Volledige versie bekijken : TVU player



spruit
14 September 2006, 09:31
Begin dit jaar besprak PD al enkele mogelijkheden voor het bekijken van online televisie, maar de ontwikkelingen op het gebied van digitale televisie en video gaan razendsnel. De commerciƫle jongens zien de mogelijkheden ook, RTL Nederland wil zelfs al de hitserie CSI online verkopen, nog voordat de eerste uitzending op tv te zien is.

Dit soort initiatieven zijn te prijzen, want de consument kan zelf gaan kiezen wanneer iets te bekijken. Mogelijk kan ook het grote online BitTorrent-aanbod van te downloaden programma's worden aangevuld met een legaal alternatief. Maar toch kunnen we nog steeds niet de Amerikaanse televisiezenders bekijken, totdat TVUPlayer online verscheen.

Dankzij TVUPlayer, made in China, zijn zenders als ABC, CBS, NBC en FOX en CNN direct op je pc te bewonderen. Je kunt dus al veel eerder CSI bekijken. Op CBS afstemmen geeft ons het onvolprezen Prijzenslag. Meer informatie over de Amerikaanse programmering kun je vinden in deze programmagids (http://www.viidoo.com/en/index.php). Het afspeelprogramma is doodsimpel, je kunt niets instellen. En laat dat nu juist de kracht zijn...


Download TVUPlayer (http://www.tvunetworks.com/downloads/index.htm)(5,9 MB)

bron: planetdownload