• [PERSBERICHT] Digitaal uitbreidingspakket UEFA EURO 2012 voor FIFA 12 beschikbaar

  26 april 2012 21:44 door
  Electronic Arts Inc. (NASDAQ : EA) heeft bekendgemaakt dat EA SPORTS™ UEFA EURO 2012™ nu beschikbaar is als digitaal uitbreidingspakket voor fans met een exemplaar FIFA 12 voor het PlayStation®3 computer entertainment systeem, Xbox 360® video game and entertainment systeem of PC.


  EA SPORTS UEFA EURO 2012 is de enige officiële game van het 2012 European Football Championship, dat begint op 8 juni in Polen en Oekraïne. Je staat als speler te midden van alle drama en opwinding van een van de grootste en best bekeken sportevenementen ter wereld. Speel als je favoriete land in een volledig authentiek online UEFA EURO 2012™-toernooi. Neem het op tegen rivaliserende landen in de groepsfase, overleef de spannende knockout-ronden en sleep de UEFA EURO 2012-titel binnen.


  EA SPORTS heeft ook plannen bekendgemaakt voor een competitie om te beoordelen wie de beste UEFA EURO 2012-spelers zijn op PlayStation®3 en Xbox 360®. De twee beste spelers op elk platform worden bepaald via een reeks online kwalificatiewedstrijden. De finalisten zullen elkaar in de finale ontmoeten op het veld van het Olympische stadion in Kiev (Oekraïne), enkele uren voordat hun echte voetbalhelden op hetzelfde veld zullen strijden om het UEFA EURO 2012-kampioenschap. Meer info over de competitie kun je vinden op www.ea.com.
  EA SPORTS en Coca-Cola Zero™ verzorgen samen een online service zodat je alle verhaallijnen uit de UEFA EURO 2012-kwalificatie nog een keer kunt beleven. Ook tijdens het eindtoernooi wordt de game voorzien van uitdagingen die zijn gebaseerd op de echte wedstrijden. Fans kunnen zelf wedstrijden voorstellen om na te spelen en op hun favoriete uitdaging stemmen via de EA SPORTS-voetbalcommunity op https://www.facebook.com/fifabenelux. De uitdagingen met de meeste stemmen zie je tussen 27 april en 5 juli 2012 elke week in de game terug. Fans kunnen ervaringpunten verdienen in uitdagingen en met hun EA SPORTS Football Club-profiel in niveau stijgen.


  UEFA EURO 2012 beschikt ook over het compleet nieuwe speltype Zegetocht. In dit speltype kun je zelf een team samenstellen en het opnemen tegen andere landen in een strategische strijd om Europa. Kies je favoriete Europese speler of Virtuele prof uit FIFA 12 als aanvoerder van je eigen team en win wedstrijden om betere spelers te verdienen. Je kunt spelers kiezen uit de landen die je verslaat. Hoe sterker het land, hoe beter de spelers zijn die je kunt kiezen. Versla alle 53 landen en verover heel Europa!


  Screenshots:  UEFA EURO 2012 is ontwikkeld door EA Canada in Burnaby, Canada. De adviesprijs is € 19,99 of 1800 Microsoft Points en 2500 FIFA-punten voor de PC-versie. UEFA EURO 2012 heeft een Europese PEGI-kwalificatie van 3+. Persmedewerkers kunnen materiaal downloaden van https://info.ea.com.

  Sluit je aan bij de EA SPORTS FIFA Benelux-voetbalcommunity op Facebook. Je kunt ons ook volgen op Twitter.