Volledige versie bekijken : iTunes afspeellijst [Volgorde]



Fck_
27 December 2009, 20:13
Hallo,

Ik zit met het volgende probleem. Ik heb mijn muziek nogal graag geordend in iTunes en op mijn iPod enzo. Pas mijn pc geformatteerd, en nu ben ik dus bezig om alles mooi netjes terug te zetten ^^ . Mr ik kom al een 'probleem' tegen.

Op deze eerste screenshot, is er geen probleem. Let ook op, links heb ik mijn afspeellijst 'Anouk' geselecteerd:
http://i47.tinypic.com/91jv3r.jpg

Nu de tweede screenshot. Let op, deze keer heb ik GEEN afspeellijst geselecteerd, maar gewoon mijn 'Muziek' . Het probleem is nu dat hij de liedjes niet ordend van 1 tot 'het einde' maar van 'het einde' tot 1. Hij speelt mijn CD's dus omgekeerd af :/ . En ik krijg dit niet goed gezet .. Weet iemand hoe dit komt ?
http://i46.tinypic.com/54air8.jpg

Met andere woorden ,als ik vanboven op album, of naam fzo klik (voor te sorteren) komt het maar niet hoe ik het wil!) Gek :/ .

Baloeke
27 December 2009, 21:50
Probeer eens met de tip van een ander forum (http://www.frihost.com/forums/vt-83378.html), dat weetjes heeft over ITunes en IPod.

Fck_
27 December 2009, 22:13
Die eigenschappen bij elk liedje , dat je zo kan kiezen welk nummer elk liedje enzo is , dat staat bij mij al allemaal goed :/ . Gewoon in de verkeerde volgorde dus ! Gek .
Ik ga nog wat zoeken ^^ , als ik het vind post ik het hier .

Fck_
28 December 2009, 14:26
Huh :/ ? Nu staan ze dus ineens wel goed .. Weet niet hoe het komt o.O .

butskristof
28 December 2009, 15:31
Inderdaad, dit heb ik ook al voorgehad. Gewoon iTunes eens afsluiten en terug opstarten kan helpen. Ook dat je eens bovenaan 2x op het tab 'Artiest' klikt werkt bij mij soms.
Mvg,
Kristof.

Baloeke
28 December 2009, 22:35
Wat een herstart of een reboot van de pc toch kan doen. Soms ligt het antwoord heel dicht bij. Aan zulke dingen denken is wat anders.

Ik sluit dit topic. Moest je terug problemen ondervinden, doe mij een PM en ik open deze terug.