Weergegeven resultaten: 1 t/m 8 van 8

Discussie: Backup en recovery

  1. #1
    Beginner  
    Geregistreerd
    3 september 2016
    Berichten
    5
    Bedankjes
    1
    Bedankt
    0 keer in 0 posts

    Backup en recovery

    Hallo,
    Ik heb nog een oude draagbare harde schijf nl. Seagate FreeAgent GoFlex voor windows 7.Kan ik die ook gebruiken in windows 10 en zo ja welke handelingen moet ik hiervoor doen?

    Grtjes
    Camille

  2. #2
    Geek  
    Geregistreerd
    26 november 2006
    Berichten
    2.012
    Bedankjes
    354
    Bedankt
    1.067 keer in 844 posts
    Door in google de vraag te stellen "will my seagate hard drive work with windows 10" dan krijg je zeker een site die antwoordt op die vraag. Eens kijken of die van u er tussen staat.

  3. #3
    carfran
    Gast
    Beste Camille
    Lukt het om in schijfbeheer een schijfletter toe te wijzen ?

  4. #4
    mam@minatica   compuchrisje's schermafbeelding
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Waasland
    Berichten
    17.732
    Bedankjes
    15.000
    Bedankt
    35.866 keer in 14.543 posts
    Als die in Windows 7 werkte, zou dat best nog willen voor Windows 10. Je kan het pas vaststellen als je die schijf aansluit aan je computer. Met wat tegenslag word je gevraagd om te formatteren. Als er al data opstaan, zullen die verloren gaan, dus probeer die eerst op een ander systeem met Windows 7 te recupereren.

    Medewerkers gevraagd voor IT-nieuws, Windows all, Besturingssystemen!!! Ben je gemotiveerd? Contacteer dan één van de admin's

  5. #5
    carfran
    Gast
    Met wat tegenslag word je gevraagd om te formatteren.
    Dat zal zeker gevraagd worden, maar men moet dan annuleren en dan word er niet geformateerd . Zelfs als die zal aangesloten worden op een andere PC/laptop met W7 zal gevraagd worden om te formateren .
    Er moet met beheerdersrechten een schijfletter toegewezen worden .

  6. #6
    Beginner  
    Geregistreerd
    3 september 2016
    Berichten
    5
    Bedankjes
    1
    Bedankt
    0 keer in 0 posts
    Beste berger, in google en ook op you tube heb ik verschillende mogelijkheden uitgeprobeerd maar zonder resultaat tot nu toe. Alvast bedankt voor de tip. Camille

  7. #7
    carfran
    Gast

  8. #8
    Beginner  
    Geregistreerd
    3 september 2016
    Berichten
    5
    Bedankjes
    1
    Bedankt
    0 keer in 0 posts
    Beste carfran, ja het is mij gelukt om een nieuwe schijf de schijfletter A te geven via computerbeheer. Nu lees ik dat 107 van de 199mb is opgebruikt. Dit begrijp ik niet. Ook heb ik de software voor Paragon gedownload(voor windows 9). Grtjes Camille

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Momenteel bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Soortgelijke discussies

  1. backup na nieuwe install van win 10
    Door ghost in forum Opslagmedia
    Reacties: 2
    Laatste bericht: 6 juni 2017, 12:24

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •