Pagina 2 van 2 EersteEerste 12
Weergegeven resultaten: 11 t/m 15 van 15
  1. #11
    Gevorderd   Bartmen's schermafbeelding
    Geregistreerd
    24 juni 2005
    Locatie
    Limburg
    Berichten
    427
    Bedankjes
    70
    Bedankt
    21 keer in 18 posts
    Oei, excuses... Zoveel ken ik dus van tablet. Ik heb hem destijds aan de kant gegooid omdat ik het totaal niet makkelijk werken vond en dan heb ik hem maar doorgegeven naar de grootouders. Die hebben meer gedeeld.

    Nu had ik hem zelf even nodig voor enquêtes af te nemen, maar gelukkig WIFI kunnen gebruiken maar de APN kan ik dus nog altijd niet toevoegen. De juiste versie is, Medion Lifetab_S9714. Een vrije oude tablet maar wel met een SIM-kaart. Zowel zonder SIM dan wel met krijg ik geen APN toegevoegd. Very strange!!

  2. #12
    Erelid   ghost's schermafbeelding
    Geregistreerd
    1 mei 2005
    Locatie
    limburg
    Berichten
    2.909
    Bedankjes
    1.777
    Bedankt
    1.652 keer in 1.068 posts
    Voor uw apn op te slaan moet je linkonder op dat pijltje klikken met die kronkel in . Kan goed zijn dat je dat al hebt gedaan meer weet ik ook niet .https://www.gebruikershandleiding.co...html?page=0028
    Laatst gewijzigd door ghost; 28 januari 2017 om 15:00
    Mijn leugens zijn de waarheid , jullie logen tegen mij en dat is de waarheid

  3. #13
    Gevorderd   Bartmen's schermafbeelding
    Geregistreerd
    24 juni 2005
    Locatie
    Limburg
    Berichten
    427
    Bedankjes
    70
    Bedankt
    21 keer in 18 posts
    Hey Ghost

    Als ik op de "pijl met de kronkel" klik, kom ik terug bij het scherm uit maar wordt er dus geen extra APN weergegeven. Ook niet na het herstarten van de tablet. Ondertussen heb ik ook al een apps geprobeerd die verkondigen een APN te kunnen toevoegen, maar ook zonder succes.

    Any idea so far? :(

  4. #14
    mam@minatica   compuchrisje's schermafbeelding
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Waasland
    Berichten
    17.735
    Bedankjes
    15.000
    Bedankt
    35.869 keer in 14.544 posts
    In #1 zeg je 'opnieuw instellen'. Het heeft dus al gewerkt. Kan je niet terug naar de oorspronkelijke toestand van het apparaat? Sorry dat ik niet zoveel kan inbrengen, ik kan totaal niet overweg met al dat 'kleingoed'.

    Medewerkers gevraagd voor IT-nieuws, Windows all, Besturingssystemen!!! Ben je gemotiveerd? Contacteer dan één van de admin's

  5. #15
    Gevorderd   Bartmen's schermafbeelding
    Geregistreerd
    24 juni 2005
    Locatie
    Limburg
    Berichten
    427
    Bedankjes
    70
    Bedankt
    21 keer in 18 posts
    Hey Chrisje

    Neen, ik heb al een aantal keer naar fabrieksinstellingen hersteld, helaas zonder succes! Inderdaad kleingoed/rommelgoed!

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Momenteel bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Soortgelijke discussies

  1. Tablet instellen voor kinderen
    Door Qbek in forum Mobiele & Home media
    Reacties: 3
    Laatste bericht: 29 november 2015, 19:42
  2. probleem met mij medion MD 41300 lptop
    Door ZIRCOLA in forum Windows
    Reacties: 29
    Laatste bericht: 14 april 2006, 19:36
  3. medion - geen DVD op TV
    Door knaap in forum Grafische kaarten & monitors
    Reacties: 28
    Laatste bericht: 21 juni 2005, 19:19
  4. medion mdjuke
    Door laguna in forum Windows
    Reacties: 2
    Laatste bericht: 21 mei 2005, 14:01
  5. surround systeem instellen.
    Door Nickske in forum PC-randapparatuur en andere PC-hardware
    Reacties: 10
    Laatste bericht: 20 mei 2005, 18:53

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •