je toch graag direct op het bureaublad komen en een start menu hebben, dan kan dit enkel met externe software.

    Ikzelf ben best tevreden van Start8 (http://www.stardock.com/products/start8/).
    Mvg MabadosS

  8. De volgende 3 gebruikers bedanken MabadosS voor deze nuttige post:

    Clodi (19 januari 2013), peterus (23 januari 2013), Rosty (18 december 2012)

  9. #8
    Beginner  
    Geregistreerd
    29 april 2011
    Berichten
    3
    Bedankjes
    0
    Bedankt
    0 keer in 0 posts
    hoe heb jij dat precies gedaan? want ik heb ook 12 apps die ik niet kan installeren ik krijg deze foutmelding 0x80073cf0
    ik wil ook proberen met het wisselen van account maar hoe doe ik dat?

  10. #9
    Gevorderd   MabadosS's schermafbeelding
    Geregistreerd
    29 mei 2005
    Locatie
    Brugge Sint-Andries
    Berichten
    234
    Bedankjes
    105
    Bedankt
    43 keer in 33 posts
    Met je cursor naar de rechterkant van je scherm gaan. Er verschijnt een zijmenu. Klik op instellingen. Kies in het nieuwe zijmenu voor Pc instellingen wijzigen. In het tabblad Gebruikers kunt u een nieuwe gebruiker aanmaken. Als alles is overgezet, kun je de oude account verwijderen.
    Mvg MabadosS

  11. #10
    Up-to-date  
    Geregistreerd
    9 november 2005
    Locatie
    Brugge
    Berichten
    19
    Bedankjes
    3
    Bedankt
    10 keer in 4 posts
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door MabadosS Bekijk bericht
    Met je cursor naar de rechterkant van je scherm gaan. Er verschijnt een zijmenu. Klik op instellingen. Kies in het nieuwe zijmenu voor Pc instellingen wijzigen. In het tabblad Gebruikers kunt u een nieuwe gebruiker aanmaken. Als alles is overgezet, kun je de oude account verwijderen.
    mag deze account dezelfde naam hebben als huidige account??

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Momenteel bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Soortgelijke discussies

  1. Vista niet te installeren door raid utility
    Door Bertrangstje in forum Windows
    Reacties: 8
    Laatste bericht: 7 oktober 2010, 15:53
  2. Gekocht nieuw spel niet te installeren
    Door Silverwing in forum Games technische problemen
    Reacties: 10
    Laatste bericht: 4 september 2007, 09:04
  3. kan sommige progs plots niet meer installeren
    Door elmago in forum Windows
    Reacties: 0
    Laatste bericht: 19 augustus 2007, 22:37
  4. Formateren en niet opnieuw installeren
    Door Geraar in forum Windows
    Reacties: 5
    Laatste bericht: 8 oktober 2006, 22:13
  5. kan windows xp niet volledig installeren
    Door smollie in forum Windows
    Reacties: 5
    Laatste bericht: 1 oktober 2006, 08:49

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •