Volledige versie bekijken : geheugenkaartje



gemini
5 February 2008, 12:18
HELP. Ik heb en gsm gekregen van mijn papa (Baloeke) een LG kg290 (http://www.gsmhelpdesk.nl/specs.php?id=2144). Op de site van LGMobile (http://be.lgmobile.com/web/web.common.Main.laf?lang=DU) vind ik, en papa deze niet terug. Het probleem is dat ik het geheugenkaartje (microsd) niet kan activeren. Foto's, en video kan ik wel rechtreeks op het geheugenkaartje plaatsen. Bij bestanden groter dan 5MB, die via bluetooth worden doorgestuurd, kan ik echter niet ontvangen. Geeft een melding van onvoldoende geheugen. Wie weet hier raad mee, dat ik ontvangen bestanden rechtstreeks op mijn geheugenkaartje kan plaatsen?

dannyma
5 February 2008, 14:53
de reden van onvoldoende geheugen is omdat je instellingen fout staan .
waarschijnlijk staan ze nog ingesteld op het geheugen van je telefoon zelf en dus moet je deze veranderen naar je extra geheugen ;) .
activeren vindt ik raar omdat ik ook en l&g telefoon heb en dit nooit heb moeten doen :wtf: .
bijna vergeten je kan dit instellen als je nog is een bestand naar je telefoon stuurt en dan verandert ;) .

gemini
5 February 2008, 18:28
Bedankt, maar hoe instellen?
Als papa een bestand doorstuurt kan ik enkel aannemen of weigeren. Ik kan dus niet, de map (telefoon of extern geheugen) waarin het bestand moet opgelsagen worden kiezen.

dannyma
5 February 2008, 23:10
je moet het zo instellen dat b.v. je foto neemt deze copieert naar je extern geheugen en dan zal de rest volgen denk ik .