Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 1 t/m 10 van 14

Discussie: Firefox screenshots

  1. #1
    Entertainer   Phil O'Sophe's schermafbeelding
    Geregistreerd
    27 december 2005
    Locatie
    Temse
    Berichten
    4.928
    Bedankjes
    27.440
    Bedankt
    20.799 keer in 8.793 posts

    Firefox screenshots

    Wie weet er al iets meer over het gebruik van Firefox screenshots?
    (Icoontje bovenaan rechts)
    Het waarom van de dingen zijn de dingen zelf

  2. #2
    Expert   carfran's schermafbeelding
    Geregistreerd
    20 maart 2013
    Locatie
    Schepdaal
    Berichten
    861
    Bedankjes
    131
    Bedankt
    560 keer in 403 posts
    https://screenshots.firefox.com/

    Welke versie van Firefox gebruik jij ? ik 55.0.3 en deze nieuwe functie vind ik niet terug .
    Gebruiker van Windows7/ Linux Mint / Ubuntu / OpenSuse .


  3. De volgende gebruiker bedankt carfran voor deze nuttige post:

    Phil O'Sophe (21 september 2017)

  4. #3
    Up-to-date   kaisersoze's schermafbeelding
    Geregistreerd
    19 mei 2017
    Locatie
    antwerpen
    Berichten
    81
    Bedankjes
    14
    Bedankt
    49 keer in 38 posts
    Ik heb het wel,maar vind het niet echt handig.
    Kaiser
    [IMG][/IMG]
    Laatst gewijzigd door kaisersoze; 20 september 2017 om 22:47

  5. De volgende gebruiker bedankt kaisersoze voor deze nuttige post:

    Phil O'Sophe (21 september 2017)

  6. #4
    Entertainer   Phil O'Sophe's schermafbeelding
    Geregistreerd
    27 december 2005
    Locatie
    Temse
    Berichten
    4.928
    Bedankjes
    27.440
    Bedankt
    20.799 keer in 8.793 posts
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door carfran Bekijk bericht
    https://screenshots.firefox.com/

    Welke versie van Firefox gebruik jij ? ik 55.0.3 en deze nieuwe functie vind ik niet terug .
    versie 55.0.3.6445
    gisteren kwam onderaan links dat de functie nog niet werkt
    vandaag is het icoontje verdwenen
    Het waarom van de dingen zijn de dingen zelf

  7. #5
    Up-to-date   kaisersoze's schermafbeelding
    Geregistreerd
    19 mei 2017
    Locatie
    antwerpen
    Berichten
    81
    Bedankjes
    14
    Bedankt
    49 keer in 38 posts
    vandaag is het icoontje verdwenen
    Das raar Philo heb het nog altijd,en werken doet het nog!Zelfde FF versie.
    Maar heb liever kniptool van Windows zelf.
    Kaiser

  8. De volgende gebruiker bedankt kaisersoze voor deze nuttige post:

    Phil O'Sophe (21 september 2017)

  9. #6
    mam@minatica   compuchrisje's schermafbeelding
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Waasland
    Berichten
    17.685
    Bedankjes
    14.959
    Bedankt
    35.818 keer in 14.502 posts
    Screenshots met FF zijn uitgeschakeld in privé navigatiemodus, blijkbaar. Er moet nog aan verbeterd worden, dus hou het maar bij wat je al hebt van Windows zelf of OneNote

    Medewerkers gevraagd voor IT-nieuws, Windows all, Besturingssystemen!!! Ben je gemotiveerd? Contacteer dan één van de admin's

  10. De volgende gebruiker bedankt compuchrisje voor deze nuttige post:

    Phil O'Sophe (21 september 2017)

  11. #7
    Entertainer   Phil O'Sophe's schermafbeelding
    Geregistreerd
    27 december 2005
    Locatie
    Temse
    Berichten
    4.928
    Bedankjes
    27.440
    Bedankt
    20.799 keer in 8.793 posts
    Vandaag is het icoontje er weer, maar als ik er op klik komt de melding die Compuchrisje in #6 aangehaald heeft.
    Het waarom van de dingen zijn de dingen zelf

  12. #8
    mam@minatica   compuchrisje's schermafbeelding
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Waasland
    Berichten
    17.685
    Bedankjes
    14.959
    Bedankt
    35.818 keer in 14.502 posts
    Bij mij is er nog ééntje meer bijgekomen, van Youtube Enhancer. Ik denk dat Mozilla volop bezig is om plug-ins en add-ons in de werkbalk te zetten. Anders moest je deze apart gaan bekijken. Werken aan de gang dus... Niet teveel zorgen om maken, me dunkt.

    Medewerkers gevraagd voor IT-nieuws, Windows all, Besturingssystemen!!! Ben je gemotiveerd? Contacteer dan één van de admin's

  13. De volgende 2 gebruikers bedanken compuchrisje voor deze nuttige post:

    kaisersoze (24 september 2017), Phil O'Sophe (24 september 2017)

  14. #9
    Up-to-date   kaisersoze's schermafbeelding
    Geregistreerd
    19 mei 2017
    Locatie
    antwerpen
    Berichten
    81
    Bedankjes
    14
    Bedankt
    49 keer in 38 posts
    Icoontje is nooit weg geweest,werkt nu ook nog.Gebruik die privé navigatiemodus niet!
    Chrisje bedankt valt me nu op Youtube Enhancer
    Ik denk dat Mozilla volop bezig is om plug-ins en add-ons in de werkbalk te zetten.
    Hopelijk denk je verkeerd,wie weet was het een droom
    Kaiser

  15. #10
    Expert   carfran's schermafbeelding
    Geregistreerd
    20 maart 2013
    Locatie
    Schepdaal
    Berichten
    861
    Bedankjes
    131
    Bedankt
    560 keer in 403 posts
    Het enige wat ik in FF ken is knippen, kopiëren, plakken icoontje wat nooit gewerkt heeft en is geen plugin of extensie



    Bij mij is er nog ééntje meer bijgekomen, van Youtube Enhancer. Ik denk dat Mozilla volop bezig is om plug-ins en add-ons in de werkbalk te zetten. Anders moest je deze apart gaan bekijken. Werken aan de gang dus... Niet teveel zorgen om maken, me dunkt.
    Ga eens naar je extensies en schalel die eens uit , dan verdwijnt die in de werkbalk , wat ik altijd ook zo geweten heb.
    Gebruiker van Windows7/ Linux Mint / Ubuntu / OpenSuse .


Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Momenteel bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Soortgelijke discussies

  1. Firefox loopt steeds vast met facebook
    Door Mr. Badness in forum Internet
    Reacties: 3
    Laatste bericht: 9 augustus 2017, 17:40

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •