Pagina 2 van 4 EersteEerste 1234 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 11 t/m 20 van 32
  1. #11
    PC-Freak  
    Geregistreerd
    7 juni 2006
    Locatie
    Meise
    Berichten
    1.682
    Bedankjes
    797
    Bedankt
    1.073 keer in 690 posts

    KLIKKEN maar dan toch niks nodig ?

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Obsessed Bekijk bericht
    Je kan ook HIER de software downloaden
    Ben gaan kijken. Blijkbaar er is geen bijkomende software nodig met Vista ?
    Oplossing vinden gaat soms sneller dan een vraag stellen.

  2. #12
    Beginner  
    Geregistreerd
    16 februari 2016
    Berichten
    7
    Bedankjes
    4
    Bedankt
    1 keer in 1 post
    Hallo Merel
    Ik had reeds geantwoord maar ik vind dit niet terug.SP2 van vista is geinstalleerd . Dat het niet in het nederlands is zou ik er nog bijnemen maar de procedure klop aan geen kanten. Ik heb ook gepobeerd een mail te zenden maarwanneer alles ingevulld was kon ik die niet versturen. U sprak in een ander mail dat er geen speciale software is voor vista 0 Maar waarom herkent hij niet mijn foto toestel.Hij heeft het jaren gedaan en nu is het gedaan. Ik weet ook dat ik het kaartje kan gebruiken maar dat is toch geen ideaal werken.Mogelijks kan mij nog iemand helpen
    mvg

  3. #13
    mam@minatica   compuchrisje's schermafbeelding
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Waasland
    Berichten
    17.721
    Bedankjes
    14.994
    Bedankt
    35.848 keer in 14.528 posts
    Kijk eens onder je apparaatbeheer of er uitroep- of vraagtekens staan, zo neen, dan zou alle apparatuur in orde moeten zijn.
    Staat er al iets in van Canon, verwijder dat dan uit apparaatbeheer en herstart je computer.
    Na het opstarten haal je de drivers voor XP SP2 van die website op en installeer eerst voordat je de camera met de pc verbindt.
    Wie weet, helpt het met de 'oude koeien'...

    Medewerkers gevraagd voor IT-nieuws, Windows all, Besturingssystemen!!! Ben je gemotiveerd? Contacteer dan één van de admin's

  4. #14
    PC-Freak  
    Geregistreerd
    7 juni 2006
    Locatie
    Meise
    Berichten
    1.682
    Bedankjes
    797
    Bedankt
    1.073 keer in 690 posts

    Vraag Over welk toestel praten wij nu precies ?

    Bij het verder zoeken valt mij plots op dat er wellicht een misverstand is betreffend het modelnummer
    Als het zou gaan over de Canon Ixus 9515 dan geeft de website aan dat er geen resultaten zijn bij het zoeken.

    Ik meen te begrijpen dat veel mensen de IS (twee laatste letters) hebben gelezen als cijfers 15 (vijftien)
    Vraag mij toch af of het hier (wel of niet) gaat over het zelfde model (mogelijk andere benaming volgens de regio, zoals Canon vaak doet)

    Op de ENGELSTALIGE (klik)website vindt men voor het "IS" model (ongelukkig gekozen !!) 4 items te downloaden voor Vista 32 bits.

    Op de naderlandstalige (jawel) pagina was er voor het 15 (viftien) geen resultaat te downloaden omdat het niet nodig is; maar het model "vijftien" werd niet als onbestaand gezien. Ze maken er weer een soep mee. De benaming van modellen "REBEL" (USA) worden hier ook anders benoemd; maar het zou in Europa met betere lenzen zijn uitgevoerd. Verder kan men ze niet onderscheiden

    Terzijde, men kan voor elk model gebruikers fora raadplegen.
    Laatst gewijzigd door Merel; 18 februari 2016 om 23:14
    Oplossing vinden gaat soms sneller dan een vraag stellen.

  5. De volgende gebruiker bedankt Merel voor deze nuttige post:

    zeerover (19 februari 2016)

  6. #15
    Beginner  
    Geregistreerd
    16 februari 2016
    Berichten
    7
    Bedankjes
    4
    Bedankt
    1 keer in 1 post
    Dag Merel

    Ik heb het toestel nog eens grondig bekeken en het betreft wel degelijk IXUS 9515 maar is niet duidelijk meer te lezen.Na al de problemen zou ik u nogmaals beleeft willen vragen mij nog eens uit te leggen wat ik nog kan doen om mijn toestel te kunnen laten werken. Zoals ik reeds zei ik ben geen specialist in die zaken. Ik vond het vreemd dat alles perfect werkte en nu niet meer. Mag ik u dan ook vragen als er iets mis loopt hoe ik dan een foto van het bericht kan doorsturen aan u. Ik vind daarvoor geen aanknoop punt op de site

    Mvg
    Laatst gewijzigd door zeerover; 19 februari 2016 om 11:24

  7. De volgende gebruiker bedankt zeerover voor deze nuttige post:

    Merel (19 februari 2016)

  8. #16
    Erelid   ghost's schermafbeelding
    Geregistreerd
    1 mei 2005
    Locatie
    limburg
    Berichten
    2.909
    Bedankjes
    1.776
    Bedankt
    1.652 keer in 1.068 posts
    Nederlandse handleiding vind je hier http://files.canon-europe.com/files/...ual/CUG_NL.pdf
    Dat heb ik hier gevonden http://nl.canon.be/support/consumer_...uals&language=
    Er staat ook een pdf file over imagebrowser EX in het nederlands
    Op de handleiding staat ook beschreven dat je eerst uw kabels moet verbinden en dan pas de camera aanzetten.
    Heb je compuchrisje haar raad ook al opgevolgd kijk bij uw apparaatbeheer als daar een geel driehoekje staat.
    Heb je toevallig ook wifi op uw camera staan zet die dan ook uit.
    Welke vista heb je de 32 bit of 64 bit ? Je kunt hier ook deze driver eens uitproberen , https://driverscollection.com/?file_...5ab915af34172c gewoon aanvinken i am not a robot , dan download krijg je een ander venster daar klik je nog eens op download file , na het downloaden krijg je een winrar file die je moet omzetten , dan krijg je uw setup waar je uit kunt kiezen dus voor u de europese.
    Mijn leugens zijn de waarheid , jullie logen tegen mij en dat is de waarheid

  9. De volgende gebruiker bedankt ghost voor deze nuttige post:

    Vincent (19 februari 2016)

  10. #17
    PC-Freak  
    Geregistreerd
    31 december 2007
    Locatie
    huis
    Berichten
    1.716
    Bedankjes
    10.845
    Bedankt
    10.987 keer in 3.025 posts
    Pagina 32 - 33

  11. #18
    PC-Freak  
    Geregistreerd
    7 juni 2006
    Locatie
    Meise
    Berichten
    1.682
    Bedankjes
    797
    Bedankt
    1.073 keer in 690 posts
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door zeerover Bekijk bericht
    Dag Merel

    Ik heb het toestel nog eens grondig bekeken en het betreft wel degelijk IXUS 9515 maar is niet duidelijk meer te lezen.Na al de problemen zou ik u nogmaals beleeft willen vragen mij nog eens uit te leggen wat ik nog kan doen om mijn toestel te kunnen laten werken. Zoals ik reeds zei ik ben geen specialist in die zaken. Ik vond het vreemd dat alles perfect werkte en nu niet meer. Mag ik u dan ook vragen als er iets mis loopt hoe ik dan een foto van het bericht kan doorsturen aan u. Ik vind daarvoor geen aanknoop punt op de site

    Mvg
    1. Je plaatst beter een foto direct direct in deze topic dan naar mij.
    Er zijn verschillende websites waar je uw foto naartoe kan uploaden (vanuit Verkenner).

    Zulke website zal dat beeldje in zijn server omwerken tot bruikbare links, geschikt om zo direkt in een forum te plaatsen.
    Je geeft aan welk type link gewenst (in dit geval vraag je naar een link voor forum gebruik) en dan copieer je die gewoon naar hier , en dan wordt meteen je beeldje zichtbaar.

    Er is ontgetwijfeld ergens een tutor op Minatica te vinden hoe een beeldje te plaatsen op het forum.

    Ik kreeg zeer recent het advies om hiervoor www.imgdumper.nl te gebruiken.
    Maar dat heb ik zelf nog niet gebruikt.

    2.Waarom je geen verbinding hebt met je PC is nog niet duidelijk.
    Toch heb je wel al een paar suggesties hierboven gekregen warvan ik veronderstel dat ze nog niet allemaal zijn geprobeerd.
    Het zal (vermoedelijk) te maken hebben met de "usb-mass media" software, waarmee al zoveel slechte ervaringen zijn geweest.
    Die usb drivers heb je in alle soorten en alle industrienormen dienen enkel maar om te weten hoever men er van afwijkt, zelden om ze te volgen !
    Oplossing vinden gaat soms sneller dan een vraag stellen.

  12. #19
    PC-Freak  
    Geregistreerd
    31 december 2007
    Locatie
    huis
    Berichten
    1.716
    Bedankjes
    10.845
    Bedankt
    10.987 keer in 3.025 posts
    Ga eens kijken bij Google, Canon Utility , ook http://www.canon.nl/support/camera_software/ software en apps voor een EOS-, Powershot- of Ixus-camera.

  13. De volgende gebruiker bedankt Vincent voor deze nuttige post:

    zeerover (23 februari 2016)

  14. #20
    Beginner  
    Geregistreerd
    16 februari 2016
    Berichten
    7
    Bedankjes
    4
    Bedankt
    1 keer in 1 post
    Hallo Vincent

    Ook bedankt voor je info. Ik heb nog een paar testen gedaan met een ander foto toestel en geen enkel probleem het programma werd op de pc gezegd en kon de foto's na een paar minuten op de pc plaatsen en onmiddelijk verwijderen. Ook met een smartphone kan ik de foto's op de pc plaatsen. Maar wat betreft dat programma dat u mij voorstelde is voor mijn niet zo duidelijk.
    Ik ben geen beroepsfotograaf en begrijp niet altijd wat ze bedoelen. Ik zou gelukkig zijn moest u mij kunnen zeggen hoe ik dit kan klaar spelen.

    mvg

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Momenteel bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Soortgelijke discussies

  1. Kan mijn harde schijf niet openen
    Door coery in forum Opslagmedia
    Reacties: 2
    Laatste bericht: 19 mei 2010, 22:40
  2. kan mijn sdram kaart niet leegmaken
    Door latenlachen in forum Opslagmedia
    Reacties: 4
    Laatste bericht: 8 juli 2009, 19:55
  3. zijn mijn foto's verloren?????????
    Door enjoy__M in forum Grafisch algemeen
    Reacties: 6
    Laatste bericht: 23 november 2005, 02:02
  4. Kan sommige bijlagen (pps)niet openen
    Door Silverwing in forum Internet
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 6 november 2005, 23:14
  5. Reacties: 2
    Laatste bericht: 13 juli 2005, 23:12

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •