Weergegeven resultaten: 1 t/m 10 van 10

Discussie: home spot

  1. #1
    Gevorderd   andre verspeete's schermafbeelding
    Geregistreerd
    19 oktober 2005
    Locatie
    wetteren
    Berichten
    433
    Bedankjes
    59
    Bedankt
    65 keer in 49 posts

    home spot

    Hallo,
    Hoe komt het als ik bij iemand ben die telenet heeft,geen verbinding kan krijgen met telenet home spot?
    Grts
    belgam

  2. #2
    Geek  
    Geregistreerd
    26 november 2006
    Berichten
    2.012
    Bedankjes
    354
    Bedankt
    1.067 keer in 844 posts
    Volgens mij moet u zelf ook internet van telenet hebben. Je moet dus telenetklant zijn. Omdat je moet inloggen met een mailadres of gebruikersnaam en wachtwoord.

  3. #3
    Gevorderd   andre verspeete's schermafbeelding
    Geregistreerd
    19 oktober 2005
    Locatie
    wetteren
    Berichten
    433
    Bedankjes
    59
    Bedankt
    65 keer in 49 posts
    ik heb telenet thuis.
    Maar ik zie de home spot niet in mijn wifi op mijn smartphone, ondanks ik hem laat scannen.
    belgam

  4. #4
    Geek  
    Geregistreerd
    26 november 2006
    Berichten
    2.012
    Bedankjes
    354
    Bedankt
    1.067 keer in 844 posts
    Heeft de telenetpersoon bij wie u bent zijn modem ter beschikking gesteld als homespot?

  5. #5
    Geek  
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Hulshout (Antwerpen)
    Berichten
    2.772
    Bedankjes
    54
    Bedankt
    2.941 keer in 2.132 posts
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door andre verspeete Bekijk bericht
    Hallo,
    Hoe komt het als ik bij iemand ben die telenet heeft,geen verbinding kan krijgen met telenet home spot?
    Grts
    Waarom "TelenetHomeSpot"? Dat is nog uit de oude doos.
    Waarom geen "TelenetWiFree" gebruiken?
    J.W.
    Google is uw vriend

  6. #6
    Gevorderd   andre verspeete's schermafbeelding
    Geregistreerd
    19 oktober 2005
    Locatie
    wetteren
    Berichten
    433
    Bedankjes
    59
    Bedankt
    65 keer in 49 posts
    zal het eens bekijken
    bedankt
    belgam

  7. #7
    carfran
    Gast
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door berger Bekijk bericht
    Heeft de telenetpersoon bij wie u bent zijn modem ter beschikking gesteld als homespot?
    Inderdaad . Wanneer men als telenet klant zijn homespot uitschakeld wat net hetzelfde is als Wifree , kun jij niet draadloos gaan surfen via de draadloze telenetmodem van andere telenet gebruikers . En als die iemand nog een (oude) niet draadloze modem staan heeft zal het ook niet lukken .

    https://www2.telenet.be/nl/klantense...enet-homespot/
    Laatst gewijzigd door carfran; 21 december 2016 om 18:36

  8. De volgende gebruiker bedankt carfran voor deze nuttige post:

    andre verspeete ( 7 januari 2017)

  9. #8
    carfran
    Gast
    Home spot betekend dat je draadloos gaat surfen op de draadloze modem van de andere telenet klant , en niet op het draadloze netwerk van de andere telenet klant , wat sommigen denken en daarom hun homespot gaan uitschakelen . Wanneer men via homespots gaat surfen word het verbruik aangerekend aan de surfer en niet aan de aanbieder , tenzij je natuurlijk iemands draadloos netwerk gaat hacken !

  10. #9
    carfran
    Gast
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door berger Bekijk bericht
    Heeft de telenetpersoon bij wie u bent zijn modem ter beschikking gesteld als homespot?
    Antwoord nog eens goed gelezen en wat verduidelijking brengen . De vraag zou moeten zijn .
    Heb jezelf je telenet modem ter beschikking gesteld als homespot ?
    Is het antwoord nee , dan kun jij ook niet draadloos surfen via de telenet homespots . Dus je kan niet surfen via anderen hun draadloze telenet modem .

  11. De volgende gebruiker bedankt carfran voor deze nuttige post:

    peterus (31 december 2016)

  12. #10
    Gevorderd   andre verspeete's schermafbeelding
    Geregistreerd
    19 oktober 2005
    Locatie
    wetteren
    Berichten
    433
    Bedankjes
    59
    Bedankt
    65 keer in 49 posts
    Ok bedankt voor de uitleg
    belgam

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Momenteel bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Soortgelijke discussies

  1. Xp-home
    Door alfons in forum Windows
    Reacties: 6
    Laatste bericht: 10 juni 2005, 11:42
  2. XP home wordt XP pro
    Door nielsvandesype in forum Discussie over tips & trucs
    Reacties: 6
    Laatste bericht: 5 juni 2005, 14:39
  3. XP home wordt XP pro
    Door HMa in forum Tips & Trucs
    Reacties: 0
    Laatste bericht: 2 juni 2005, 18:56
  4. windows xp home
    Door Pilote in forum Windows
    Reacties: 12
    Laatste bericht: 30 mei 2005, 23:04
  5. XP home, en IIS nodig, wat kan ik doen
    Door knaap in forum Windows
    Reacties: 6
    Laatste bericht: 18 mei 2005, 20:39

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •