Volledige versie bekijken : Kan iemand helpen?



Brinkie77
25 March 2007, 16:29
Dag allemaal,

Ik heb een vraag en ik hoop dat iemand hier kan helpen.

Gisteren opende ik op MSN messenger een gesprek met mijn schoonfamilie in brazilie. Toen het venster opende verscheen er dadelijk een tekst van de persoon met wie ik wilde spreken (dacht ik). De tekst zei: kijk even op deze site ... en dan een link naar een site waar je foto's kunt posten. Ik dacht dat het foto's van mijn schoonfamilie zouden zijn en klikte er dus op. Het bleken naakt/sex foto's te zijn en iemand/iets had dus in mijn gesprek "ingebroken".:angry:

Ik heb de site dichtgeklikt.

Maar sindsdien opent mijn explorer bijna niet meer. Eerst verschijnen er kleine vensters waarin staat: "SOCKET ERROR #10060 Connection timed out" als ik die wil wegklikken verschijnt het venster "dit programma reageert niet" en als ik "nu beeindigen" klik sluit hij wel maar dan verschijnt er weer een nieuwe.

Even ter info, ik heb net een nieuwe pc (Dell, maand oud) met een McAfee beveiliging erop (up to date). Ik heb een volledige scan gedaan, maar daar komt niets uit.

Ik vind het echt geen leuk idee dat iemand zomaar in een Messenger gesprek kan inbreken, maar het is goed om te weten. :damn:

maar het is heel vervelend dat mijn explorer niet meer opent zonder problemen en mijn internet ontzettend traag is.

Weet iemand hier toevallig wat er aan de hand zou kunnen zijn en wat de oplossing is?

Alvast heel hartelijk bedankt,:)

Melissa

berger
25 March 2007, 18:18
Ik vrees toch voor virussen of spyware. Je kunt dan best een logje maken van Hijackthis en dit door specialisten hier op het forum laten analyseren, zij kunnen u dan de remdie voorschrijven. Het programma hijackthis en de handleiding zijn te vinden via :


Edit: op eigen site is het ook te vinden, waarom maken we anders handleidingen?
http://www.minatica.be/tutorials.php?do=file&id=43

Brinkie77
26 March 2007, 22:30
Bedankt voor de tip!

Ik heb een logje gepost. Ben benieuwd wat er uit komt.

Groetjes,
Melissa