Volledige versie bekijken : Virus?



Bongers
28 January 2008, 01:24
Geachte heer/dame,

Afgelopen vrijdag kreeg ik een bestand doorgestuurd in Windows Live Messenger. Via een contactpersoon kreeg ik het bericht:

'Have you seen this picture?', met daarbij een winzip bestand, iets van photo000.winzip was de naam (met andere cijfers; ik dacht 358). Nadat ik zo dom was om het te accepteren, werd dit bericht doorgestuurd naar alle personen in mijn contactlijst van msn.

Ik heb op internet gezocht naar een oplossing om het bestand te verwijderen, en kwam op deze pagina terecht:

http://forum.computeridee.nl/showthread.php?t=32533&page=2

Wat er in post nummer 18 staat (die van 9 oktober 2006), heb ik uitgevoerd.

Inmiddels weet ik niet of de problemen in Messenger zijn opgelost, al kwamen een aantal berichten niet aan. Ik weet niet of het virus nog doorgestuurd wordt naar contactpersonen. Weet iemand hoe dit te verhelpen is?

Daarnaast kreeg ik na het uitvoeren van die scans te maken met nog een probleem, al zal dat wel makkelijk te verhelpen zijn. Ik met mijn weinige verstand van computers kom er niet uit namelijk. Als ik nu met Firefox naar www.hotmail.com (http://www.hotmail.com/) ga, blijft de pagina gewoon wit. Op een tweetal andere sites heb ik ook problemen, dan blijft bijvoorbeeld een deel van de pagina wit (de achtergrond van de website). In Internet Explorer heb ik dit daarentegen niet. Er zal dus wel wat mis zijn met de browserinstellingen, maar ik weet dus niet hoe ik dat kan aanpassen. Heeft iemand voor deze twee problemen een oplossing?

Alvast heel erg bedankt!

Met vriendelijke groet,

Rob Bongers

Jule
28 January 2008, 01:34
Doe eens wat onze allerbeste Sykke hier zegt?? (http://www.minatica.be/showpost.php?p=371633&postcount=2)