Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 1 t/m 10 van 19
  1. #1
    Entertainer   Phil O'Sophe's schermafbeelding
    Geregistreerd
    27 december 2005
    Locatie
    Temse
    Berichten
    4.983
    Bedankjes
    27.558
    Bedankt
    20.852 keer in 8.830 posts

    Beheer van bureaubladvensters

    Bij het (willen) openen van de simulator Billardo begint het scherm te flikkeren en komt het programma kleiner dan normaal op het scherm.
    Tevens krijg ik de melding "Beheer van bureaubladvenster" is uitgeschakeld.
    Eerder, zelfs gisteren nog, ging dat probleemloos.
    Wie kan het verhelpen?
    Het waarom van de dingen zijn de dingen zelf

  2. #2
    Gevorderd   kaisersoze's schermafbeelding
    Geregistreerd
    19 mei 2017
    Locatie
    antwerpen
    Berichten
    163
    Bedankjes
    26
    Bedankt
    88 keer in 73 posts
    Hoi Philo,
    Soms updates binnen gehaald?Grafische kaart???
    Over welke Windows hebben we het???
    Systeem herstel al geprobeerd? Naar datum voor het probleem?
    Kaiser

  3. De volgende gebruiker bedankt kaisersoze voor deze nuttige post:

    Phil O'Sophe (28 november 2017)

  4. #3
    Entertainer   Phil O'Sophe's schermafbeelding
    Geregistreerd
    27 december 2005
    Locatie
    Temse
    Berichten
    4.983
    Bedankjes
    27.558
    Bedankt
    20.852 keer in 8.830 posts
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door kaisersoze Bekijk bericht
    Hoi Philo,
    Soms updates binnen gehaald?Grafische kaart??? Toch niet
    Over welke Windows hebben we het??? Windows7
    Systeem herstel al geprobeerd? Naar datum voor het probleem? Ga ik doen
    Kaiser
    Merciekes Kaiser
    Het waarom van de dingen zijn de dingen zelf

  5. #4
    Entertainer   Phil O'Sophe's schermafbeelding
    Geregistreerd
    27 december 2005
    Locatie
    Temse
    Berichten
    4.983
    Bedankjes
    27.558
    Bedankt
    20.852 keer in 8.830 posts
    Herstelpunt maken gaf geen oplossing.
    De melding Kleurenschema is gewijzigd naar Windows7 basic blijft komen.
    Het actieve programma is waarschijnlijk niet compatibel met de versie van windows

    De vraag is natuurlijk, waarom eerder wél?
    Het waarom van de dingen zijn de dingen zelf

  6. #5
    Geek  
    Geregistreerd
    26 november 2006
    Berichten
    2.013
    Bedankjes
    354
    Bedankt
    1.067 keer in 844 posts
    Ik lees vooral dat windows zulke rare dingen (overgaan naar het basic kleurenscheme) regelmatig doet om geheugen te winnen zodat een spel meer geheugen zou hebben. Heeft dat spel een update gehad?
    Hier staat een mogelijke oplossing voor zulke boodschappen, maar het is wel voor een ander spel. Sorry het is in het engels, door te googlen in het engels vind je veel meer nuttige antwoorden. Of onderstaande link nuttig zal zijn moet nog blijken.

    https://forums.civfanatics.com/threa...rmance.468912/

  7. De volgende gebruiker bedankt berger voor deze nuttige post:

    Phil O'Sophe (28 november 2017)

  8. #6
    Entertainer   Phil O'Sophe's schermafbeelding
    Geregistreerd
    27 december 2005
    Locatie
    Temse
    Berichten
    4.983
    Bedankjes
    27.558
    Bedankt
    20.852 keer in 8.830 posts
    Tip toegepast maar zonder resultaat.
    Wat ik eerder al meerdere had ondervonden met dat progje (simulatie biljart Billiardo): plots werden de kleuren omgezet in de complementaire kleuren, maar het programma zelf bleef werken.
    Het waarom van de dingen zijn de dingen zelf

  9. De volgende gebruiker bedankt Phil O'Sophe voor deze nuttige post:

    berger (29 november 2017)

  10. #7
    Gevorderd   kaisersoze's schermafbeelding
    Geregistreerd
    19 mei 2017
    Locatie
    antwerpen
    Berichten
    163
    Bedankjes
    26
    Bedankt
    88 keer in 73 posts
    Hoi Philo,
    Dat biljarten heb ik vroeger ook eens gespeeld tijd van XP!
    Zou het soms iets te maken met wisselbestand?
    Progje verwijderen,opnieuw installeren???
    Lees dit eens en kijk naar hoe het bij je staat.
    Wisselbestand optimaliseren met Windows
    Kaiser

  11. De volgende gebruiker bedankt kaisersoze voor deze nuttige post:

    Phil O'Sophe (29 november 2017)

  12. #8
    Geek  
    Geregistreerd
    26 november 2006
    Berichten
    2.013
    Bedankjes
    354
    Bedankt
    1.067 keer in 844 posts
    Ik heb nog eens mijn Windows 7 gestart en aan het volgende gedacht :
    Uw windows verandert soms een instelling en geeft daarover een boodschap.
    Ik denk niet dat het veranderen van instelling storend is, wat stoort is dat er telkens een boodschap gegeven wordt. Zo versta ik het toch.
    Ik zou dus zeggen : laat windows die instelling maar veranderen zonder er telkens over te communiceren.
    Daarom kunt u een instelling wijzigen : bij mij is dat helaas een engelstalige windows.
    Daarin ga ik naar "Action Center" , "Choose how to report problems", vink dan aan "automatically check for solutions" en OK.

    Maar probeer toch maar eerst het voorstel van Kaiser.

  13. De volgende gebruiker bedankt berger voor deze nuttige post:

    Phil O'Sophe (29 november 2017)

  14. #9
    PC-Freak  
    Geregistreerd
    7 juni 2006
    Locatie
    Meise
    Berichten
    1.692
    Bedankjes
    806
    Bedankt
    1.081 keer in 694 posts
    Oplossing vinden gaat soms sneller dan een vraag stellen.

  15. De volgende gebruiker bedankt Merel voor deze nuttige post:

    Phil O'Sophe (29 november 2017)

  16. #10
    Entertainer   Phil O'Sophe's schermafbeelding
    Geregistreerd
    27 december 2005
    Locatie
    Temse
    Berichten
    4.983
    Bedankjes
    27.558
    Bedankt
    20.852 keer in 8.830 posts
    Toegepast, zonder resultaat.
    Kan het biljartprogje wel gebruiken vanaf de laptop.

    Iedereen hartelijk dank voor de bereidwillige uitleg.
    Het waarom van de dingen zijn de dingen zelf

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Momenteel bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •