Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 1 t/m 10 van 15
  1. #1
    Gevorderd   Bartmen's schermafbeelding
    Geregistreerd
    24 juni 2005
    Locatie
    Limburg
    Berichten
    427
    Bedankjes
    70
    Bedankt
    21 keer in 18 posts

    [Medion Tablet] APN Instellen

    Goedenavond

    Ik probeer momenteel mijn Medion Tablet opnieuw in te stellen maar wanneer ik alles heb ingevuld (niet van toepassing op de afbeelding op de foto), kan ik de ingevoerde en geselecteerd gegevens niet opslaan. Wanneer ik buiten het kadertje klik, lijkt alles weer terug weg te zijn. Ook rechtsboven op de drie puntjes drukken lukt niet, want dan krijg ik opnieuw een leeg scherm.

    Wie o wie weet hoe ik de opgeslagen gegevens kan opslaan en dus kan genieten van mobiel internet? Vroeger is dit wel gelukt (vraag me niet hoe!).

    Thanks!!

  2. #2
    mam@minatica   compuchrisje's schermafbeelding
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Waasland
    Berichten
    17.685
    Bedankjes
    14.959
    Bedankt
    35.816 keer in 14.502 posts
    Ik zie geen foto, maar wat heb je juist ingevuld? Hier is een lijstje met de providers en hun instellingen voor verbinding.

    Medewerkers gevraagd voor IT-nieuws, Windows all, Besturingssystemen!!! Ben je gemotiveerd? Contacteer dan één van de admin's

  3. #3
    Gevorderd   Bartmen's schermafbeelding
    Geregistreerd
    24 juni 2005
    Locatie
    Limburg
    Berichten
    427
    Bedankjes
    70
    Bedankt
    21 keer in 18 posts
    Hey Compuchrise

    Excuses, afbeelding toegevoegd bij deze:
    [IMG][/IMG]
    Onafhankelijk van wat ik ook invul, niks werkt en ik kan nergens bevestigen. Heb gewoon de gegevens gebruikt die ik ook voor mijn andere mobiele toestellen gebruik en deze werken gewoon. Probleem is dat de instellingen dus nergens kunnen opgeslagen worden.

  4. #4
    mam@minatica   compuchrisje's schermafbeelding
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Waasland
    Berichten
    17.685
    Bedankjes
    14.959
    Bedankt
    35.816 keer in 14.502 posts
    Kan je eventueel een bedrade verbinding maken met je modem/router?

    Medewerkers gevraagd voor IT-nieuws, Windows all, Besturingssystemen!!! Ben je gemotiveerd? Contacteer dan één van de admin's

  5. #5
    Gevorderd   Bartmen's schermafbeelding
    Geregistreerd
    24 juni 2005
    Locatie
    Limburg
    Berichten
    427
    Bedankjes
    70
    Bedankt
    21 keer in 18 posts
    Neen, spijtig genoeg niet. De tablet zal even moeten dienen om enquêtes af te nemen, dus dat maakt het niet echt evident zonder hotspot ter plekke...

  6. #6
    Erelid   ghost's schermafbeelding
    Geregistreerd
    1 mei 2005
    Locatie
    limburg
    Berichten
    2.909
    Bedankjes
    1.773
    Bedankt
    1.655 keer in 1.070 posts
    Staan daar belangrijke bestanden op ? Zet ze dan op een usb of op uw pc . Zet uw tablet dan terug op fabrieks instelling en begin opnieuw .
    Mijn leugens zijn de waarheid , jullie logen tegen mij en dat is de waarheid

  7. #7
    Gevorderd   Bartmen's schermafbeelding
    Geregistreerd
    24 juni 2005
    Locatie
    Limburg
    Berichten
    427
    Bedankjes
    70
    Bedankt
    21 keer in 18 posts
    Hey Ghost

    Neen, de tablet heb ik net geformatteerd. Heb het ook opnieuw gedaan, maar zonder succes. Kader blijft opnieuw leeg en ik heb ook geen mogelijkheid om de nieuwe gegevens voor de APN op te slaan...

  8. #8
    Erelid   ghost's schermafbeelding
    Geregistreerd
    1 mei 2005
    Locatie
    limburg
    Berichten
    2.909
    Bedankjes
    1.773
    Bedankt
    1.655 keer in 1.070 posts
    Welke provider wilt je er in zetten, en welke medion tablet is het ?
    Mijn leugens zijn de waarheid , jullie logen tegen mij en dat is de waarheid

  9. #9
    Gevorderd   Bartmen's schermafbeelding
    Geregistreerd
    24 juni 2005
    Locatie
    Limburg
    Berichten
    427
    Bedankjes
    70
    Bedankt
    21 keer in 18 posts
    Hey Ghost, het is een Lifetab als ik me goed herinner

  10. #10
    Erelid   ghost's schermafbeelding
    Geregistreerd
    1 mei 2005
    Locatie
    limburg
    Berichten
    2.909
    Bedankjes
    1.773
    Bedankt
    1.655 keer in 1.070 posts
    Er zijn veel lifetabs van medion toevallig geen nummer of type vanachter . Moet je bij de uwe niet eerst een simkaartje insteken? Bedoel dus niet een microsdkaartje maar een simkaartje zogelijk in een gsm of smartphone
    Mijn leugens zijn de waarheid , jullie logen tegen mij en dat is de waarheid

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Momenteel bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Soortgelijke discussies

  1. Tablet instellen voor kinderen
    Door Qbek in forum Mobiele & Home media
    Reacties: 3
    Laatste bericht: 29 november 2015, 18:42
  2. probleem met mij medion MD 41300 lptop
    Door ZIRCOLA in forum Windows
    Reacties: 29
    Laatste bericht: 14 april 2006, 18:36
  3. medion - geen DVD op TV
    Door knaap in forum Grafische kaarten & monitors
    Reacties: 28
    Laatste bericht: 21 juni 2005, 18:19
  4. medion mdjuke
    Door laguna in forum Windows
    Reacties: 2
    Laatste bericht: 21 mei 2005, 13:01
  5. surround systeem instellen.
    Door Nickske in forum PC-randapparatuur en andere PC-hardware
    Reacties: 10
    Laatste bericht: 20 mei 2005, 17:53

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •