• [PC] Lace Mamba Global brengt The Tiny Bang Story Collector's Edition uit

    28 February 2011 21:36 door
    Lace Mamba Global, een toonaangevende onafhankelijke Britse uitgever van computer en videogames kondigt vandaag de Europese retail release aan van de Collector’s Edition van The Tiny Bang Story, een fantastische puzzel adventure in een prachtige handgetekende wereld.

    The Tiny Bang Story, ontwikkeld door Colibri Games in Rusland, speelt zich af in de fictieve wereld van the Tiny Planet. Wanneer een asteroïde de planeet raakt, breekt de wereld in stukken. Spelers moeten nu de verloren schoonheid proberen te herstellen en de bevolking van de Tiny Planet te helpen. Op hun weg door vijf hoofdstukken moeten ze talloze puzzels oplossen en denkbeeldige machines moeten repareren in een klassieke point & click omgeving.

    Aldus Jason Codd, European Managing Director van Lace Mamba Global:
    “We werden direct verliefd op het verhaal van The Tiny Bang Story, de heldere en vrolijke handgetekende stijl. Na het enorme succes van Machinarium, een vergelijkbare puzzel adventure die we vorig jaar uitbrachten, zien we een ongelooflijke vraag naar dit soort games. We zien er bijzonder naar uit om deze complete collector’s edition van The Tiny Bang Story naar de winkels te brengen.”
    Lace Mamba Global brengt The Tiny Bang Story Collector’s Edition in april 2011 uit voor PC en Mac. Lace Mamba Global kondigt binnenkort de concrete inhoud van de Collector’s Edition aan.

    Reacties 1 Reactie
    1. compuchrisje's schermafbeelding
      compuchrisje -
      Wel he, zulke spelletjes vind ik dan weer es leuk. Heel wat anders dan dat sp-sp-gedoe (spieren en bloed-sp-etters)