Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 1 t/m 10 van 17
  1. #1
    Gevorderd   falco's schermafbeelding
    Geregistreerd
    25 augustus 2005
    Berichten
    191
    Bedankjes
    331
    Bedankt
    181 keer in 90 posts

    langzaam openen programma's

    beste vrienden

    weet er soms iemand hoe het komt
    dat de pc de programma's langzaam opent
    de pc is 8.1pro 64 bits
    dank u
    wie niets vraagt,weet ook niets

  2. #2
    Entertainer   Phil O'Sophe's schermafbeelding
    Geregistreerd
    27 december 2005
    Locatie
    Temse
    Berichten
    5.135
    Bedankjes
    27.880
    Bedankt
    21.114 keer in 8.964 posts
    Misschien te veel opstartprogramma's?
    Het waarom van de dingen zijn de dingen zelf

  3. De volgende gebruiker bedankt Phil O'Sophe voor deze nuttige post:

    falco (25 februari 2018)

  4. #3
    Gevorderd   falco's schermafbeelding
    Geregistreerd
    25 augustus 2005
    Berichten
    191
    Bedankjes
    331
    Bedankt
    181 keer in 90 posts
    beste Phil O'Sophe
    daar ik niet al te veel weet van de pc is mijn vraag nu
    waar en hoe kan ik dat zien
    dank u
    wie niets vraagt,weet ook niets

  5. #4
    Gevorderd   kaisersoze's schermafbeelding
    Geregistreerd
    19 mei 2017
    Locatie
    antwerpen
    Berichten
    204
    Bedankjes
    31
    Bedankt
    103 keer in 88 posts
    Hoi falco,
    Rechtsklik op lege plaats in de taakbalk>>>taakbeheer>>>tab opstarten!
    Kaiser

  6. De volgende gebruiker bedankt kaisersoze voor deze nuttige post:

    falco (27 februari 2018)

  7. #5
    mam@minatica   compuchrisje's schermafbeelding
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Waasland
    Berichten
    17.887
    Bedankjes
    15.079
    Bedankt
    36.141 keer in 14.689 posts
    Als je CCleaner gebruikt kan je via één van de tabs bepalen welke programma's mee mogen opstarten met Windows. Je antivirus moet in elk geval erbij staan, maar andere zoals bv Office, MSN, smoelenboek, etc starten wel op als je op de koppeling klikt. Kijk hier hoe je met CCleaner werkt.

    Medewerkers gevraagd voor IT-nieuws, Windows all, Besturingssystemen!!! Ben je gemotiveerd? Contacteer dan één van de admin's

  8. De volgende gebruiker bedankt compuchrisje voor deze nuttige post:

    falco (27 februari 2018)

  9. #6
    Expert   strikerfox's schermafbeelding
    Geregistreerd
    30 mei 2005
    Locatie
    wervik
    Berichten
    566
    Bedankjes
    126
    Bedankt
    284 keer in 198 posts
    Al eens scan gedaan met malwarebytes.
    Eagle pass

  10. De volgende gebruiker bedankt strikerfox voor deze nuttige post:

    falco (28 februari 2018)

  11. #7
    Geek  
    Geregistreerd
    25 november 2006
    Berichten
    2.144
    Bedankjes
    383
    Bedankt
    1.132 keer in 900 posts
    Dat is al een goed begin : zie hier een keer

    https://www.personalcomputercare.nl/...tart-traag.htm
    Laatst gewijzigd door berger; 26 februari 2018 om 14:23

  12. De volgende gebruiker bedankt berger voor deze nuttige post:

    falco (28 februari 2018)

  13. #8
    Expert   strikerfox's schermafbeelding
    Geregistreerd
    30 mei 2005
    Locatie
    wervik
    Berichten
    566
    Bedankjes
    126
    Bedankt
    284 keer in 198 posts
    dowload adwarecleaner op de link hieronder

    https://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/
    open het en laat hen scannen(kan wel enkele minuten duren) ,na de scan open zich een logbestand je mag die gewoon sluiten
    klik daarna op clean en na de clean hij zal vragen om je pc te herstarten doe dat maar,het moet zeker beter zijn
    suc6.
    Strikerfox
    Laatst gewijzigd door strikerfox; 26 februari 2018 om 16:14
    Eagle pass

  14. De volgende gebruiker bedankt strikerfox voor deze nuttige post:

    falco (28 februari 2018)

  15. #9
    Gevorderd   falco's schermafbeelding
    Geregistreerd
    25 augustus 2005
    Berichten
    191
    Bedankjes
    331
    Bedankt
    181 keer in 90 posts
    aan kaisersoze
    als ik dit doe - taakbalk>>>taakbeheer>>>tab opstarten!
    daar staan 6 zaken in
    waarvan er 4 zijn uitgeschakeld
    CCleaner periform LtD ingeschakeld normaal en
    Catalyst Control Center La---Advanced Micro Device ingeschakeld veel
    deze 4 staan daarin
    Catalyst Control Center:H ATI Technologies Inc veel
    Catalyst Control Center:M Advanced Micro Device veel
    Catalyst Control Center:Advanced Micro Device normaal
    Load MMddriver application:Advanced Micro Device veel
    is dit normaal
    dank u
    wie niets vraagt,weet ook niets

  16. #10
    Gevorderd   falco's schermafbeelding
    Geregistreerd
    25 augustus 2005
    Berichten
    191
    Bedankjes
    331
    Bedankt
    181 keer in 90 posts
    aan compuchrisje

    als ik uw methode doe
    dan staan er 6 zaken in waarvan er 3 zijn ingeschakeld
    HKCU:Run - CCleaner Monitoring Periform LtD Pc
    HKLM:Run - AvastUI.exe
    HKLM:Run - StartCCC Advanced Micro Devices,inc
    is dat goed
    dank u

    wie niets vraagt,weet ook niets

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Momenteel bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Soortgelijke discussies

  1. Reacties: 7
    Laatste bericht: 30 juli 2017, 12:49
  2. Kan foto's na recoveren niet meer openen
    Door Trax in forum Overige software
    Reacties: 15
    Laatste bericht: 19 juli 2017, 15:58

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •