Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 1 t/m 10 van 14

Discussie: USB als uitgang

  1. #1
    Entertainer   Phil O'Sophe's schermafbeelding
    Geregistreerd
    27 december 2005
    Locatie
    Temse
    Berichten
    5.034
    Bedankjes
    27.701
    Bedankt
    20.966 keer in 8.882 posts

    USB als uitgang

    Met een USB (kabel/stick/ingang) kan men data of andere items in de pc invoeren.
    Kan een USB-poort van de pc ook als uitgang gebruikt worden? En wat zijn de mogelijkheden dan?
    Het waarom van de dingen zijn de dingen zelf

  2. #2
    Minatica Moderator   Obsessed's schermafbeelding
    Geregistreerd
    14 juni 2005
    Locatie
    Hageland
    Berichten
    2.625
    Bedankjes
    15.099
    Bedankt
    16.160 keer in 7.089 posts


    Je kan toch ook data van uw pc op een USB-stick zetten. Da's dan toch ook "uit" nietwaar?

    * NIL VOLENTIBUS ARDUUM *

  3. #3
    Entertainer   Phil O'Sophe's schermafbeelding
    Geregistreerd
    27 december 2005
    Locatie
    Temse
    Berichten
    5.034
    Bedankjes
    27.701
    Bedankt
    20.966 keer in 8.882 posts
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Obsessed Bekijk bericht


    Je kan toch ook data van uw pc op een USB-stick zetten. Da's dan toch ook "uit" nietwaar?
    Ik had mijn vraag niet duidelijk gesteld, excuses
    Méér uitleg volgt.
    Het waarom van de dingen zijn de dingen zelf

  4. #4
    Entertainer   Phil O'Sophe's schermafbeelding
    Geregistreerd
    27 december 2005
    Locatie
    Temse
    Berichten
    5.034
    Bedankjes
    27.701
    Bedankt
    20.966 keer in 8.882 posts
    Vervolg:

    schets van het probleem: dus, kan op die manier de tv als tweede scherm gebruikt worden?n.b.
    laptop heeft geen hdmi aansluiting; apparaat Medion heeft usb ingang en een hdmi uitgang;
    (afbeeldingen, geluid en video kunnen vanaf bvb een usb-stick of een sd-kaart vanaf het apparaat op de tv bekeken worden)

    Het waarom van de dingen zijn de dingen zelf

  5. #5
    Geek  
    Geregistreerd
    26 november 2006
    Berichten
    2.059
    Bedankjes
    369
    Bedankt
    1.096 keer in 866 posts
    Ik zou toch eerst eens kijken welke aansluitmogelijkheden er zijn op de laptop en op de tv. Ik denk dat ik gewoon een vga-kabel gebruik van de PC naar de TV. Je moet wel de instellingen van de tv veranderen als je van decoder naar PC wil switchen.

    Apparaat Medion : daarmee bedoelt u een mediaspeler? Ze gaan dus van de laptop naar een media player met een usb-kabel en dan naar de tv met een hdmi-kabel. Nooit geprobeerd, het zijn bijkomende kosten als je dat niet hebt.

    Je kunt (bij mijn tv hé) iets op een USB-Stick kopiëren met de laptop en dan die USB-stick als ingang van uw tv gebruiken : is niet erg elegant hé. De stick in de laptop, er op schrijven, de stick uit de laptop, in de tv steken en de instellingen van uw tv aanpassen.
    Laatst gewijzigd door berger; 25 november 2017 om 00:11

  6. De volgende gebruiker bedankt berger voor deze nuttige post:

    Phil O'Sophe (25 november 2017)

  7. #6
    Gevorderd   kaisersoze's schermafbeelding
    Geregistreerd
    19 mei 2017
    Locatie
    antwerpen
    Berichten
    181
    Bedankjes
    27
    Bedankt
    99 keer in 84 posts
    Hoi Philo,
    Op vraag van je schets,durf ik niet ja of nee zeggen!

    Heb ook een player, die sluit ik aan op tv met HDMI kabel.In player sluit ik dan mijn docking station aan met HDD waar fims/muziek op staan, kan natuurlijk met externe HDD/USB aan je player he!
    Wat Berger zegt kan uiteraard ook,maar dan heb je geen player nodig!
    Allez ga ervan uit dat je die Medionplayer hebt!
    Kaiser

  8. De volgende gebruiker bedankt kaisersoze voor deze nuttige post:

    Phil O'Sophe (25 november 2017)

  9. #7
    Gevorderd   kaisersoze's schermafbeelding
    Geregistreerd
    19 mei 2017
    Locatie
    antwerpen
    Berichten
    181
    Bedankjes
    27
    Bedankt
    99 keer in 84 posts
    Philo,
    Zou normaal moeten lukken!De medion zal je laptop herkennen,dan bladeren naar je bestand dat je wil afspelen!
    Als je TV al een Hdmi aansluiting heeft voor tv te kijken.En je hebt nog Hdmi poort vrij,sluit daar de Medion op aan!
    Dan in je TV instellingen juiste Hdmi selecteren.
    Kaiser

  10. De volgende gebruiker bedankt kaisersoze voor deze nuttige post:

    Phil O'Sophe (25 november 2017)

  11. #8
    Entertainer   Phil O'Sophe's schermafbeelding
    Geregistreerd
    27 december 2005
    Locatie
    Temse
    Berichten
    5.034
    Bedankjes
    27.701
    Bedankt
    20.966 keer in 8.882 posts
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door berger Bekijk bericht
    Ik zou toch eerst eens kijken welke aansluitmogelijkheden er zijn op de laptop en op de tv. Ik denk dat ik gewoon een vga-kabel gebruik van de PC naar de TV. Je moet wel de instellingen van de tv veranderen als je van decoder naar PC wil switchen.

    Voor de desktop is dat geen probleem, die heeft een HDMI-uitgang (en de tv twee HDMI-ingangen).
    De laptop heeft geen HDMI interface.
    Het gebruik van de vga-kabel is praktisch en eenvoudig


    Apparaat Medion : daarmee bedoelt u een mediaspeler?
    Volgens de afbeelding is het wel een mediaspeler, al gebruikt maar niet van laptop (of pc) naar tv.
    Ze gaan dus van de laptop naar een media player met een usb-kabel en dan naar de tv met een hdmi-kabel. Nooit geprobeerd, het zijn bijkomende kosten als je dat niet hebt.
    Apparaat, usb- en hdmi-kabels heb ik wel.
    ..............
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door kaisersoze Bekijk bericht
    Hoi Philo,
    .............
    Wat Berger zegt kan uiteraard ook,maar dan heb je geen player nodig!
    Allez ga ervan uit dat je die Medionplayer hebt! Natuurlijk
    Kaiser
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door kaisersoze Bekijk bericht
    Philo,
    Zou normaal moeten lukken!De medion zal je laptop herkennen,dan bladeren naar je bestand dat je wil afspelen!
    Als je TV al een Hdmi aansluiting heeft voor tv te kijken.En je hebt nog Hdmi poort vrij,sluit daar de Medion op aan!
    Dan in je TV instellingen juiste Hdmi selecteren.
    Ga ik proberen
    Kaiser
    @ Obsessed
    @ Berger
    @ Kaisersoze

    Allen hartelijk dank voor de bereidwillige hulp en uitleg
    Het waarom van de dingen zijn de dingen zelf

  12. De volgende gebruiker bedankt Phil O'Sophe voor deze nuttige post:

    kaisersoze (25 november 2017)

  13. #9
    Gevorderd   kaisersoze's schermafbeelding
    Geregistreerd
    19 mei 2017
    Locatie
    antwerpen
    Berichten
    181
    Bedankjes
    27
    Bedankt
    99 keer in 84 posts
    Ben benieuwd Philo
    Succes....
    Kaiser

  14. De volgende gebruiker bedankt kaisersoze voor deze nuttige post:

    Phil O'Sophe (26 november 2017)

  15. #10
    Entertainer   Phil O'Sophe's schermafbeelding
    Geregistreerd
    27 december 2005
    Locatie
    Temse
    Berichten
    5.034
    Bedankjes
    27.701
    Bedankt
    20.966 keer in 8.882 posts
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door kaisersoze Bekijk bericht
    Ben benieuwd Philo
    Succes....
    Kaiser
    Gisteravond eens geprobeerd, ik had wel beeld, maar hetzelfde als wanneer ik de player (alleen) gewoon aan de tv aansluit.
    Maar pas achteraf werd ik er mij van bewust dat ik IntelVideo niet had aangeklikt. TV als tweede scherm kon dus niet.
    Vanavond nog eens, en vollediger, proberen.
    Het waarom van de dingen zijn de dingen zelf

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Momenteel bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •