Weergegeven resultaten: 1 t/m 10 van 10

Discussie: opensuse

  1. #1
    Up-to-date   kaisersoze's schermafbeelding
    Geregistreerd
    19 mei 2017
    Locatie
    antwerpen
    Berichten
    80
    Bedankjes
    13
    Bedankt
    49 keer in 38 posts

    opensuse

    Voor de eerste keer maak ik kennis met OpenSuse leap 42.2 64 Bits GNOME versie 3.20.2.
    Ook voor de eerste keer dat ik in Linux toetsenbord niet kan veranderen van qwerty>azerty!
    Alles staat wel degelijk in Nederlands?
    Zie ik iets over het hoofd?
    Wie weet raad?
    P.S geen Engelse linken want dat snap ik meestal niet!!!

  2. #2
    PC-Freak  
    Geregistreerd
    25 november 2006
    Berichten
    1.992
    Bedankjes
    350
    Bedankt
    1.058 keer in 832 posts
    Hier staat daar van alles over : https://sites.google.com/site/computertip/toetsenbord

    Hopelijk staat uw probleem er tussen.

  3. De volgende gebruiker bedankt berger voor deze nuttige post:

    kaisersoze (17 juni 2017)

  4. #3
    Expert   carfran's schermafbeelding
    Geregistreerd
    20 maart 2013
    Locatie
    Schepdaal
    Berichten
    860
    Bedankjes
    131
    Bedankt
    560 keer in 403 posts
    Nederlands is de taal waarin je OpenSuse geïnstalleerd hebt en wil gebruiken .
    Toetsenbord indeling is de invoertaal , wat belgisch moet zijn en niet nederlands . Nederlanders gebruiken ook QWERTY . België en Frankrijk zijn één van de weinigen die AZERTY gebruiken .
    Laatst gewijzigd door carfran; 17 juni 2017 om 22:34
    Gebruiker van Windows7/ Linux Mint / Ubuntu / OpenSuse .


  5. #4
    Up-to-date   kaisersoze's schermafbeelding
    Geregistreerd
    19 mei 2017
    Locatie
    antwerpen
    Berichten
    80
    Bedankjes
    13
    Bedankt
    49 keer in 38 posts
    @Berger,
    Ga dit eens een van de dagen bekijken!
    Al bedankt
    @carfran
    Wie qwrety en azerty gebruikt, ja dat weet ik ook hoor!!!
    Toetsenbord indeling is de invoertaal
    Daar loop ik op vast, heb je oplossing??

  6. #5
    Expert   carfran's schermafbeelding
    Geregistreerd
    20 maart 2013
    Locatie
    Schepdaal
    Berichten
    860
    Bedankjes
    131
    Bedankt
    560 keer in 403 posts
    Systeeminstellingen > Invoerapparaten > toetsenbord
    Gebruiker van Windows7/ Linux Mint / Ubuntu / OpenSuse .


  7. #6
    Up-to-date   kaisersoze's schermafbeelding
    Geregistreerd
    19 mei 2017
    Locatie
    antwerpen
    Berichten
    80
    Bedankjes
    13
    Bedankt
    49 keer in 38 posts
    Systeeminstellingen > Invoerapparaten > toetsenbord
    Door dat dit geen soelaas bracht!
    Begon ik bij activiteiten te typen > systeem>kwam op dit dan>YAST2-Systeemtoetsenbordindeling>dan Belgisch
    En klaar was kees

  8. De volgende 2 gebruikers bedanken kaisersoze voor deze nuttige post:

    berger (18 juni 2017), Obsessed (18 juni 2017)

  9. #7
    PC-Freak  
    Geregistreerd
    25 november 2006
    Berichten
    1.992
    Bedankjes
    350
    Bedankt
    1.058 keer in 832 posts
    Niet tegen De Wever zeggen dat een Belgisch toetsenbord marcheert hé!

  10. #8
    Geek  
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Hulshout (Antwerpen)
    Berichten
    2.745
    Bedankjes
    54
    Bedankt
    2.934 keer in 2.121 posts
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door berger Bekijk bericht
    Niet tegen De Wever zeggen dat een Belgisch toetsenbord marcheert hé!
    Lang zal het niet meer "marcheren" als zelfs Frankrijk van plan is om het te dumpen...
    J.W.
    Google is uw vriend

  11. #9
    PC-Freak  
    Geregistreerd
    7 juni 2006
    Locatie
    Meise
    Berichten
    1.681
    Bedankjes
    797
    Bedankt
    1.077 keer in 690 posts
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door J.W. Bekijk bericht
    Lang zal het niet meer "marcheren" als zelfs Frankrijk van plan is om het te dumpen...
    Le mouvement "En marche" ne marcherait-il pas ?
    Fantastische trots "Fabriqué en France" en wij voegen er aan toe ... "à la Française"
    En zij daar maar denken dat het een groot compliment is.
    Er is alsmaar minder export, mogelijk met reden ?

    Oplossing vinden gaat soms sneller dan een vraag stellen.

  12. #10
    Geek  
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Hulshout (Antwerpen)
    Berichten
    2.745
    Bedankjes
    54
    Bedankt
    2.934 keer in 2.121 posts
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Merel Bekijk bericht
    Le mouvement "En marche" ne marcherait-il pas ?
    Fantastische trots "Fabriqué en France" en wij voegen er aan toe ... "à la Française"
    En zij daar maar denken dat het een groot compliment is.
    Er is alsmaar minder export, mogelijk met reden ?


    Toch wel, maar "en arrière".
    J.W.
    Google is uw vriend

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Momenteel bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •