• [ALG] Fan monteert Uncharted-games tot film

  23 april 2012 22:58 door
  Fans, kennen we allemaal wel, zelf zijn we ook fan van een game of een artiest. De Uncharted games zijn populair en zijn daarom door een fan tot films gemaakt..

  Gebruik makend van scene cuts en kleine stukjes gameplay tussendoor kreeg Morphinapg 3 films in elkaar die elk 2-3 uur duren en deze op Youtube gezet. Dit heeft hem ongeveer een maand gekost.

  Morphinapg kwam op dit idee nadat hij van veel mensen had gehoord dat de games niet alleen leuk zijn om te spelen maar ook erg leuk zijn om naar te kijken. "Het is net zo leuk om naar te kijken als om het te spelen", aldus Morphinapg. De fan wilde de verhalen van de gamereeks voor iedereen toegankelijk maken, ook voor de mensen die geen PS3 hebben, de games niet willen hebben of helemaal niet gamen, maar wel geïnteresseerd zijn in het verhaal.

  De Uncharted fanaat Morphinapg heeft zo veel mogelijk gameplay- en beeldelementen weggelaten om het verhaal op de voorgrond te brengen. Uncharted: Drake’s Fortune, Among Thieves en Drake’s Deception duren toch gauw een uurtje of 3 om naar te kijken.


  Bron: Insidegamer
  Reacties 2 Reacties
  1. Mrjraider's schermafbeelding
   Mrjraider -
   Ik heb de eerste 2 filmpjes gezien en ben op het moment van schrijven de laatste aan het kijken. Door deze filmpjes heb ik vandaag ook de originele games gekocht.. Ik ben blij met de aankoop want deze games zijn fantastisch...
  1. Mrjraider's schermafbeelding
   Mrjraider -
   Inmiddels zijn we enkele dagen verder en heb ik ( ja ja ) alle 3 de delen uitgespeeld. Aangezien ik een ontzettende kip ben als het gaat om richten en schieten was het niveau wel makkelijk... Van de week ga ik opnieuw beginnen op een "hoger" niveau, maar voor degene die nog een leuke game-reeks wil. Is dit een echte aanrader. Wel moet je van puzzelen houden aangezien enkele puzzels in de game niet zo heel makkelijk zijn als ze lijken...