Pagina 1 van 3 123 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 1 t/m 10 van 29

Discussie: Geen spaties??

  1. #1
    Minatica Moderator   Obsessed's schermafbeelding
    Geregistreerd
    14 juni 2005
    Locatie
    Hageland
    Berichten
    2.588
    Bedankjes
    14.964
    Bedankt
    16.050 keer in 7.028 posts

    Geen spaties??

    Enkel als ik wil reageren op een privéberichtje kan ik, eigenaardig genoeg, geen spaties typen
    Als ik eerst op de enter-toets druk gaat alles normaal.

    Is dit alleen bij mij of zijn er nog die datzelfde probleem ondervinden?

    * NIL VOLENTIBUS ARDUUM *

  2. #2
    PC-Freak  
    Geregistreerd
    7 juni 2006
    Locatie
    Meise
    Berichten
    1.682
    Bedankjes
    797
    Bedankt
    1.073 keer in 690 posts
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Obsessed Bekijk bericht
    Enkel als ik wil reageren op een privéberichtje kan ik, eigenaardig genoeg, geen spaties typen
    Als ik eerst op de enter-toets druk gaat alles normaal.

    Is dit alleen bij mij of zijn er nog die datzelfde probleem ondervinden?
    Stuur me een PM en dan kijk ik dat na.

    (Out topic en terzijde. Je hebt al het gebeuren van het forum goed gevolgd ; enig idee voor mijn vraag van daarnet over W7 die nu opnieuw wil upgraden ?)
    Oplossing vinden gaat soms sneller dan een vraag stellen.

  3. #3
    PC-Freak  
    Geregistreerd
    7 juni 2006
    Locatie
    Meise
    Berichten
    1.682
    Bedankjes
    797
    Bedankt
    1.073 keer in 690 posts
    Zie PM. Vergat nog te vermelden dat mijn test doorging onder W7. Nog sorry maar heb geen tijd om nu mee te zoeken.
    Er is idd een probleem met het forum/website op dit niveau.
    Oplossing vinden gaat soms sneller dan een vraag stellen.

  4. #4
    Gevorderd   Typetje's schermafbeelding
    Geregistreerd
    1 augustus 2015
    Locatie
    Den Haag
    Berichten
    228
    Bedankjes
    779
    Bedankt
    739 keer in 448 posts
    Ik heb daar ook soms last van bij het beantwoorden van een pm maar niet altijd ik enter dan even en ga dan backspace en dan lukt het wel weer met de spaties.
    Liefs Typetje
    ALS IK ER NOG NIET BEN, DAN BEN IK IN IEDER GEVAL ONDERWEG

  5. #5
    mam@minatica   compuchrisje's schermafbeelding
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Waasland
    Berichten
    17.717
    Bedankjes
    14.989
    Bedankt
    35.840 keer in 14.524 posts
    Vreemd, hier alles zoals het moet.

    Medewerkers gevraagd voor IT-nieuws, Windows all, Besturingssystemen!!! Ben je gemotiveerd? Contacteer dan één van de admin's

  6. De volgende gebruiker bedankt compuchrisje voor deze nuttige post:

    Merel ( 2 november 2016)

  7. #6
    Minatica Moderator   Obsessed's schermafbeelding
    Geregistreerd
    14 juni 2005
    Locatie
    Hageland
    Berichten
    2.588
    Bedankjes
    14.964
    Bedankt
    16.050 keer in 7.028 posts
    Merel heeft samen met mezelf een testje gedaan en blijkt dat bij hem de cursor een regel omhoog springt als hij op de spatiebalk drukt

    Er is in elk geval iets mis hoor.
    Aangezien ikzelf niet kan typen zonder naar mijn toetsenbord te kijken heb ik telkens voor dat mijn eerste regel er staat zonder spaties
    Heeeel irritant.

    * NIL VOLENTIBUS ARDUUM *

  8. #7
    Erelid   ghost's schermafbeelding
    Geregistreerd
    1 mei 2005
    Locatie
    limburg
    Berichten
    2.909
    Bedankjes
    1.776
    Bedankt
    1.652 keer in 1.068 posts
    Hier ook geen probleem . Misschien door de browser ik gebruik nu chrome?
    Mijn leugens zijn de waarheid , jullie logen tegen mij en dat is de waarheid

  9. #8
    PC-Freak  
    Geregistreerd
    7 juni 2006
    Locatie
    Meise
    Berichten
    1.682
    Bedankjes
    797
    Bedankt
    1.073 keer in 690 posts

    Mijn eerste indruk. Welk spoor zoeken ?

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door compuchrisje Bekijk bericht
    Vreemd, hier alles zoals het moet.
    Dan is het toch gebonden aan de zijde van de gebruiker ?
    • Het kan zijn dat ik mij vergis, maar de software van de website is voor iedereen dezelfde en ik concludeer daaruit dat elke PC hierop anders kan reageren.
    • De software van elk toetsenbord kan van invloed zijn. Als ik bijvoorbeeld merk wat voor immense massa bytes er bij te pas komt voor Logitech drivers, dan zou ik het eerder in die richting zoeken.
    • Omdat het bij Compuchrisje goed werkt, dan wil ik graag weten of op die PC de drivers gewoon deze zijn van Windows ofwel van de constructeur.
    • Obsessed , geef ons aub details over je OS/hardware/software. Gebruikers met similaire configuratie hebben wellicht hetzelfde fenomeen.
    Oplossing vinden gaat soms sneller dan een vraag stellen.

  10. #9
    Gevorderd   Typetje's schermafbeelding
    Geregistreerd
    1 augustus 2015
    Locatie
    Den Haag
    Berichten
    228
    Bedankjes
    779
    Bedankt
    739 keer in 448 posts
    @Merel, denk je dat het OS gerelateerd is? Hier ook problemen

    OS: Win 10 pro versie 1607 / browser = Chrome
    Liefs Typetje
    ALS IK ER NOG NIET BEN, DAN BEN IK IN IEDER GEVAL ONDERWEG

  11. #10
    Minatica Moderator   Obsessed's schermafbeelding
    Geregistreerd
    14 juni 2005
    Locatie
    Hageland
    Berichten
    2.588
    Bedankjes
    14.964
    Bedankt
    16.050 keer in 7.028 posts
    Mijn hardware: http://www.minatica.be/pcsystems.php?id=337
    Besturingssysteem & browser; idem dito als Typetje: Win 10 pro versie 1607 / browser = Chrome

    * NIL VOLENTIBUS ARDUUM *

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Momenteel bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Soortgelijke discussies

  1. Kan geen verbinding meer maken
    Door Ludanto in forum Internet
    Reacties: 9
    Laatste bericht: 19 mei 2005, 23:47
  2. Kan geen cd branden na download van Belgacom musicclub
    Door koostronics in forum Audiovisueel
    Reacties: 5
    Laatste bericht: 19 mei 2005, 21:16
  3. Geen verbinding meer met firefox
    Door biep in forum Internet
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 19 mei 2005, 20:51
  4. geen geluid
    Door mdc1756 in forum Audiovisueel
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 19 mei 2005, 20:21
  5. kan met firefox 1.4 geen bericht meer posten
    Door ciriel in forum Internet
    Reacties: 2
    Laatste bericht: 15 mei 2005, 11:36

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •