Pagina 2 van 4 EersteEerste 1234 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 11 t/m 20 van 38

Discussie: TLS-handshake

  1. #11
    Gevorderd   Mr. Badness's schermafbeelding
    Geregistreerd
    4 augustus 2006
    Locatie
    Oost -Vlaanderen
    Berichten
    108
    Bedankjes
    53
    Bedankt
    26 keer in 10 posts
    Ik gebruik ook W7. Ik heb die certificaten gevonden en gezien dat er onder"Persoonlijke" geen staan die vervallen of ongeldig zijn. Onder "andere" heb ik geen enkele, onder "Tussenliggende" heb ik er 3 die verlopen zijn, bij vertrouwde" zijn er eveneens 3 verlopen, bij "vertrouwde uitgevers" zijn ze beide verlopen, en bij "niet vertrouwde" zijn er slecht 3 die nog niet verlopen zijn.

    De vraag is nu uiteraard, als dit aan de oorzaak ligt, of en welke ik hiervan mag verwijderen zonder problemen te krijgen.
    Greetz & tot meetz,

    Mr. Badness

  2. #12
    Gevorderd   kaisersoze's schermafbeelding
    Geregistreerd
    19 mei 2017
    Locatie
    antwerpen
    Berichten
    167
    Bedankjes
    27
    Bedankt
    92 keer in 77 posts
    Heb je al eens test gedaan met Avast uitgeschakeld ?
    Kaiser

  3. De volgende gebruiker bedankt kaisersoze voor deze nuttige post:

    Mr. Badness (25 september 2017)

  4. #13
    carfran
    Gast
    De laatste weken/maanden loopt mijn internet niet altijd zoals gewenst;
    Controleer eens of de ststeemklok nog juist staat , want dit kan ook een oorzaak zijn .

  5. De volgende gebruiker bedankt carfran voor deze nuttige post:

    Mr. Badness (25 september 2017)

  6. #14
    carfran
    Gast
    Laatst gewijzigd door carfran; 24 september 2017 om 20:58

  7. #15
    mam@minatica   compuchrisje's schermafbeelding
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Waasland
    Berichten
    17.735
    Bedankjes
    15.000
    Bedankt
    35.870 keer in 14.545 posts
    Dat met die certificaten ligt ook voor een deel aan Windows zelf, toevallig zijn hun eigen certificaten ook niet altijd op punt gesteld. En ik denk dat je dat probleem bij alle browsers wel zal krijgen. Firefox bv filtert op beveiligde en niet beveiligde verbindingen.

    Medewerkers gevraagd voor IT-nieuws, Windows all, Besturingssystemen!!! Ben je gemotiveerd? Contacteer dan één van de admin's

  8. #16
    Gevorderd   Mr. Badness's schermafbeelding
    Geregistreerd
    4 augustus 2006
    Locatie
    Oost -Vlaanderen
    Berichten
    108
    Bedankjes
    53
    Bedankt
    26 keer in 10 posts
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door kaisersoze Bekijk bericht
    Heb je al eens test gedaan met Avast uitgeschakeld ?
    Kaiser
    Nog niet gedaan, zal ik doen als ik het probleem nog eens tegenkom. Bedankt voor de tip
    Greetz & tot meetz,

    Mr. Badness

  9. #17
    Gevorderd   Mr. Badness's schermafbeelding
    Geregistreerd
    4 augustus 2006
    Locatie
    Oost -Vlaanderen
    Berichten
    108
    Bedankjes
    53
    Bedankt
    26 keer in 10 posts
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door carfran Bekijk bericht
    Controleer eens of de ststeemklok nog juist staat , want dit kan ook een oorzaak zijn .
    Systeemklok staat goed, zie ik regelmatig na
    Greetz & tot meetz,

    Mr. Badness

  10. #18
    Entertainer   Phil O'Sophe's schermafbeelding
    Geregistreerd
    27 december 2005
    Locatie
    Temse
    Berichten
    4.993
    Bedankjes
    27.570
    Bedankt
    20.859 keer in 8.833 posts
    Ik kom dat soms ook tegen als ik té vlug klik om een webadres te openen.
    Probeer eens telkens iets trager te werk te gaan.
    Het waarom van de dingen zijn de dingen zelf

  11. De volgende gebruiker bedankt Phil O'Sophe voor deze nuttige post:

    Mr. Badness (26 september 2017)

  12. #19
    carfran
    Gast
    In Firefox ga eens naar
    Extra > Opties > Geavanceerd > certicaten
    Welk keuzerondje staat daar gemarkeerd bij "Aanvragen"

  13. De volgende gebruiker bedankt carfran voor deze nuttige post:

    Mr. Badness (26 september 2017)

  14. #20
    Gevorderd   Mr. Badness's schermafbeelding
    Geregistreerd
    4 augustus 2006
    Locatie
    Oost -Vlaanderen
    Berichten
    108
    Bedankjes
    53
    Bedankt
    26 keer in 10 posts
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door carfran Bekijk bericht
    In Firefox ga eens naar
    Extra > Opties > Geavanceerd > certicaten
    Welk keuzerondje staat daar gemarkeerd bij "Aanvragen"
    "Elke keer vragen" staat aangevinkt.Moet ik "Er automatisch een selecteren" aanvinken?
    Greetz & tot meetz,

    Mr. Badness

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Momenteel bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •