Weergegeven resultaten: 1 t/m 5 van 5
  1. #1
    Beginner   Reaper's schermafbeelding
    Geregistreerd
    24 augustus 2015
    Locatie
    Oost Vlaanderen
    Berichten
    7
    Bedankjes
    0
    Bedankt
    4 keer in 2 posts

    Einde van .bat wordt niet weergegeven op scherm

    Waarschijnlijk een kleinigheidje dat ik over het hoofd zie ofzo.
    Zoals het nu is slaagt het bestand op zoals ik wil, dus dat is geen probleem.
    Het probleem is dat jij de laatste regels niet weergeeft voor het bat bestand afsluit.

    Iemand die me kan vertellen waar het foutje zit? (het is het stukje


    Code:
    REM games played
    set /P S=Howmany games did you play?
    cls
    
    
    REM Game 1 input
    @echo Game 1 input
    set /p Game1= Enter Gametype: 
    set /p BBuse1= Enter amount of bb's used: 
    set /p Kill1= How many kills did you deal: 
    set /p Hit1= How many times did you die: 
    echo off
    set /a acc1="(%Kill1% * 100) / %BBuse1%"
    if "%S%" EQU "1" goto :Output
    cls
    
    
    REM Game 2 input
    @echo Game 2 input
    set /p Game2= Enter Gametype: 
    set /p BBuse2= Enter amount of bb's used: 
    set /p Kill2= How many kills did you deal: 
    set /p Hit2= How many times did you die: 
    echo off
    set /a acc2="(%Kill2% * 100) / %BBuse2%"
    if "%S%" EQU "2" goto :Output
    cls
    
    
    REM Write Output
    :Output
    REM Output Game 1
    echo Game: %Game1% >> %Output%\%Loc%.txt
    echo BB's used: %BBuse1% >> %Output%\%Loc%.txt
    echo K/D ratio: %Kill1%/%Hit1% >> %Output%\%Loc%.txt
    echo Accuracy: %acc1%%%  >> %Output%\%Loc%.txt
    echo ________________ >> %Output%\%Loc%.txt
    pause
    if "%S%" EQU "1" goto :eof
    
    
    REM Output Game 2
    echo Game: %Game2% >> %Output%\%Loc%.txt
    echo BB's used: %BBuse2% >> %Output%\%Loc%.txt
    echo K/D ratio: %Kill2%/%Hit2% >> %Output%\%Loc%.txt
    echo Accuracy: %acc2%%%  >> %Output%\%Loc%.txt
    echo ________________ >> %Output%\%Loc%.txt
    if "%S%" EQU "2" goto :eof
    
    
    
    
    :eof
    cls
    @echo Thank you for using AIRSOFT STATISTICS GENERATOR V1.4 by Reaper
    @echo Your input is saved
    pause

  2. #2
    PC-Freak  
    Geregistreerd
    7 juni 2006
    Locatie
    Meise
    Berichten
    1.681
    Bedankjes
    797
    Bedankt
    1.077 keer in 690 posts
    En als de extensie van het bestand.bat wordt vervangen door bestand.cmd ?
    Mogelijk idioot, maar wie weet.
    Oplossing vinden gaat soms sneller dan een vraag stellen.

  3. #3
    PC-Freak  
    Geregistreerd
    7 juni 2006
    Locatie
    Meise
    Berichten
    1.681
    Bedankjes
    797
    Bedankt
    1.077 keer in 690 posts
    En als de extensie van het bestand.bat wordt vervangen door bestand.cmd ?
    Mogelijk idioot, maar wie weet.


    Vond de uitleg op het net, dat de @ eigenlijk belet dat de regel wordt getoond.
    De meer gecompliceerde uitleg was het Engels
    By default, the echo feature is on in MS-DOS-based (and later, Windows) systems when executing a batch file. That means that every command issued in a batch file (and all of its output) would be echoed to the screen. By issuing, the ‘echo off’ command, this feature is turned off but as a result of issuing that command, the command itself will still show up on the screen. By including the ‘@’ symbol in ‘@echo off’, it will prevent the ‘echo off’ command from being seen on the screen.
    Met andere woorden als men de @ verwijdert zou echo wel werken.
    Oplossing vinden gaat soms sneller dan een vraag stellen.

  4. #4
    Beginner   Reaper's schermafbeelding
    Geregistreerd
    24 augustus 2015
    Locatie
    Oost Vlaanderen
    Berichten
    7
    Bedankjes
    0
    Bedankt
    4 keer in 2 posts
    goed idee, maar helaas.
    met de @'s weg geeft hij het nog steeds niet weer

  5. #5
    Beginner   Reaper's schermafbeelding
    Geregistreerd
    24 augustus 2015
    Locatie
    Oost Vlaanderen
    Berichten
    7
    Bedankjes
    0
    Bedankt
    4 keer in 2 posts
    hmmm, net tot een rare ontdekking gekomen.
    als ik het .bat script open, en ik geef niets van gegevens in, dan geeft hij wel het einde weer

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Momenteel bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Soortgelijke discussies

  1. scherm wordt niet herkent
    Door DjQue in forum PC-randapparatuur en andere PC-hardware
    Reacties: 13
    Laatste bericht: 28 mei 2007, 14:06
  2. externe harde schijf wordt niet herkent
    Door driver in forum Opslagmedia
    Reacties: 8
    Laatste bericht: 29 november 2005, 22:41
  3. gebrande cd wordt niet herkend...
    Door Spike in forum Audiovisueel
    Reacties: 8
    Laatste bericht: 7 november 2005, 16:53

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •