• [ALG] Konami lanceert Pre-E3 Show 2011

    6 June 2011 19:27 door
    Konami Digital Entertainment GmbH heeft vandaag hun Pre-E3 Show online gelanceerd!

    Voor het eerst in de geschiedenis van het bedrijf, zal Konami de relatie met fans en gameliefhebbers versterken door middel van het vrijgeven van bedrijfsnieuws, game trailers en exclusieve interviews via een internationaal, gecoördineerd online screening evenement. Ter promotie van het officiële debuut op 2 juni 2011, verzorgt Konami tijdens de Pre-E3 Show 2011 live viewing evenementen. Deze Pre-E3 Show word in verschillende internationale steden gehouden. Enkele voorbeelden zijn: Los Angeles, San Francisco, Toronto, São Paulo en Mexico City. Meer informatie over andere deelnemende steden volgt later.

    Ter gelegenheid van de eerste pre-E3 Show 2011, zal Konami de fans, gamers en journalisten trakteren op een online viewing experience. Voor de eerste keer laat Konami hierbij bedrijfsaankondigingen, exclusieve interviews met ontwikkelaars en nooit- eerder- vertoonde game trailers zien.

    Computer en video game bedrijven, business partners, media en industrie- analisten uit meer dan 90 landen, komen samen in het Los Angeles Convention Center van 7 juni 2011 tot 9 juni 2011 om de E3 2011 bij te wonen. Het evenement is een van de grootste conventies in Los Angeles. Vorig jaar had E3 maarliefst 45.000 bezoekers en bijna 400 exposanten.

    Voor geïnteresseerden, de pre-E3 Show is op de volgende link terug te vinden: https://www.konami.com/konamie3