Weergegeven resultaten: 1 t/m 10 van 10
  1. #1
    Up-to-date  
    Geregistreerd
    23 mei 2005
    Berichten
    48
    Bedankjes
    2
    Bedankt
    3 keer in 3 posts

    Map delen via netwerk

    Ik heb me pas een dune hd solo 4k aangeschaft en zou daar mijn filmen die op mijn pc staan mee willen kijken. Nu heb ik mijn filmmap gedeeld via netwerk met de mediaspeler. Maar nu was mijn vraag moet de pc altijd aanstaan voor deze map te zien op mijn mediaspeler. Zo ja hoe kan ik dit oplossen want ik wil mijn pc niet constant laten opstaan

  2. #2
    Expert   carfran's schermafbeelding
    Geregistreerd
    20 maart 2013
    Locatie
    Schepdaal
    Berichten
    860
    Bedankjes
    131
    Bedankt
    559 keer in 402 posts
    Waarom stream je jouw filmen niet naar een netwerkschijf ? dan kun je ze bekijken vanwaar je wil .

    http://www.zdnet.be/article/158353/w...een-nas-koopt/
    Gebruiker van Windows7/ Linux Mint / Ubuntu / OpenSuse .


  3. De volgende gebruiker bedankt carfran voor deze nuttige post:

    arachnox (15 juni 2017)

  4. #3
    Expert   carfran's schermafbeelding
    Geregistreerd
    20 maart 2013
    Locatie
    Schepdaal
    Berichten
    860
    Bedankjes
    131
    Bedankt
    559 keer in 402 posts
    Gebruiker van Windows7/ Linux Mint / Ubuntu / OpenSuse .


  5. #4
    PC-Freak  
    Geregistreerd
    25 november 2006
    Berichten
    1.992
    Bedankjes
    350
    Bedankt
    1.058 keer in 832 posts
    Er zit daar een HD in van 1 TByte, er is een directe koppeling mogelijk met de TV. Uw films zijn gestreamd naar de HD. Ik zie dus geen problemen.
    Weet wat je doet : zet uw PC uit, sluit uw player aan op de TV, Zet de player aan, dan moet je hun logo zien. Het opstarten kan een tijdje duren. En dan zal er wel een play knop zijn vermoed ik.

  6. De volgende gebruiker bedankt berger voor deze nuttige post:

    arachnox (15 juni 2017)

  7. #5
    PC-Freak  
    Geregistreerd
    7 juni 2006
    Locatie
    Meise
    Berichten
    1.681
    Bedankjes
    797
    Bedankt
    1.077 keer in 690 posts
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door berger Bekijk bericht
    Er zit daar een HD in van 1 TByte, er is een directe koppeling mogelijk met de TV. Uw films zijn gestreamd naar de HD. Ik zie dus geen problemen.
    Weet wat je doet : zet uw PC uit, sluit uw player aan op de TV, Zet de player aan, dan moet je hun logo zien. Het opstarten kan een tijdje duren. En dan zal er wel een play knop zijn vermoed ik.
    Ik vernam onlangs dat de jongere generatie net het omgekeerde doet. Haast geen TV meer kijken maar computers aanzetten.

    Ik betrap mij er op nog wat te jong te willen doen. Misschien toch niet ; want van het obsessioneel terrabytes films te blijven kijken wordt men toch met de dag imbecieler toch !?
    Enfin, weet maar wat je doet !
    Oplossing vinden gaat soms sneller dan een vraag stellen.

  8. #6
    PC-Freak  
    Geregistreerd
    25 november 2006
    Berichten
    1.992
    Bedankjes
    350
    Bedankt
    1.058 keer in 832 posts
    Ik ga morgen bij de apotheker het LEIF-boek bestellen. Hopelijk gaat dat nog lukken.

    De laatste film die ik heb gezien was "Hector" met Urbanus, en ik heb daar een definitieve dégoût voor films van gekregen.
    Laatst gewijzigd door berger; 15 juni 2017 om 23:08

  9. #7
    mam@minatica   compuchrisje's schermafbeelding
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Waasland
    Berichten
    17.685
    Bedankjes
    14.958
    Bedankt
    35.814 keer in 14.501 posts
    Allé man, we kunnen je nog niet missen hoor .
    Denk dat carfran alvast een optie heeft gegeven om toch de TV als beeldscherm te gebruiken.

    Medewerkers gevraagd voor IT-nieuws, Windows all, Besturingssystemen!!! Ben je gemotiveerd? Contacteer dan één van de admin's

  10. #8
    Expert   carfran's schermafbeelding
    Geregistreerd
    20 maart 2013
    Locatie
    Schepdaal
    Berichten
    860
    Bedankjes
    131
    Bedankt
    559 keer in 402 posts
    Maar nu was mijn vraag moet de pc altijd aanstaan voor deze map te zien op mijn mediaspeler. Zo ja hoe kan ik dit oplossen want ik wil mijn pc niet constant laten opstaan
    de bedoeling is dat die draadloos of bekabeld word verbonden met de router en dan kun je vanop eender welke plek waar je bent de films bekijken . Maar of dat daar al een een HD inzit betwijfel ik .Er is wel voorzien om een 2,5 inch HD in te bouwen .
    https://tweakers.net/nieuws/107029/h...gekondigd.html
    Laatst gewijzigd door carfran; 15 juni 2017 om 23:22
    Gebruiker van Windows7/ Linux Mint / Ubuntu / OpenSuse .


  11. #9
    Expert   carfran's schermafbeelding
    Geregistreerd
    20 maart 2013
    Locatie
    Schepdaal
    Berichten
    860
    Bedankjes
    131
    Bedankt
    559 keer in 402 posts
    Ik denk dat berger deze bedoelt , om op TV aan te sluiten .

    http://dune-hd.com/eng/products/full...dia_players/34
    Gebruiker van Windows7/ Linux Mint / Ubuntu / OpenSuse .


  12. #10
    PC-Freak  
    Geregistreerd
    25 november 2006
    Berichten
    1.992
    Bedankjes
    350
    Bedankt
    1.058 keer in 832 posts
    Ik bedoel de solo hd dune 4k, kijk maar in de eerste post.

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Momenteel bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •