Weergegeven resultaten: 1 t/m 6 van 6
  1. #1
    Gevorderd  
    Geregistreerd
    17 april 2009
    Berichten
    197
    Bedankjes
    69
    Bedankt
    20 keer in 16 posts

    Heftruckscanner Honeywell thor vm1 instellingen

    Op het werk werken wij met een heftruckscanner thor vm1.
    Deze werkt met Windows embeded 6.0.
    Wanneer deze opstart gaat deze onmiddellijk naar een scanprogramma.
    Kan me iemand zeggen hoe je deze scanprogramma verlaat en terug naar een Windows venster gaat?er zit op het klavier wel een Windows knop,maar deze reageert niet.

  2. #2
    Gevorderd   Typetje's schermafbeelding
    Geregistreerd
    1 augustus 2015
    Locatie
    Den Haag
    Berichten
    267
    Bedankjes
    991
    Bedankt
    903 keer in 515 posts
    Ik zou de ESC proberen
    Liefs Typetje
    ALS IK ER NOG NIET BEN, DAN BEN IK IN IEDER GEVAL ONDERWEG

  3. #3
    Minatica Moderator   Obsessed's schermafbeelding
    Geregistreerd
    14 juni 2005
    Locatie
    Hagenland
    Berichten
    2.720
    Bedankjes
    15.362
    Bedankt
    16.375 keer in 7.225 posts
    Zou dat kunnen gaan via de "Switchpad"?
    Zie de handleiding op blz 5-22
    * NIL VOLENTIBUS ARDUUM *

  4. #4
    Gevorderd  
    Geregistreerd
    17 april 2009
    Berichten
    197
    Bedankjes
    69
    Bedankt
    20 keer in 16 posts
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Obsessed Bekijk bericht
    Zou dat kunnen gaan via de "Switchpad"?
    Zie de handleiding op blz 5-22

    Alleen de keyboard kan je daarmee "plaatsen".
    Ik geraak niet op windows...

  5. #5
    Minatica Moderator   Obsessed's schermafbeelding
    Geregistreerd
    14 juni 2005
    Locatie
    Hagenland
    Berichten
    2.720
    Bedankjes
    15.362
    Bedankt
    16.375 keer in 7.225 posts
    En verder vind je ook niets in de handleiding?
    * NIL VOLENTIBUS ARDUUM *

  6. #6
    Erelid   ghost's schermafbeelding
    Geregistreerd
    1 mei 2005
    Locatie
    limburg
    Berichten
    2.919
    Bedankjes
    1.811
    Bedankt
    1.671 keer in 1.075 posts
    Als je eens ctrl in houd en dan de windows knop ? Of ctrl alt delete misschien kunt je daar uit verder.
    Mijn leugens zijn de waarheid , jullie logen tegen mij en dat is de waarheid

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Momenteel bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Soortgelijke discussies

  1. proxy instellingen
    Door jeroenmaes in forum Netwerken en internetproviders
    Reacties: 6
    Laatste bericht: 13 november 2005, 12:39
  2. grafische instellingen acer n50
    Door Nonan in forum Mobiele & Home media
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 2 september 2005, 09:41
  3. instellingen router
    Door artuur in forum Netwerken en internetproviders
    Reacties: 2
    Laatste bericht: 17 augustus 2005, 00:02
  4. Nero instellingen
    Door Buba in forum Audiovisueel
    Reacties: 0
    Laatste bericht: 10 juli 2005, 16:20

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •