Weergegeven resultaten: 1 t/m 3 van 3
  1. #1
    Gevorderd  
    Geregistreerd
    17 mei 2005
    Locatie
    De Kust
    Berichten
    179
    Bedankjes
    12
    Bedankt
    23 keer in 16 posts

    8gb ram maar zie maar 3.15 ram

    Heb een Acer all in one pc met 8gb ram geheugen.
    Nu heb ik eens gekeken in mijn systeem en daar staat 8 gb geinstalleerd geheugen, 3,15gb beshikbaar. Hoe kan dat.
    Werk met windows 7, 32 bits.

  2. #2
    carfran
    Gast
    Omdat uw Windows 7 een 32-bits versie is . Om uw 8 GB helemaal te kunnen benutten zul je windows 7 64-bits moeten installeren .
    http://windows.microsoft.com/nl-BE/w...#1TC=windows-7

  3. De volgende 2 gebruikers bedanken carfran voor deze nuttige post:

    durumke ( 8 maart 2016), Obsessed ( 7 maart 2016)

  4. #3
    Gevorderd  
    Geregistreerd
    17 mei 2005
    Locatie
    De Kust
    Berichten
    179
    Bedankjes
    12
    Bedankt
    23 keer in 16 posts
    Thx carfran, ik dacht wel dat het zoiets zou zijn.

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Momenteel bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Soortgelijke discussies

  1. Reacties: 11
    Laatste bericht: 31 december 2013, 17:45
  2. ram geheugen gekocht maar werkt niet...
    Door Kennethje in forum Processoren, moederborden en geheugen
    Reacties: 34
    Laatste bericht: 27 mei 2010, 20:41
  3. zie maar 1 core is dit normaal.
    Door Jipb in forum Processoren, moederborden en geheugen
    Reacties: 10
    Laatste bericht: 24 november 2007, 13:10
  4. Reacties: 8
    Laatste bericht: 11 juli 2006, 11:00

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •