Pagina 2 van 3 EersteEerste 123 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 11 t/m 20 van 30
  1. #11
    Geek  
    Geregistreerd
    26 november 2006
    Berichten
    2.012
    Bedankjes
    354
    Bedankt
    1.067 keer in 844 posts
    Moeten we hieruit nu besluiten dat swoopshare niet te vertrouwen is?

  2. #12
    Gevorderd   kaisersoze's schermafbeelding
    Geregistreerd
    19 mei 2017
    Locatie
    antwerpen
    Berichten
    160
    Bedankjes
    26
    Bedankt
    86 keer in 71 posts
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door J.W. Bekijk bericht
    Die problemen op mijn pc hebben (waarschijnlijk) niets te maken met uw werkblad maar zijn mogelijk veroorzaakt door het programma waarmee u dit werkblad op het internet hebt gezet.
    Heb nu juist nog eens op die link geklikt,en binnen gehaald ,krijg geen enkele melding .
    Wel van MS office staat standaard zo in gesteld!Niet op bewerken geklikt,want ken er geen yota van lol.
    Kaiser

  3. #13
    Geek  
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Hulshout (Antwerpen)
    Berichten
    2.772
    Bedankjes
    54
    Bedankt
    2.941 keer in 2.132 posts
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door kaisersoze Bekijk bericht
    Heb nu juist nog eens op die link geklikt,en binnen gehaald ,krijg geen enkele melding .
    Wel van MS office staat standaard zo in gesteld!Niet op bewerken geklikt,want ken er geen yota van lol.
    Kaiser
    Uw AV laat zomaar, zonder vragen of verwittigen actieve macro's toe... welk AV is dat?
    J.W.
    Google is uw vriend

  4. #14
    Geek  
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Hulshout (Antwerpen)
    Berichten
    2.772
    Bedankjes
    54
    Bedankt
    2.941 keer in 2.132 posts
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door berger Bekijk bericht
    Moeten we hieruit nu besluiten dat swoopshare niet te vertrouwen is?
    Besluiten doe ik niets, maar er was op dat ogenblik geen ander programma actief. De macro's waren terug dicht, het werkblad was afgesloten enkel het programma waarvan ik het werkblad gedownload had stond nog open.
    J.W.
    Google is uw vriend

  5. #15
    Gevorderd   kaisersoze's schermafbeelding
    Geregistreerd
    19 mei 2017
    Locatie
    antwerpen
    Berichten
    160
    Bedankjes
    26
    Bedankt
    86 keer in 71 posts
    Uw AV laat zomaar, zonder vragen of verwittigen actieve macro's toe... welk AV is dat?
    @J.W
    Heb Kaspersky free(zelfs beetje te streng naar mijn normen)ook Mbam pro!
    Heb alleen maar dat rekenblad bekeken he!Op bewerken niet geklikt(macro dan???)want kan TS niet helpen hoor!
    Maar geloof je zeker dat er bij je iets mis ging,omdat je waarschijnlijk het doc wou bewerken zeker...
    Kaiser

  6. #16
    Geek  
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Hulshout (Antwerpen)
    Berichten
    2.772
    Bedankjes
    54
    Bedankt
    2.941 keer in 2.132 posts
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door kaisersoze Bekijk bericht
    @J.W
    Heb Kaspersky free(zelfs beetje te streng naar mijn normen)ook Mbam pro!
    Heb alleen maar dat rekenblad bekeken he!Op bewerken niet geklikt(macro dan???)want kan TS niet helpen hoor!
    Maar geloof je zeker dat er bij je iets mis ging,omdat je waarschijnlijk het doc wou bewerken zeker...
    Kaiser
    Die waarschuwing en het blokkeren van het werkblad door mijn AV gebeurde dadelijk na het klikken op "download".
    De reden hiervan was een actieve macro. Geklikt op toestemming geven.
    Na een nieuwe poging deactiveerde mijn AV die macro en het werkblad werd gedownload.
    Macro terug op actief gezet en code geopend. Daar was niets mis mee.
    Ik heb de macro zelf niet gebruikt. Macro gesloten en werkblad gesloten. Dadelijk daarop werd de pc geblokkeerd en kwamen er meldingen (Franstalig) met bedreigingen. Meldingen konden niet worden weggeklikt en de pc was "bevroren".
    Met de powerknop de pc afgezet en terug opgestart.
    Aan de macro zal het niet gelegen hebben ofwel moest er verborgen (onzichtbaar door tekstkleur en achtergrondkleur hetzelfde te maken) code aanwezig zijn.

    Uit een artikel over Kaspersky Fry: <<De gratis antivirus is niet bedoeld om met Kaspersky’s betaalde diensten te concurreren, en biedt alleen de hoogstnoodzakelijke bescherming. We kunnen evenwel gerust stellen dat die basisbescherming voor veel consumenten al genoeg is.>>
    J.W.
    Google is uw vriend

  7. #17
    Gevorderd   kaisersoze's schermafbeelding
    Geregistreerd
    19 mei 2017
    Locatie
    antwerpen
    Berichten
    160
    Bedankjes
    26
    Bedankt
    86 keer in 71 posts
    Uit een artikel over Kaspersky Fry: <<De gratis antivirus is niet bedoeld om met Kaspersky’s betaalde diensten te concurreren, en biedt alleen de hoogstnoodzakelijke bescherming. We kunnen evenwel gerust stellen dat die basisbescherming voor veel consumenten al genoeg is.>
    Zou best kunnen ,dat het niet veel waard is!
    Maar als ik Spotnet opstart,gebeurt er niks hij blijft zoeken naar spots!Schakel ik Kaspersky uit,dan werkt Spotnet wel.
    Die AV zal niet lang leven,ben graag baas over mijn pc!!
    Kaiser

  8. #18
    mam@minatica   compuchrisje's schermafbeelding
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Waasland
    Berichten
    17.732
    Bedankjes
    15.000
    Bedankt
    35.866 keer in 14.543 posts
    Ik heb voor de zekerheid de link verwijderd uit de beginpost. Misschien ligt het aan Swoopshare, misschien ook niet.
    J.W. sorry dat ik je dit heb aangedaan. Laat het even rusten tot coolsluc eerst even op visite is geweest bij Rosty. Mogelijk zit de bron bij hem op het systeem.

    Medewerkers gevraagd voor IT-nieuws, Windows all, Besturingssystemen!!! Ben je gemotiveerd? Contacteer dan één van de admin's

  9. #19
    PC-Freak   salmax's schermafbeelding
    Geregistreerd
    4 februari 2008
    Locatie
    griekenland aan de noordzee
    Berichten
    1.800
    Bedankjes
    8.645
    Bedankt
    2.637 keer in 1.640 posts
    Hier antwoorden ook av en pc bevroor ook maar weet niet het hieraan lag of aan nieuwe programma's dat ik net uit probeerden.
    Had net herstelpunt gemaakt en terug gezet. dus mijn pc is terug in orde lijkt het
    Laatst gewijzigd door salmax; 11 augustus 2017 om 01:36

  10. #20
    Up-to-date  
    Geregistreerd
    13 april 2009
    Locatie
    Aartselaar
    Berichten
    64
    Bedankjes
    25
    Bedankt
    7 keer in 5 posts
    Aan iedereen die geantwoord heeft, Sorry voor de problemen.
    Ik heb reeds meerdere malen een file op een forum gezet met macro's nooit problemen gehad.
    Heb zelf bulguard op mijn pc die controleert in/uitgaand alles nooit problemen mee gehad.
    ps.Topic mag afgesloten worden om verdere problemen te voorkomen.
    Nogmaals sorry en misschien tot later.

    mvg,Luc

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Momenteel bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Soortgelijke discussies

  1. fotoalbum waarbij je muziek kunt laten afspelen
    Door lucas7 in forum Fotografie
    Reacties: 4
    Laatste bericht: 6 mei 2017, 10:18

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •