Weergegeven resultaten: 1 t/m 5 van 5

Discussie: wifi versterken

  1. #1
    Gevorderd  
    Geregistreerd
    17 april 2009
    Berichten
    175
    Bedankjes
    50
    Bedankt
    18 keer in 14 posts

    wifi versterken

    Ik heb een bbox 3 (scarlet triple) staan.Ik zou graag mijn wifi versterken zodoende ik boven ook kan genieten van internet,wat nu amper het geval is.Ik heb een setje netgear powerline AV 500.
    Kan ik hiermee het wifi versterken?zo ja,hoe doe ik dat?moet ik iets instellen in de bbox3?
    DankU.

  2. #2
    Minatica Moderator   Obsessed's schermafbeelding
    Geregistreerd
    14 juni 2005
    Locatie
    Hageland
    Berichten
    2.594
    Bedankjes
    14.996
    Bedankt
    16.072 keer in 7.044 posts
    Met die powerline kan je boven enkel een aansluiting voor bekabeld netwerk creëren.



    Daarop kan je dan wel een WIFI-accespoint aansluiten waardoor je van daaruit een nieuw (sterk) WIFI signaal hebt.

    Je kan eventueel ook, zonder uw powerline te gebruiken, een WIFI-extender aanschaffen.
    Deze vangt het bestaande WIFI signaal van uw BBOX3 op en zal dit versterkt terug uitzenden.
    Laatst gewijzigd door Obsessed; 10 augustus 2015 om 14:37

    * NIL VOLENTIBUS ARDUUM *

  3. De volgende 2 gebruikers bedanken Obsessed voor deze nuttige post:

    peterus (12 augustus 2015), Qbek (10 augustus 2015)

  4. #3
    Gevorderd  
    Geregistreerd
    17 april 2009
    Berichten
    175
    Bedankjes
    50
    Bedankt
    18 keer in 14 posts
    Dank u voor de reactie,
    De powerline's die ik heb zijn met wifi ingebouwd.........

    http://www.downloads.netgear.com/fil..._17OCT2012.pdf

  5. #4
    Gevorderd   Pjotr's schermafbeelding
    Geregistreerd
    12 mei 2005
    Berichten
    231
    Bedankjes
    29
    Bedankt
    78 keer in 66 posts
    Ik had hetzelfde probleem met mijn telenet moden met ingeboude wifi.
    heb er gewoon een bekabeld acces point (linksys WAP300N) naast gezet deze wifi is zoveel beter dat ik probleemloos van de garage op gelijkvloers tot de zolderkamer op het 2de wifi heb.
    Misschien kan je de positie van het acces point wat vebeteren tov van originele modem zodat je optimale ontvangst hebt

  6. De volgende gebruiker bedankt Pjotr voor deze nuttige post:

    peterus (12 augustus 2015)

  7. #5
    Minatica Moderator   Obsessed's schermafbeelding
    Geregistreerd
    14 juni 2005
    Locatie
    Hageland
    Berichten
    2.594
    Bedankjes
    14.996
    Bedankt
    16.072 keer in 7.044 posts
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Qbek Bekijk bericht
    Dank u voor de reactie,
    De powerline's die ik heb zijn met wifi ingebouwd.........

    http://www.downloads.netgear.com/fil..._17OCT2012.pdf
    In dat geval zou het moeten werken met enkel de powerline.
    Met behulp van de WPS button is ook de configuratie zo gebeurd

    * NIL VOLENTIBUS ARDUUM *

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Momenteel bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Soortgelijke discussies

  1. wifi versterken
    Door minoe in forum Internet
    Reacties: 4
    Laatste bericht: 9 mei 2013, 10:14
  2. Poort openen in Philips Wifi
    Door helga in forum Netwerken en internetproviders
    Reacties: 4
    Laatste bericht: 9 januari 2006, 21:30
  3. Nintendo DS wifi usb stick doet het niet...
    Door RTCke in forum Games algemeen
    Reacties: 5
    Laatste bericht: 7 december 2005, 23:39

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •