Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 1 t/m 10 van 18

Discussie: zwart scherm

  1. #1
    Gevorderd  
    Geregistreerd
    17 april 2009
    Berichten
    175
    Bedankjes
    50
    Bedankt
    18 keer in 14 posts

    zwart scherm

    Ik heb een medion akoya P9614.
    Ik heb deze compleet weer in orde gezet.
    Nu vandaag krijg ik een vreemde "gezoem" en 2 seconden later krijg ik een zwart scherm.
    De pc loop weliswaar niet vast,de programma' zijn nog bezig.
    Op de zijkant van het scherm is er een toets waarmee ik kan overschakelen naar "tv","pc",enz
    Als het scherm "zwart "gaat,ga ik via de toets terug naar "pc" en dan heb ik direct m'n beeld terug,echter niet voor lang.....

    Iemand die me kan helpen?ik heb al een systeemherstel gedaan naar een eerder punt,zonder succes!

  2. #2
    Erelid   ghost's schermafbeelding
    Geregistreerd
    1 mei 2005
    Locatie
    limburg
    Berichten
    2.909
    Bedankjes
    1.776
    Bedankt
    1.652 keer in 1.068 posts
    Steekt de stekker nog wel tegoei op de tv of pc?
    Mijn leugens zijn de waarheid , jullie logen tegen mij en dat is de waarheid

  3. #3
    Gevorderd  
    Geregistreerd
    17 april 2009
    Berichten
    175
    Bedankjes
    50
    Bedankt
    18 keer in 14 posts
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door ghost Bekijk bericht
    Steekt de stekker nog wel tegoei op de tv of pc?

    Ja...het is een all-in-one systeem!
    Laatst gewijzigd door Qbek; 14 december 2014 om 23:03

  4. #4
    mam@minatica   compuchrisje's schermafbeelding
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Waasland
    Berichten
    17.731
    Bedankjes
    15.000
    Bedankt
    35.863 keer in 14.540 posts
    Weer in orde gezet, zeg je. Wat ging daaraan vooraf?
    Heb je een gewoon systeemherstel toegepast of een volledig herstel naar aankooptoestand? Bij die laatste worden meteen ook de nodige drivers geïnstalleerd die noodzakelijk zijn. Helaas is dan alles wat je had opgeslagen dan wel weg, dus best eerst je bewaarde documenten etc veilig stellen.

    Medewerkers gevraagd voor IT-nieuws, Windows all, Besturingssystemen!!! Ben je gemotiveerd? Contacteer dan één van de admin's

  5. #5
    Gevorderd  
    Geregistreerd
    17 april 2009
    Berichten
    175
    Bedankjes
    50
    Bedankt
    18 keer in 14 posts
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door compuchrisje Bekijk bericht
    Weer in orde gezet, zeg je. Wat ging daaraan vooraf?
    Heb je een gewoon systeemherstel toegepast of een volledig herstel naar aankooptoestand? Bij die laatste worden meteen ook de nodige drivers geïnstalleerd die noodzakelijk zijn. Helaas is dan alles wat je had opgeslagen dan wel weg, dus best eerst je bewaarde documenten etc veilig stellen.

    In het verleden hadden we problemen met de grafische kaart,blauw scherm.Nu na een jaar wil ik nog ééns proberen te kijken wat het probleem is voordat ik deze pc weg doe.Nu heb ik alles geformatteerd en een W7 opgeplaatst.Alles loopt een paar dagen goed totdat ik het bovengenoemde probleem krijg.Nu vanmorgen heb ik de pc terug aangezet en heb ik de hele dag kunnen werken tot nu....
    Ik krijg een korte "gezoem",dan onmiddellijk een zwart scherm!Alles werkt nog,want de muziek van itunes blijft gewoon doorspelen.Ik heb langs de zijkant van m'n pc een knop "MODE" waar ik terug kan schakelen naar "pc" functie.Dan heb ik weer m'n gewoon scherm....voor een paar minuutjes!

  6. #6
    Gevorderd  
    Geregistreerd
    17 april 2009
    Berichten
    175
    Bedankjes
    50
    Bedankt
    18 keer in 14 posts
    Ik ga nu ééns proberen met m'n resolutie te verminderen..

  7. #7
    Gevorderd  
    Geregistreerd
    17 april 2009
    Berichten
    175
    Bedankjes
    50
    Bedankt
    18 keer in 14 posts
    Resolutie verminderen help niet.
    Terug hernieuw opgestart en loop (voorlopig) terug als een trein..

  8. #8
    Gevorderd  
    Geregistreerd
    17 april 2009
    Berichten
    175
    Bedankjes
    50
    Bedankt
    18 keer in 14 posts
    Wanneer het scherm zwart wordt dan kan ik,als ik goed kijk,m'n bureaublad nog zien

  9. #9
    mam@minatica   compuchrisje's schermafbeelding
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Waasland
    Berichten
    17.731
    Bedankjes
    15.000
    Bedankt
    35.863 keer in 14.540 posts
    Heb je bij het in orde zetten ook de grafische drivers geïnstalleerd? Wat zegt apparaatbeheer hierover? Best mogelijk dat je met een update juist de zaak om zeep hebt geholpen of net niet, dat je nieuwe nodig hebt. Als dit niet werkt, is je scherm de zwakke plek.

    Medewerkers gevraagd voor IT-nieuws, Windows all, Besturingssystemen!!! Ben je gemotiveerd? Contacteer dan één van de admin's

  10. #10
    PC-Freak   Fakke_Berto's schermafbeelding
    Geregistreerd
    2 juni 2005
    Berichten
    1.285
    Bedankjes
    858
    Bedankt
    896 keer in 609 posts
    Mogelijk de inverter of de achtergrondverlichting van je scherm kapot. Mogelijk een elco naar de haaien.

  11. De volgende gebruiker bedankt Fakke_Berto voor deze nuttige post:

    Merel (20 december 2014)

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Momenteel bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Soortgelijke discussies

  1. laptop heeft zwart scherm
    Door FraiD in forum Windows
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 19 augustus 2006, 02:15
  2. windows xp zwart scherm
    Door Gruwelijk in forum Windows
    Reacties: 7
    Laatste bericht: 14 augustus 2006, 20:42
  3. Zwart scherm na standby
    Door D1981 in forum Processoren, moederborden en geheugen
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 10 augustus 2006, 13:53
  4. zwart scherm
    Door MagisterMagic in forum Windows
    Reacties: 6
    Laatste bericht: 9 augustus 2006, 18:57
  5. Zwart scherm
    Door PrisonerOfToday in forum Windows
    Reacties: 9
    Laatste bericht: 20 september 2005, 19:44

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •