• [PS3] 3D Ultra MiniGolf Adventures 2 aangekondigd

    6 February 2011 22:54 door
    Konami Digital Entertainment GmbH maakt bekend dat de PlayStation 3 versie van 3D Ultra MiniGolf Adventures 2 in de zomer van 2011 via PlayStation Network zal worden uitgebracht.

    De game is al eerder beschikbaar gesteld voor Xbox 360, en nu komt 3D Ultra MiniGolf Adventures 2 ook uit voor PlayStation 3. Het is een grappige en uitdagende MiniGolf titel, die meer dan 50 verraderlijke banen bevat. Als je verder in de game komt, zullen de banen meer en meer gevaren en obstakels bevatten. Zoals de thematische Spookhuizen en Dwaze Musea, met bewegende randen, verrassingsvallen en precisiesprongen.

    De tekenfilmstijl in 3D Ultra MiniGolf Adventures 2 brengt de funfactor goed naar voren en het spel bevat 10 speciale power-ups, die de speler in staat stelt om de tegenstander te saboteren bij het putten of om obstakels te vernietigen die in hun baan staan. De game biedt ook de mogelijkheid om een persoonlijk tintje te geven aan de kleding van de alter ego's, en de full Edit mode stelt je in staat om aanvullende DLC te downloaden waarbij de spelers de mogelijkheid hebben om hun eigen banen te ontwerpen die vrienden moeten zien uit te spelen. KONAMI komt op korte termijn ook met aanvullende DLC, die 18 nieuwe banen bevat.

    3D Ultra MiniGolf Adventures 2 voor PlayStation Network is deze zomer nog beschikbaar!