Volledige versie bekijken : Copy maken van wind 2000 pro.



durumke
25 November 2008, 14:12
Ik heb windows 2000 pro en zou daar graag een origineel copieke van willen maken. Wel voor eigen gebruik hoor. Hoe en met welk programma kan je dat?

g_man
25 November 2008, 15:34
Ik zou met het programma 'alcohol120%' er een .ISO van maken (een image) en het dan branden moest het nodig zijn.

dannyma
25 November 2008, 15:42
met nlite : http://www.nliteos.com/download.html wel zeker nlite downloaden en niet vlite want dat is voor vista dan als je progje opstart moet je orginele windows cd in de cdrom zitten en start nlite op dan vraagt hij i386 deze zit in je windows folder dus de windows cd die in je cd rom zit moet je daar aanduiden en verder gaan dan krijg je nog keuze voor service pack 's extra te laten intregeren als je dat wil maar dan moet je wel in het bezit zijn van het service pack appart op je pc en moet je daar de ex file aanduiden dan wordt service pack geintregeerd ook belangrijk is dat je een nieuwe map maakt ergens anders op je hd dus nooit in windows zelf installeren want dan gaat het goed fout gaan dus opassen .
als je dit correct hebt gedaan wordt en kopie gemaakt van je windows met service pack of niet en klik je maken van iso en geeft het een naam zo dat je deze snel terug vindt en daarna iso file wordt gemaakt .
als deze dan op je hd staat geschreven kan je deze wegschrijven met hoe raar het ook klinkt met dvd decrypter freeware nog altijd ook niet vergeten aan te vinken dat het een opstart cd wordt dat doe je ook in progje nlite terug vindt en dan wegbranden maar en zo krijg je perfecte copie van je orginele windows en kan je deze veilig bewaren als het is fout gaat .
veel succses groetjes danny .

durumke
26 November 2008, 14:56
Bedankt voor de antwoorden, hier mag een slotje op want het is in orde.