Weergegeven resultaten: 1 t/m 9 van 9
  1. #1
    Gevorderd   jxjxw's schermafbeelding
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    hasselt
    Berichten
    358
    Bedankjes
    32
    Bedankt
    56 keer in 45 posts

    onbekende telefoons in netwerk

    beste

    sinds enkele dagen heb ik vreemde telefoons in mijn netwerk staan
    soms een pc scherm soms een tv scherm
    als ik rechts klik eigenschap neem dan staat er niet meer dan de naam van dat ding
    en het vreemde is er staat iedere nieuwe opstart iets anders
    bitdefender vind niks malewarebytes vind ook niks adwcleaner vind ook niks
    wie weet raad
    vriendelijk bedankt



    <a href="http://nl.tinypic.com?ref=9krns3" target="_blank"><img src="http://i66.tinypic.com/9krns3.jpg" border="0" alt="Image and video hosting by TinyPic"></a>

    http://i66.tinypic.com/9krns3.jpg

  2. #2
    Spyware Slayer   Rosty's schermafbeelding
    Geregistreerd
    19 mei 2005
    Locatie
    Zandvliet/ Ledegem
    Berichten
    4.183
    Bedankjes
    1.108
    Bedankt
    2.640 keer in 1.710 posts
    Staat je wifi open voor hotspot?

  3. #3
    Gevorderd   jxjxw's schermafbeelding
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    hasselt
    Berichten
    358
    Bedankjes
    32
    Bedankt
    56 keer in 45 posts
    Ja deze staat open

  4. #4
    Gevorderd   jxjxw's schermafbeelding
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    hasselt
    Berichten
    358
    Bedankjes
    32
    Bedankt
    56 keer in 45 posts
    vandaag alweer een andere tel



  5. #5
    Spyware Slayer   Rosty's schermafbeelding
    Geregistreerd
    19 mei 2005
    Locatie
    Zandvliet/ Ledegem
    Berichten
    4.183
    Bedankjes
    1.108
    Bedankt
    2.640 keer in 1.710 posts
    Dat kan zijn omdat die telefoon verbinding gemaakt heeft met je netwerk. Zolang er niets veranderd aan je systeem is je netwerk goed ingesteld. Ik heb dat hier ook thuis.

  6. #6
    Gevorderd   jxjxw's schermafbeelding
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    hasselt
    Berichten
    358
    Bedankjes
    32
    Bedankt
    56 keer in 45 posts
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Rosty Bekijk bericht
    Dat kan zijn omdat die telefoon verbinding gemaakt heeft met je netwerk. Zolang er niets veranderd aan je systeem is je netwerk goed ingesteld. Ik heb dat hier ook thuis.
    dus als ik jou goed begrijp
    heb jij ook in je netwerk onbekende dingen staan
    ik vind dat raar want op mijn laptop staat dat helemaal niet en deze staat ook op hetzelfde netwerk
    is wel een windows zeven en mijn pc is windows 10

    nog een vraag is er een tooltje waarmee ik kan kijken of er iets op mijn netwerk is wat er niet moet zijn
    liefst niet te moeilijk
    vriendelijk bedankt alvast

  7. #7
    mam@minatica   compuchrisje's schermafbeelding
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Waasland
    Berichten
    17.685
    Bedankjes
    14.959
    Bedankt
    35.816 keer in 14.502 posts
    Geen idee of het mogelijk is, maar als je er een probleem mee hebt, stap dan uit die hotspot-deal. Als hotspot stem je toe dat je netwerk beschikbaar is voor ieder die in je omgeving op internet wil raken om één of andere reden. Zolang je thuisnetwerk zelf voldoende is beveiligd, zou dat geen probleem mogen zijn.

    Medewerkers gevraagd voor IT-nieuws, Windows all, Besturingssystemen!!! Ben je gemotiveerd? Contacteer dan één van de admin's

  8. #8
    Spyware Slayer   Rosty's schermafbeelding
    Geregistreerd
    19 mei 2005
    Locatie
    Zandvliet/ Ledegem
    Berichten
    4.183
    Bedankjes
    1.108
    Bedankt
    2.640 keer in 1.710 posts
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door jxjxw Bekijk bericht
    dus als ik jou goed begrijp
    heb jij ook in je netwerk onbekende dingen staan
    ik vind dat raar want op mijn laptop staat dat helemaal niet en deze staat ook op hetzelfde netwerk
    is wel een windows zeven en mijn pc is windows 10
    Ik heb nu Windows 10 op mijn laptop en ik heb dat. Mijn vrouw met Windows 7, in hetzelfde netwerk, heeft dit niet.
    Dus is een eigenschap van W10. En zoals CC'ke zegt : als je netwerk goed beveiligd is is dit geen probleem.

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door jxjxw Bekijk bericht
    nog een vraag is er een tooltje waarmee ik kan kijken of er iets op mijn netwerk is wat er niet moet zijn
    liefst niet te moeilijk
    vriendelijk bedankt alvast
    Niet dat ik weet.

  9. #9
    Gevorderd   jxjxw's schermafbeelding
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    hasselt
    Berichten
    358
    Bedankjes
    32
    Bedankt
    56 keer in 45 posts
    ok ik vertrouw jou rosty dus mag slotje op
    vriendelijk bedankt

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Momenteel bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Soortgelijke discussies

  1. Beperkte toegang bij 'onbekend netwerk' Win7 op Asus N56vz
    Door Belgian Pc Guy in forum Netwerken en internetproviders
    Reacties: 3
    Laatste bericht: 24 maart 2013, 22:20
  2. laptop vindt enkel "onbekend netwerk" via LAN-verbinding
    Door os10os in forum Netwerken en internetproviders
    Reacties: 3
    Laatste bericht: 13 mei 2010, 12:15
  3. netwerk probleem
    Door slicky in forum Netwerken en internetproviders
    Reacties: 3
    Laatste bericht: 21 mei 2005, 17:09
  4. ik zoek de netwerk kaart drivers voor CUSL2-C mb van asus
    Door bike devil in forum PC-randapparatuur en andere PC-hardware
    Reacties: 10
    Laatste bericht: 12 mei 2005, 20:22

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •