Volledige versie bekijken : Google Adsense



djeetn
17 January 2008, 18:05
Zit met 't volgende probleempje. Op de website van 'n wielertoeristenclub heb 'k laatst Google Adsense geplaatst. Op sommige pagina's wordt er netjes reclame getoond over fietsen of iets in die branche. Op andere pagina's wordt er dan totaal iets anders getoond. Bestaat er een manier om op alle pagina's reclame over het fietsen te tonen, en niet over on-line daten bijvoorbeeld :) ?

m'n meta-tags zijn nochtans netjes ingevuld

Jelle
17 January 2008, 20:54
Meta tags hebben dezer dagen niet meer zo'n grote invloed op zoekmachines. Misbruik maken daarvan is immers te gemakkelijk.

Waarschijnlijk bevat de paginainhoud andere trefwoorden die AdSense interessanter vindt. Ook moet je Google voor AdSense enige tijd gunnen: na verloop van tijd verbetert de relevantie omdat Google je site dan nog eens specifiek geïndexeerd heeft voor AdSense.

Ten slotte kan je eventueel sites blokkeren via de "filter voor concurrerende advertenties" bij je AdSense instellingen.

berger
17 January 2008, 21:36
Je kunt Google altijd melden wat je vindt van hun reklameblokjes, misschien doen ze er dan wel iets aan.

djeetn
18 January 2008, 13:21
njah, maar 't verbetert steeds meer en meer, dus 't zal wel zijn zoals jelle zegt

[off topic]
oké dan, die vorige banner was mss wel te groot, maar geef 'n mens toch eens de tijd om dat aan te passen. Als je al niet eens 'n dagje krijgt
[/off topic]